bugün
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması27
- arkadaşlar sizce bu hırka nasıl13
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim16
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması9
- arkadaşlar yeni şapkam nasıl8
- sözlük kızlarının yüzde 95'inin çirkin olması21
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz47
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil11
- 12 mayıs hemşireler günü11
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi12
- sözlükte yazmak size bir şey kazandırmaz20
- federal republic of anatolia8
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- 295 milyon euro nerede11
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor8
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası8
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler12
- erkeğin orospusu23
- televizyonun bozmasının nedenleri11
- kadir mısıroğlunun mezar taşına oturan kemalist8
- birinin size çirkin demesi19
- küresel15
- sari renkli seker39
- abb de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı11
- iyi geceler9
- anın görüntüsü22
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- adam gibi adam ametlerin fotoğrafları11
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar15
- kent lokantası9
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi20
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular11
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- devlet bahçelinin öcalana teşekkür etmesi16
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması19
- uğur yücel vs brad pitt12
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- yok mu sorusu olan13

entry'ler (68)
Çarpma işleminin değişme özelliğinden dolayı.
Benim komşumdur. Macırlara pinti, cimri derler bir de. Her günü bırakın günde iki öğün getiriyor. Elleri altın tutsun inşallah koca yürekli ablamın.
Gregory house mu dedi biri?
Kendisine bir şeyler olan erkektir. ille biraz şey olması mı gerekiyor ay demek için.
Abazan erkeklerimiz olduğu sürece maalesef ilgi görüyorlar. O yüzden soyları devam etmekte. Onun dışında kaliteli kız yazarlar da yok değil onları yabana atmayalım.
Nicklerinin sonuna başına ortasına bilmem ne kız yazıp kız olduklarını belli etmeye çalışan veya nicklerinde bir cacık yoksa entrylerde kız olduğunu belli edecek şekilde kocaman kocaman kız yazardan böyle laflar, kız yazarlar, kız olmak tarzı yazmaları, dikkat çekmek ve ilgi görmek istediklerini belli eden kızlar. Hepsi demedim, hemen genelleme yapma diye yorumlar başlamasın. Gördüğüm çoğu öyle.
Kıvanç tatlıtuğ imza günü tarzı şeyler var mıdır? Varsa ondan isterler diye düşünmekteyim. Veyahut murat boz tarzı kişilerin konseri de olabilir, bilemiyorum. Tanıdığım dişilerin çoğu bunlara hasta sonuçta.
Rammstein mutter ve ohne dich şarkısını unutuyordum az kalsın. Rammstein güzeldir, dinleyin.
Dark tranquillity- lethe yazılmamış sanırım. Sözleri gayet duygu dolu hoş bir parça. Gerçi yukarda arkadaşın dediği gibi bazı metal türlerinin çoğu duygu yüklüdür.
Lanet olasıca bir firma. Otobüsler küçücük ve havasız. Muavin desen ilgisiz ve kaba. Şoförleri değişiyor bazıları iyi bazıları kasap. Pek tercih etmiyorum. iyi yorum yapanlar da var. Sanırım bizim hatlara denk gelmiyor iyi olanları.
Bayanlardan çok erkekler biliyor bu sözleri. Bu yüzden kadınlar arasındaki isim diye bir şeyi yoktur reglin. Şuanki nesil zaten çekinmiyor. Direkt reglim ben diyebiliyor erkeklerin de bulunduğu ortam içinde. Gayet normal bir durum zaten, sanki erkekler bilmiyor her ay böyle bir şeyin olduğunu. Okulda fen dersinde bile işleniyor la 7. sınıfta kasmaya gerek yok.
Reklamındaki ufaklığa terlikle yapıştırasım geldiği doğrudur. Küçük falan ama çok itici nasıl oluyorsa.
Manson abimizin sweet dreams adlı şarkısını mükemmel bir şekilde seslendirmiş sesi mükemmel insan. Tiyatrolarını da zevkle izliyoruz efenim. Helal olsun sana koca yürekli adam!
Bitanecik annelerin ikinci plana atıldığını görmek kahredici bir durum. Gençler annelerinizin kıymetini bilin. Hiçbir şey onlardan değerli değildir. Kaybedince daha iyi anlarsınız....
Cinsiyetine göre değişir. Bayansa eğer hediye verilen kişi, hoş bir şeydir. Malum zamanların ağrıları ancak sıcak su torbasıyla geçer.
Herhangi bir foruma üye olmadığımdan çareyi burada buldum. Diğerleri o kadar forumsu ve saçma başlık açarken, entry girerken benimkisi de çok abes sayılmaz bence.
Takip ettiğim başlıktır. ilk defa kokoreç yiyeceğim eğer yersem. Bu yüzden en kalitelisinden bir şeyler önerin gençler. Şöyle yediğimde damağım bayram etsin, midem bulanmasın. Sonrasında tekrar yemek isteyeyim.
Bir önceki seferimde de aynı şey oldu. Ne kadar plastik kaşıkla resetlesem de algılamamıştı. Bir daha çağırmaya da çekiniyorum ama ne yapalım. 6 saat boyunca sıkılacağım herhalde.
Arkadaşlar şu koltukların arkasındaki tabletçikler var ya basıyorum basıyorum açılmıyor bir şey. Algılamıyor sanırım. Muavine söyledim resetledi falan bir kaç tıklamayı algıladı sonrasında yine algılamamaya başladı. Daha önce başına gelen varsa ve düzeltildiyse sorunu beni bilgilendirebilir mi?