bugün
- sırrı süreyya önder49
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı33
- kader doğuştan yazılı bir şey midir11
- faiz yemenin wow haram olması12
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti9
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- anın görüntüsü14
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum11
- müge anlı mı esra erol mu9
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9

entry'ler (435)
iki gün önce yeniden oynamaya başladığım oyun... manyak sarıyor yine. bugün sabahın köründe uyanıp "neler oldu acaba popmundo'da?" diye baktım. bağımlılık yapmazsa epeyce sevineceğim rpg.
başta, zaten emperyalistlerin kucağına oturmuş olan iktidardaki mini-emperyalist partinin kucağına oturan yavşak aile olarak tanımlamamak, emin olun büyük haksızlık olur.
ama şöyle bir durum da var ki, aile de (muhtemelen) birkaç yıl sonra pişman olacağı için, çok da umursanmaması gereken bir durumdur. velev ki aile pişman olmadı, çocuk geri zekâlı falan değilse ileride zaten adını değiştirecektir.
ama şöyle bir durum da var ki, aile de (muhtemelen) birkaç yıl sonra pişman olacağı için, çok da umursanmaması gereken bir durumdur. velev ki aile pişman olmadı, çocuk geri zekâlı falan değilse ileride zaten adını değiştirecektir.
"ne biliyorsunuz da evet diyorsunuz?" diyerek karsi yonlendirme yapilabilecek soru.
evet diyenlerin zeka seviyesiyle karsilastirildigi taktirde gayet normal bir zeka seviyesidir.
2001 dogumlu hatunlar hatun degil, basbayagi cocuktur. hatta bircogu daha 15 yasini doldurmadigi icin de her seye yapistirdiginiz subyancilik etiketi, en cok bu duruma uygundur.
hayırlı geceler sevgili sözlük.
okuoku'dan bir yıldan beri kitap alıyorum ve çok memunum. ama birkaç ay önce gelen güncelleme neredeyse delirtiyordu.
idefix'in sitesi de d&r'ın sitesine benziyor ama bayağı kullanışlı ve güzel bir site. daha önce sadece bir kez sipariş verdim.
kitapyurdu ise aralarında en memnunsuz kaldığım oldu. iki kez kitap siparişi verdim üçer tane, ikisinde de kitaplardan birinde baskı hatası vardı. ve kapaklar yıpranmıştı.
okuoku candır. <3
idefix'in sitesi de d&r'ın sitesine benziyor ama bayağı kullanışlı ve güzel bir site. daha önce sadece bir kez sipariş verdim.
kitapyurdu ise aralarında en memnunsuz kaldığım oldu. iki kez kitap siparişi verdim üçer tane, ikisinde de kitaplardan birinde baskı hatası vardı. ve kapaklar yıpranmıştı.
okuoku candır. <3
niye düşünüyon olm bu kadar... bulama ki beklemediğin bir anda yeniden karşına çıkınca daha çok mutlu ol.
(teselli edememek)
(teselli edememek)
şarkıyı bilmiyorum da; aşk ile yap, kenan doğulu'nun şarkısı. tarkan'ın diil.
benim mutsuzken çenem düşüyor. sorun bende galiba.
dünya aslında yok.
spoiler: hepimiz aslında 9 yaşında bir çocuğun hayal dünyasındayız.
spoiler: hepimiz aslında 9 yaşında bir çocuğun hayal dünyasındayız.
ergenliğin, çocukluk ve yetişkinlik arasında bir evre olduğunu da dile getirerek söylemeliyim ki: 16 yaşındasın ve evet, ergensin.
ergen olmak bir hakaretmiş gibi lanse edilmese, bu yaştaki gençler de kabullenebilecekler bence ergen olduklarını. ama sürekli ergen olmanın bir hakaretmiş gibi lanse edilmesi de onların bunu reddetmesine sebep oluyor.
ergen olmak bir hakaretmiş gibi lanse edilmese, bu yaştaki gençler de kabullenebilecekler bence ergen olduklarını. ama sürekli ergen olmanın bir hakaretmiş gibi lanse edilmesi de onların bunu reddetmesine sebep oluyor.
"sen o maaşı zaten bize anlattığın için alıyorsun, anlatmadan çekip gitmek için değil." denilecek öğretmendir. senin işin ulan bu, ne demek "anlatmam, maaşımı alır giderim."? öğretmen olmasaydın o zaman. denyo.
barda,
anne gibi,
7. koğuştaki mucize,
paris'te son tango,
koku.
anne gibi,
7. koğuştaki mucize,
paris'te son tango,
koku.
insanın evrimiyle igili belgesel izlerken, din felsefesi ve varlık felsefesi'yle ilgili konuşurken "hocam, ateist misiniz?" sorusu olabilir bence. koskoca dönemde biri sürekli ama sürekli bu soruyu sormuştu hocaya.
mabel matiz - öteki.
içimden geçiriyor olduğum cümle... otuz dört dakika sonra alarmım çalacak ve güne başlamış olacağım. tatilde berbat ettiğim uyku düzenim de yine tüm günümü uykulu, uyuşturucu kullanmış gibi bir kafada geçirmeme sebep olacak. teşekkürler uyku düzeni. keşke olsaydın.
gece gölgemin rahatına bakamayınca uyku tutmuyor.
"niye bir tek benimle mesajlaşmadın marcus?!" diye trip atmak istediğim premses yazar.
izninle küstüm marcus.
izninle küstüm marcus.
Sorana "sana ne la?" diye cevap verilecek soru. Bir de beni mi s.keceksin güzel kardeşim, ne yapacaksın bu mahrem bilgiyi?