bugün
- sözlük kızlarının ayak falları7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak5
- sözlük kızlarının kombileri7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben aslında kızım7
- en köylü özelliğiniz3
- ctrlx abla12
- tecavüze ceza önerisi3
- yazarların en muhteşem özelliği3
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- oytunkaran'ı özlemek6
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- yapay zekanın rüyaların esrarını çözmesi2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- yılan hikayesi erkan2
- antipanik8
- o son birayı içmek5
- ktç'nin beni açık oylaması2
- arkadaşlar bi durum mu var3
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar2
- kitap okuyan erkek10
- benim liderim özgür özel dir3
- bir kadının kalçalarına veya ayaklarına aşık olmak2
- rastgele diyalog etkileşimi2
- beş büyük kişilik özelliği3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- gocu31
- nervio abla6
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- cilgincapkin7
- kolye4
- galatasaray4
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- sedat pekmez adam mıdır5
- yapay zeka ile flört uygulaması prototipi2
- erkeklerin fetişleri8
- silvermist8
- çok osurmak4
- üniversite okumak5
- türk faşisti vs kürt faşisti3
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi2
entry'ler (21)
Amerikada apple store'dan kontratsiz alamayacaginiz telefon, Paranizla ancak at&t magazalarindan alabilirsiniz, bunun yaninda jailbreak sarttir aksi taktirde baska sebekelerde kullanmazsiniz oyleki magaza calisanlari da jailbreaki onermektedir.
ilk aldiginizda kiz arkadasinizin yerini alan ve kiz arkadasinizin kiskanclik duygularini arttiran icat veya telefon otesi apple urunu.
bir arap ulkesinden satın almak istediginizde anlatmak icin '' isirilmis elma'' anlamanina gelen arapca ''tiffaha migdude'' cumlesini kullanmak zorunda kaldiginiz marka.
Hollanda menseili Vopak petrochemical tesislerinin bulundugu yer.
deniz kabuklarından cok guzel hediyelik eşyaların yapıldığı bir meksika şehri.
valencia hava alanina taksiyle 1 saat uzakliktaki sehir.
Istanbul teknik universitesi, denizcilik fakultesi, guverte bolumunun yeni adidir.
ingilizce karsiligi "Maritime Transportation and Management Engineering" dir ki turkcesinden daha karizmatik duyulmaktadir.
bir ogrenci belgesi almak icin surunduren universite. dahasi oncesinde en azindan kampusun icinde bulunan ziraat bankasina odeniyordu ancak su anda kampus disinda bulunan vakifbank'a 1 tl odemeden ogrenci belgesi verilmemektedir. kuyrukta bekleme de cabasi.
ingiltere'de Thames nehrinin içinden geçtiği Londra'ya yakın bir tipik ingiliz kenti. "Oracle" isimli çok büyük ve güzel bir alışveriş merkezi vardır. Ayrıca microsoft'un da bulunduğu yerdir. ismi pek fazla duyulmamış olmasına rağmen Oxford'tan kopan köklü ve oldukça büyük bir üniversite olan The University of Reading buradadır.
şuan adını hatırlayamadığım görkemli bir deniz altı müzesine sahip şehir. yapı katman katman olup tüm deniz ve okyanusların derinliklerine göre deniz canlıları sergilenmektedir. görülmesi gereken bir yer.
sokaklarda 18 yaş altı serserilerin gruplar halinde gezdiği yerdir. bunlar çok tehlikeli olup gözlerine kestirdikleri kişiyi gasp edip tartaklayabilirler..dikkatli olmakta fayda vardır..bunun yanında japon halkının genel anlamda çok kibar ve yardımsever oldukları da aşikardır.
içinde japon bahçesini barındıran mükemmel kampüse sahip üniversite..ayrıca eskişehir'in şuandaki haline gelmesinde büyük payı vardır..
japonyada bulunur, sakin bir hayat devam ettirmek isteyen japonlar burayi tercih eder, sucun en az islendigi japonya sehirlerindendir. ulasim tum japon kentlerinde oldugu gibi rayli sistemlerle yapilir bu nedenle tokyo,osaka ve kyoto'ya uylasim cok rahattir.
dunyanin en kolay ve en problemsiz isletim sistemini kullanan, windowsun artik kurulumunun yapilabildigi ( bootcamp) ancak cihazi bir sure kullandiktan sonra windowsu hic aratmayan asmis makina.
elif şafak ın okunmaya deger kitabının adı.
Heykelinin Novorossiysk' te bulundugu rus edebiyatinin en kuvvetli kalemidir. Ruslarin gurur kaynagidir.
anadolu universitesi egitim fakultesinde sevilen bir hocadir. yardimseverligi, ogrecilerle iyi iletisimi ve yapiciligi ile taninir.
http://academy.anadolu.ed...?kod=0&acc=ocadiguzel
http://academy.anadolu.ed...?kod=0&acc=ocadiguzel
dunyanin en lezzetli biralarindan corona yi ictigim yer.. buraya gelip de sombrero mexican hat ve adini hatirlamadigim tekilasindan almadan donulmeyecek sehir..insanlari sicaktir iyidir hostur..
yaklasik olarak 4 ay once bulundugum ulkedir. bagimsizligini almasina ragmen portekiz kolonisinin aslinda devam ettigi portekizlilerle yerlilerin evlenip icice yasadiklari, ulkenin buyuk kisminda elektrik ve suyun hala olmadigi ve kabile hayatlarinin devam ettigi kucuk bir afrika ulkesi..oyle ki onemli olan bu ulkelerde turist olarak bulunmak degil, o insanlarin sahip olduklari tek sey olan o basit kiyafetlerinin icinde bile nasil mutlu olduklarini anlayabilmektir..camurdan ve sazliklardan yapilmis o minicik evlerinde nasil misafirperver olduklarini gorup de kendinden utanmamak mumkun degil..