bugün

entry'ler (11)

seni terk edeceğim

ferdi özbeğen'in yürek burkan şarkısı. :(

beni böyle yapayalnız
bırakmasan olmaz mı?
bana başka sevgili
aratmasan olmaz mı?

senin için ağlayan
şu zavallı kalbim
insan bir kere olsun
arayıp da sormaz mı?

aşktan kaçılmıyor
yalnız yaşanmıyor
yine seveceğim
ben sözümü tuttum
kalmadı umudum
seni terk edeceğim

belki bir gün bir yerde
göz göze geleceğiz
başka sevgililerle
sanma ki güleceğiz

sözlük yazarlarının yaptığı çılgınlıklar

kavga edilen sevgilinin evine gidip, sevgiliyi evde bulamayınca anahtar deliğine sakız yapıştırmak. Bu da böyle bir çılgınlığımdır. :/

sebepsiz yere gülmek

kişinin kendince sebebi olandır. sizinle paylaşmak istemeyebilir, o ayrı.

bademciklerin şişmesi

bazen olmasını dilediğimdir. çünkü bademcikler şişince antibiyotik kullanıyorsun ve bu da seni saatlerce uyuşturuyor. hastasın diye belki biraz ilgileniyorlar seninle.

sevgiliye söylenmek istenen şeyler

çok yorgunum.

(bkz: You Keep Me Hangin On)

uzak mesafe ilişkisi

kadınlarda durum farklı fakat genelde çapkın erkeklerin tercih ettiği bir ilişki türü. zira damızlık olan sevgili uzakta olunca, yanındakileri kontrol etmesi de kolay oluyor. dikkat ederseniz bu tip erkekler kızları birbirine düşürmemek adına facebook vs. sosyal mecraları kullanmazlar.

her şeyden nefret etmek

sevilmediğinizi hissettiğinizde başınıza gelecek şey.

çünkü insan sevgiyle beslenir. sevgisiz insan aç insandır ve aç olan her canlı saldırgan olur, nefret doludur.

okula gitmek istememenin sebepleri

sosyal fobi olabilir.
çünkü okullar, öğrencilere hayatla nasıl başa çıkılacağını öğretmek yerine onları zayıf anlarında avlayarak, gittikçe küçülten, değersizleştiren bir oluşumdur. kısacası eğitimcilerin egoları ve onların önüne atılan küçük canlı yemler.

hayatın insana öğrettikleri

mutlu bir çocukluk geçirmemiş, mutsuz bir aile yaşantısı olan kişilerle sevgili olunmaması gerektiği. çünkü bu kişiler çocukluktan beri birilerinin gerçekten onları sevdiklerine inanmazlar.

aşık olununca hissedilenler

karşı taraf aşık olduğunuzu anladığı vakit sadece "acı"...
onun dışında midede kelebeklerin uçuşması gibi güzel şeyler.

kısa boylu kadınlar

hayatları boyunca güzel olmak adına yemek için değil yaşamak için yemek yemek zorunda olan kadınlardır.
© copyright 2005 - 2026