bugün
C
creatine8 yıl önce
30 eylül 2017 galatasaray kdç karabükspor maçı
Karşılaşma öncesinde galatasaray 15 puanla lider, kardemir karabükspor 5 puanla 15. Sırada.
C
creatine8 yıl önce
23 eylül 2017 fenerbahçe beşiktaş maçı
spor toto süper lig 2017-2018 sezonu 6. hafta derbi karşılaşması.
C
creatine8 yıl önce
23 eylül 2017 fenerbahçe beşiktaş maçı
spor toto süper lig 2017-2018 sezonu 6. hafta derbi karşılaşması.
C
creatine8 yıl önce
22 eylül 2017 trabzonspor alanyaspor maçı
Wagner Love'un tövbe estağfurullah bir gol attığı maç.
C
creatine8 yıl önce
şişkolardan nefret etmek
Öncelikle şişkolardan kasıt obez olan, yani sağlık sorunları olan kişiler değildir. Şişkodan kastımız zevk için yiyip yiyip sıçmayandır. Şişkolardan nefret etmek nedir? Onların varlıklarından rahatsız olmaktır. Bu şişkolar biz ilkokuldayken bizi … devamını gör
C
creatine8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
C
creatine8 yıl önce
günaydın denilen kişinin bön bön bakması
Gittikçe moronlaşan ve yabanileşen metropol insanlarında fazlasıyla görülen davranış defosu. Adam hayatında ilk defa duyuyormuş gibi bakıyor, ya da çince konuşmuşuz gibi! insan benzeri varlık sürüsü!
C
creatine8 yıl önce
beşiktaşı kıskanan renkli ezik taraftar grubu
Başını fenerbahçe ve Galatasaray ın çektiği taraftar grubu. Bunlar holigan. Bunlar saldırgan. insanlık değerlerini asla bilmiyorlar bence. Asla. Biz ise her zaman efendi olduk. Adam olduk. Adam gibi durduk. Kimseye boyun eğmedik. Kimseyi de ezmedik… devamını gör
C
creatine8 yıl önce
porto galibiyetine uludağ sözlük ne dedi
eveeeeet sevgili yazar kardeşlerim. dün geceki maçta sonra büyük bir zevkle gireceğim bazı bazı ekran görüntüleri vardı amaaaaa galibiyetin tadını çıkartırken hadi dedim gece gece bazı arkadaşları üzmeyelim. buyursunlar; varan 1: https://hizlires… devamını gör
C
creatine8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
C
creatine8 yıl önce
türkiyede iki büyük takım vardır len mk
(img:#1531647)
C
creatine8 yıl önce
fenerbahçenin ilk onbiri belli oldu
(img:#1531293)
C
creatine8 yıl önce
aykut kocaman
Aykut Kocaman, 4 Mayıs 1965 tarihinde Sakarya'da doğdu. Şuan da Konyaspor'un teknik direktörlüğünü yapmaktadır. Futbolculuk döneminde Fenerbahçe formasıyla yıldızlaşmıştır. Türk Milli Takımı formasını da çok kez giymiştir. Futbolculuk Kariyeri Saka… devamını gör
C
creatine8 yıl önce
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
C
creatine8 yıl önce
galerindeki en özel resim
Benim için o'nu anlatan bir çok şey var. Özellikle gece. Hayal kur. Müzik dinle. Düşün. 2 gün önce boyadım gördüğünüz resmi. Açıp resmine bakmaya kıyamıyorken buraya atmak istemedim onu. Kısaca beni anlatan resimdir. (img:#1526478)
C
creatine8 yıl önce
emre mor un skandal fotoğrafı
(bkz: neden mizah)
C
creatine8 yıl önce
oğuzhan özyakup
hollanda' nın az alkmar takımından, ingiltere' nin arsenal takımına transfer olan 15 yaşındaki hollanda doğumlu, trabzonlu futbolcu. aynı zamanda 17 yaş altı hollanda milli takımı formasını giyiyor.
C
creatine8 yıl önce
sözlük yazarlarının fare olma ihtimali
Nefes alsın yeter. Beybi!
C
creatine8 yıl önce
yanaklarım duruyorken canımı sıkman çok saçma
Yanakları mıncırılası kızdır, sevin mıncıklayın. (bkz: bir sevme biçimi olarak mıncıklamak), (bkz:ısırarak sevmek)
C
creatine8 yıl önce
samsunun karadenizin en gelişmiş şehri olması
Küçük istanbul yorumlarını fazlasıyla hak eden bir şehir. Üstelik Karadeniz'e ait tüm doğa güzelliklerini bu şehirde görebilirsiniz.
C
creatine8 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
C
creatine8 yıl önce
galerindeki en son resmi at
Güzel seçim yapmışım. Bunu duvar kağıdım yapıcam. (img:#1495690)
C
creatine8 yıl önce
30 ağustos zafer bayramı
Birinci Dünya Savaşı sonunda imzalanan Mondros Mütarekesi ve Sevr Antlaşmasıyla yurdumuz tamamen elimizden alınıyor, vatanımızda hür olarak yaşama hakkımıza son veriliyordu. Yüzyıllardır üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu topraklar düşmanlara ve… devamını gör
C
creatine8 yıl önce
kanatlarim var ruhumda sözlüğün en güzel kadınıdr
bana faydası olmayan kilisenin papazını...
© copyright 2005 - 2026