bugün
- arkadaşlar hesabı silicem13
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız18
- rafael leao victor osimhen leroy sane8
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- gocu'nun gerçekten komik biri olması4
- velvet22
- yılmaz güney5
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan5
- aleksey batrakov5
- habire123
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- rafael leao27
- başbirader bey3
- türkiye22
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı4
- tai lung30
- akepenin imamoğlu ndan bu kadar korkma nedeni4
- seçim akşamı chp genel merkezi5
- sarapci koala71
- saygıdeğer yazarlar saygıdeğer biraderdirler2
- sosyal demokrat3
- önüne gelene faşist demek3
- kapadokya26
- günün sözü23
- hewal ebo2
- ümit özdağ4
- koala'nın tahammülsüz tipleri ifşalaması olayı3
- antipanik9
- sözlüğün mal gibi olması2
- idris naim şahin3
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak6
- memduh bashgan2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı2
- kulak çınlaması2
- sabah namazına kalkmayı unutan ateist3
- sözlük yazarlarının saatleri8
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı7
- aktroller5
- yüksek enflasyon3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları6
- zamanda yolculuk için gerekli evraklar3
- selanikliler2
- çaresizliği iliklere kadar hissetmek3
- akp seçimi kazanınca kalp krizi geçirecek yazarlar4
- kara çarşaf giymek isteyen türkiyeye5
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması10
- gocu birader başka bir biraderdir3
- hapoel beer sheva5
- ateistlerin yaşama amacı28
- allah'ın büyüklüğünün sınırsızlığı2
entry'ler (24)
o kadar demokratik ve insan haklarını benimsemiş bir ülkede yaşıyoruz ki iddialar akepeyi karalamak içindir. hüseyin çelik beyefendinin görüş beyan etmesinin hemen peşine gözde kansu'nun kovulması arasında bağlantı kurulması kesin iftira üzerine iktidar planı yapan chpnin işidir.
karizmatik diye tanımlanır mı bilmem ama bulgarcanın akustiği kulağa çok hoş gelir.
yeni tanıştığınız bir kimsenin güzelliğinize iltifat etmesidir. paha biçilmez.
azis. canım benim.
aşık olduğunuz bir erkeği kendinize aşık etmeniz zordur. çünkü insan aşıkken kendi olmaz. e doğal olmayınca da erkekler biraz zor aşık olur. iyisi mi siz aşık olmayın efenim.
bu ütü sıcak mı soğuk mu acaba diye bir elimin beş parmağını sımsıcak ütüye bastırmış ve akabinde çığlıklarımla yeri göğü inletmişimdir. her bir parmağımın derisinde beyaz baloncuklar çıkmıştı, sonra geçmişti.
gittiği restoranlarda sürekli çorba ve bol ekmek söylemesine tav oluşum ötürü uludağ sözlük nickim konusunda bana ilham vermiş, uykusuz dergiyi arka sayfadan başlayarak okumaya sebep vazgeçilmez karakterdir.
bekar olması hem kendi için hem de çevresi için artı puan olan erkektir. zira erkek 30 ve sonrasında uzun bir süre şarap muamelesi görür kadınlarca.
bir firmanın şeffaf çorabı. "yok gibi-sahra" ise kodu. bahar ayları için vazgeçilmezdir.
hakkında yapılan bütün peşin hükümleri alt üst edebilecek durumdur. bizzat yakından tanıdığım abla ve kardeş arasında şahit olmuşumdur. ikisi de üniversite mezunu, sağlık sektöründe çalışan, neşeli ve iyi huylu kimseler. henüz ikisi de evli değil. araları gayet iyi, her biri kendi özgür iradeleri ile açık ve kapalı olmayı tercih etmişler. aileleri de çiçek gibi.
bira sisesindeki izmarit: rahatına düşkündür. yerlerde sürünmesi söz konusuyken bile kendini sağlama alabilen işini bilendir. ancak ne konumda olursa olsun şu hayatta, tam haz almıyor gibi, söndürmüşler enerjisini. pişmanlıkları üzerine fazla kafa yorar. yalnız başına kaldığında atarlı şarkılar dinler.
yaşlısı genelde pembe sedefli ojeli, otobüste yanında oturuyorsanız sizi anında "ne olacak bu memleketin hali" konulu muhabbete çekebilen ve dışarıda gördüğü örtülü kadınlar için iki laf etmeden duramayan kadındır.
sevgiliye hediye almamakla kapitalizme darbe vurulmasının imkansız olduğunu düşündüğüm tarihtir. sevgilisi başka zaman hediye almayan, mamafih ahir ömründe sevdiceğinin aldığı hediyeyle sevinmek isteyenler için adeta biçilmiş kaftan olabilecek gündür.
bayra karşı yatır beni, tırmala beni kaşı beni.
türküsü bile var.
türküsü bile var.
birinin su bulamazsan kola iç, dediği kadın olabilir. Gerçi günde 10 lt su bile nasıl içilir orası ayrı.
cevabının olmaması tanrının nedensellikten münezzeh olmasından ötürü olan soru cümlesidir.
ilkokul birinci sınıfta tenefüste koşarken bir öğretmenin ayaklarına dolaştığım için yediğim dayaktır. o zamana kadar annemden ya da bir başkasından fiske dahi yemediğim için öyle afallamıştım ki korkudan altıma bile kaçırmıştım.
çekicilik, dişinin daha önce seks yapıp yapmamasına bağlı olmadığından ötürü geçerliliği olmayan iddiadır.
kimi erkeğin bakire tercih ediyor olması herhangi bir çekicilik kıstası yaratmaz.
kimi erkeğin bakire tercih ediyor olması herhangi bir çekicilik kıstası yaratmaz.
Şekerli içenlerin şekersiz içmeye alışana kadar asla zevkine varamayacağı ve anlamsız bulmaya devam edeceği güzel alışkanlıktır.
tek mesele alışma evresini sabırla geçmek. sonra değmeyin çay keyfine...
tek mesele alışma evresini sabırla geçmek. sonra değmeyin çay keyfine...