C
cokacayipsey5 yıl önce
5 aralık 2020 bayern münih rb leipzig maçı
(img:#2103431) S sport 2 kanalından izlemenizin mümkün olduğu karşılaşma. Cidden alev alev.
C
cokacayipsey5 yıl önce
4 eylül 2020 tengir budun ile kokoreçe düşmemiz
abi konum at, haberim yokmuş gibi gelirim.
C
cokacayipsey6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
C
cokacayipsey6 yıl önce
catstark
yeni bir altıncı nesil yazar. `koştursun efenim sözlükte`. ~hoş gelişler ola~
C
cokacayipsey6 yıl önce
anın görüntüsü
C
cokacayipsey6 yıl önce
ulu sözlüğün meb tarafından yasaklanması
(img:#1984248) Vay amk, ekşi sözlük çatır çatır çalışırken uludag sözlük açılmıyor, elinize sağlık lan vayşak yöneticiler! Edit: inci sözlük ile fiziksel bir bağlantısı olduğundan dolayı olabilir, netekim inci sözlük meb, eba ve fatihprojesi'nde e… devamını gör
C
cokacayipsey6 yıl önce
anın görüntüsü
C
cokacayipsey6 yıl önce
kobe bryant
kendisinin ilk entrysini girmekten ötürü büyük bir mutluluk duymakla birlikte kendisi hakkında nasıl methiyeler düzeceğimi hala bilememenin acısını yaşamaktayım. Ne denir ki bu adama? Kuşkusuz şu anda yaşayan en iyi basketbolcu. `Allen Iverson` mu? O… devamını gör
C
cokacayipsey6 yıl önce
bigbangtheory deki ruh hastasi
şüphesiz ki sarhojken nick değistirmiş bir şapşik. kendisini birazcık tanıyorsam ayılınca kesin pişman olacak. akıllanmadı pezevenk.
C
cokacayipsey6 yıl önce
bigbangtheory deki ruh hastasi
şüphesiz ki sarhojken nick değistirmiş bir şapşik. kendisini birazcık tanıyorsam ayılınca kesin pişman olacak. akıllanmadı pezevenk.
C
cokacayipsey6 yıl önce
anın görüntüsü
C
cokacayipsey6 yıl önce
pozitif fotoğraflar
(img:#1595993) beni aşırı mutlu eden fotoğraflardan bir tanesi.
C
cokacayipsey6 yıl önce
kent mix
kent markasının ülkemizde bulunmayan modelidir. nane limonlu versiyonunu biliyorum. başka modelleri de var sanırım. iki tane patlatma butonu mevcut. birisi nane birisi limon. arkadaşlarımdan duymuştum. henüz içemedim. (img:#1661674)
C
cokacayipsey6 yıl önce
anın görüntüsü
C
cokacayipsey7 yıl önce
anın görüntüsü
C
cokacayipsey7 yıl önce
bülent ortaçgil
türk müziği için adı verilebilecek en büyük adamlardandır.erkan ogur ve serdar ateser gibi cok saglam gitarcılarla çalışmıştır.en şaşalı günleri çekirdek sanat evi nde fikret kızılok la beraber sanat yaptıgı yıllardır.
C
cokacayipsey7 yıl önce
anın görüntüsü
C
cokacayipsey7 yıl önce
anın görüntüsü
C
cokacayipsey7 yıl önce
9 ağustos 2019 liverpool norwich city maçı
2019 - 2020 premier league ilk hafta maçı. Saat 20.00 da s sport kanalında yayınlanacak. (bkz: You will never walk alone)
C
cokacayipsey7 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
C
cokacayipsey7 yıl önce
dikkat zall konuşuyor
heyecan verici, gelişme yandı.
C
cokacayipsey7 yıl önce
behzat ç
star tv'de dizisi başlayacak olan bir ankara polisiyesi karakteri, televizyona getirilen sansür uygulamalarından sonra dudağına bir 216 yerleştirip konuşabilecek mi bilemiyorum. edit: dizi güzel olmuş hoş olmuş ama, nerede o tekel biraları nerede o … devamını gör
C
cokacayipsey7 yıl önce
varım
varmak eyleminin genis zamanda, birinci tekil kisi cekimli hali. `cikarim` gibi bir anlami da vardir. `var misin yok musun`'da zoraki de olsa, nadiren, duydugumuz kelimedir. (bkz: varim diyor)
C
cokacayipsey7 yıl önce
anın görüntüsü
© copyright 2005 - 2026