bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü5
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- 1 euro 53 50 tl2
- uysaljakoben21
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- aquila bicipite8
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- tutku2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kemal kılıçdaroğlu35
- minyon kadın siniri5
- kadınların zeka seviyesi3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- gocu26
- babaya masaj yaptırmak2
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- geceye bir söz bırak3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- eski dizileri izlemek3
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- koca2
- ona bir şey söyle16
- kel erkek3
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- turkei kıymentini bilin19
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
entry'ler (172)
Son zamanlarda etkisini buram buram hissettiğimiz ve özellikle twitch dünyasında baş göstermiş dilencilik biçimi.
vexillarius of theodopolis Denizli.
tabi ki.
Olmazsa olmazdık diyebileceğimiz, galaksimizi bir arada tutan kara deliğe ev sahipliği yapan sistem.
Astronomi ve arkeoloji ile ilgileniyorum. Metal dinliyor, içki kullanmıyor sigara içmiyorum. Her hangi bir madde bağımlılığım da yok. Binlerce liramı pc ekipmanları, lensler, ses sistemleri ya da gitar ve kayıt ekipmanlarına veriyorum. Bunlar toplumda çok ilginç karşılanıyor. Almış olduğum tepkiler ise kulak kanatıcı cinsten. Metal dinleyen adam içmez mi ? Neden o kadar paranı lenslere veriyorsun al bir iphone geç... Aman abim boşver yıldızlara bakıp da ne yapacağız salla gitsin... Taşlara bakıp da ne yapacağız ? gibi gibi tepkiler alıyorum. Sizce ben mi anormalim, yoksa insanlar mı ?
Diablo 3 ile arasında grafiksel anlamda çok fark göremediğim oyun. inşallah hikaye ve sistem de sıçıp batırmazlar.
Anathema - Forgotten Hopes.
bir modern kölenin haykırışları.
muhtemelen, wc sonrası elleri yıkanmamış insanın ten kokusu.
aybanabirşeyleroluyoayol: tiyatro sever birisi.
ülkemizce çok abartılan fakat dünya gündeminde adı bile geçmeyen üniversite.
kesinlikle zaman.
Hello world.
Algida Calippo.
yıllar önce belki de hayatımın ilk clickbait ini bu grup sayesinde limewire de yedim. Yıllar geçti fakat ben bu gruptan hala vazgeçemedim.
ekşi sentetik bir yapıya sahiptir, uludağ ise doğal ve gerçektir.
Genel olarak hemen hemen her dizide tüm çıplaklığı ile cinsel içerikli sahnelere yer veren netflix , ülkemin ahlaki değerleri ile örtüşmeyen yapımlar içermektedir. Rtük denetimleri son derece yerinde bir karardır.
Ağız kapatarak kürdanla dişleri temizlemek.
Bakan Selçuk, barınaktan alınan ve bakanlığın meclisinde bakmakta oldukları "pergel" adlı köpeğin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaşarak güzel bir haber müjdeledi. bu güzel haber şöyle açıkladı.
pergel’i barınaktan alıp bakanlığın bahçesine getirdik ve okullar da alabilsin diye bir kampanyanın çalışmalarını başlattık. dediler ki “bir bu mu kaldı?” emin olun müfredattaki kitaplara hayvan sevgisini anlatan bir paragraf koymakla, okul bahçesine isteyen çocuğun sevebileceği, su verebileceği, günaydın diyebileceği bir can koymak arasında sevgi kadar büyük bir fark var. okullarının bahçelerine hayvanları misafir eden yönetici ve öğretmen arkadaşlarım fotoğraflarını bizimle paylaştıkça bunun müthiş bir gönüllülük hareketi olduğunu görüyorum. inşallah okullar açıldığında her okulumuzda hayvan dostlarımızı görmek dileğiyle...
pergel’i barınaktan alıp bakanlığın bahçesine getirdik ve okullar da alabilsin diye bir kampanyanın çalışmalarını başlattık. dediler ki “bir bu mu kaldı?” emin olun müfredattaki kitaplara hayvan sevgisini anlatan bir paragraf koymakla, okul bahçesine isteyen çocuğun sevebileceği, su verebileceği, günaydın diyebileceği bir can koymak arasında sevgi kadar büyük bir fark var. okullarının bahçelerine hayvanları misafir eden yönetici ve öğretmen arkadaşlarım fotoğraflarını bizimle paylaştıkça bunun müthiş bir gönüllülük hareketi olduğunu görüyorum. inşallah okullar açıldığında her okulumuzda hayvan dostlarımızı görmek dileğiyle...