bugün
clemenza362
clemenza3624 yıl önce
beşiktaş ın türkiye liginde rakipsiz kalması
herkesin kabul ettiği gerçektir fenerbahçe ve galatasaray'a rakip demek saçma geliyor aradaki güç ve başarı farkını düşününce açık ve net.
clemenza362
clemenza3625 yıl önce
tarihin gelmiş geçmiş en büyük futbol kulübü
Şüphesiz ki milan'dır. tarihine bakıldığında başarılarından,yarattığı efsane dominasyondan bellidir. şu kadroya bakın.. (img:#2128022)
clemenza362
clemenza3625 yıl önce
beşiktaşlıları çıldırtacak bir şey bırak
Tiner tayfa mensubu güzel kardeşlerim için çıldırmalarına sebep olacak bir şey istemektir. Hemen başlıyorum ben ; (bkz:liverpool) shajhds (bkz:8) jdodnsısj (bkz:0) hapsnakxşsnalsnqplaka.
clemenza362
clemenza3625 yıl önce
bir suriyeli tarafından dolandırilmak
evet tarafından... arkadaşlar sanırım az evvel bir suriyeli tarafından dolandırıldım. çok değil 30 lira bir para. az evvel bir suriyeli geldi. hanımın ayağını kırdı hastanede, evin anahtarlarını unutmuşum, yan taraftaki ahmet abiye geldim o da yer… devamını gör
clemenza362
clemenza3626 yıl önce
çizgi film tarihinin en cool karakteri
(img:#2004566)
clemenza362
clemenza3627 yıl önce
serpil silahliperi
Bizim hoşgeldinimize kaldıysan sen de yaralısın gardaş bir de hangi silah?.
clemenza362
clemenza3627 yıl önce
ekrem imamoğlu na bir iftira da sen at
Sözlükte açılmamış ama sosyal medyada tartışılan konu olup popüler kampanya şu an. Neyse, siftah bizden diyerek ilk iftira yapılır. Ekrem imamoğlu "başkan seçildiğimde fetöye ne istedilerse vereceğim" dedi. Hatta: parsel parsel istanbul'u satacakm… devamını gör
clemenza362
clemenza3627 yıl önce
ekrem imamoğlu na bir iftira da sen at
Sözlükte açılmamış ama sosyal medyada tartışılan konu olup popüler kampanya şu an. Neyse, siftah bizden diyerek ilk iftira yapılır. Ekrem imamoğlu "başkan seçildiğimde fetöye ne istedilerse vereceğim" dedi. Hatta: parsel parsel istanbul'u satacakm… devamını gör
clemenza362
clemenza3627 yıl önce
akp ve mhp seçmenini bir resimle anlat
(img:#1855536)
clemenza362
clemenza3627 yıl önce
sözlüğün en güzel kızı
(bkz: çirkin kız yoktur özelden atılmamış fotoğraf vardır)
clemenza362
clemenza3627 yıl önce
özcan deniz in seda sayan ı dudağından öpmesi
kadere bak.. https://youtu.be/lkSl3RKEKG4
clemenza362
clemenza3627 yıl önce
cin çarpması
evrende iyi ve kötü olmak üzere 2 gruba ayrılan cinlerin,kendisini kızdıran,kendisiyle alay eden,kendilerine inanmayan kişilere musallat olması durumunda,kişiyi hayattan bezdirmek için elinden geleni yapması,kişiyi fiziksel ve ruhsal olarak olumsuz y… devamını gör
clemenza362
clemenza3627 yıl önce
her horoz kendi çöplüğünde öter
dağdan gelip bağdakine posta koymaya kalkışan kişinin bilmesi gereken durumdur.
clemenza362
clemenza3627 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
clemenza362
clemenza3627 yıl önce
silah kullanan erkek karizması
Her erkek askere gidince silah kullanacaktır.önemli olan kullanması değil kendisinin silah olmasıdir işte o erkek karizmatiktir.
clemenza362
clemenza3627 yıl önce
taso biriktiren 90lı nesil
içinde bulunduğum nesildir. hatta 200 küsür pokemon tasosunu saklama fırsatı bulmuş biri olarak şanslıyım sanırım. baktıkça çocukluğum ve apartman merdivenlerinde taso kapıştığımız yıllar geliyor aklıma.
clemenza362
clemenza3627 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
clemenza362
clemenza3627 yıl önce
bana artık enerji vermiyorsun diyen kız
Kibarca Beni neden ...miyorsun? Diyen kızdır. Ya da beni artık eskisi gibi ...miyorsun. da demiş olabilir.
© copyright 2005 - 2026