bugün
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- en iyi antidepresan15
- nataşalara para yedirmek5
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- milli takımı destekleme zorunluğu7
- true nickli yazar3
- true denen arkadaş6
- kedi10
- fatih terim3
- cemil meriç'in anılması3
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap5
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması4
- aylık 342 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kemal kılıçdaroğlu10
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek7
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak4
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi7
- babanın ölmesi7
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi3
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- tanrıyı güldürmek için yapılacak şeyler5
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- şirinler köyüne yeni şirin3
- melisa döngel2
- milli futbolcuların sigara içtiği iddiası5
- true denilen yazar18
- neden yalnızsın5
- uzun samsun3
- diyanetin abd'deki villaları15
- lgs 20263
- playstation4
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor22
- erkeksii bayan buse6
- ekşi sözlük3
- chp'nin hali ne olacak53
- ona bir şey söyle14
- biradereaux2
- yahudi madalyası almış gürcü5
- eyjafjallajökull denince akla gelenler4
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- cedidacer2
- uludağ sözlük bitmiş4
- sokrates'in soru sorarak günü kurtarması3
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak8
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi16
- psikiyatristin size soğuk davranması6
- barış yarkadaş7
- özşen madencilik işçilerinin direnişi10
entry'ler (16)
gazetedeki deniz baykal resmini dövende benim babaannem.
zoruma gitsede ikiye ayıralım. benim ögretmenim doğu görevini konyada kayseride yapsın. öteki tarafta ne yaparlarsa yapsınlar. sonrada bir atom bombalık işi kalır.
polis bacanagına '' eger gerçekten düşündüğün kişiysem, bundan sonra atacagın adımlara dikkat etmen gerekir'' dediği zaman kurtlar vadisi ilk 4 sezonundaki kesilen raconlar kadar etkilendigim dizi.
lise yıllarında izlediğimiz filmlerden heveslenip, sonrasında umdugumuzu bulamadıgımız Çapa Tıp Fakültesi kampüsüdür.
bilmeden konuşmayın. fizik tedavi hekimide 4 sene fizik tedavi hakkında eğitim alıyor. ve aldığı eğitim daha çok işin medical kısmı hakkında. bir fizik tedavi hekimi hastayı 5 dakika görür. sonra 30 gün boyunca hastayla hergün 1 saat olmak üzere ilgilenen, tedavisini yapan fizyoterapisttir. bu hastayı hekimmi iyileştirmiştir?
yaşı kaç olursa olsun aldıgı parayı çıkartan forvet.
harçlık sıkıntısı olmayanlardan 1 lira toplamak en temizi.
ahmet günbay yıldız'ın Figan isimli romanında anlattığı olaylardır.
burçlar hakkında kendi düşüncem şudur ki; tüm burçlara baktığımızda özelliklerinde kendimizi bulabiliriz. samimi, kıskanç, canıtez, uyuşuk, huysuz... bence akrep olan birisi bakıyorki özelliği kıskançlık. oda kıskançlık özelliğini ön plana çıkartıp artık o şekilde davranmaya başlıyor ve karakteri o oluyor. sonrada ben burcumun özelliklerini taşıyorum oluyor. sen kendini burcuna göre yetiştirmişsin o kadar. başkada bir mantığı yok kanımca.
ölüme gülerek gitmelerine hayran olduğum ırk. gerçegini bilmiyorum tabi ama türklerden ve vikinglerden çok korkarmış avrupa ahalisi.
yap birşeyler abi, usta sensin şeklinde tarif ediyorum.
sol ayagım sağlıklı oldugu sürece teşebbüs etmeyecegim olay.
bir bölümündede görünmez adamı işlemesini istediğim dizi.
kapıyı açtıgında arkası dönük birine rastlamayacagın asansör.
kim s*ker yalova kaymakamını.
deyim: bokuna basmış ayı gibi düşünmek.
hileli büzzük dingilder.
teyzemin d*şşğı olsa dayım olurdu.
deyim: bokuna basmış ayı gibi düşünmek.
hileli büzzük dingilder.
teyzemin d*şşğı olsa dayım olurdu.
Esirgeyen, koruyan Allah'ın adıyla
"Allah'ın, devlet güneşini Türk burçlarından doğurmuş olduğunu ve Türklerin ülkesi üzerinde göklerin bütün dairelerini döndürmüş olduğunu gördüm. Allah onlara Türk adını verdi. Ve yeryüzüne hâkim kıldı. Cihan imparatorları Türk ırkından çıktı. Dünya milletlerinin yuları Türklerin eline verildi. Türkler Allah tarafından bütün kavimlere üstün kılındı. Haktan ayrılmayan Türkler, Allah tarafından hak üzerine kuvvetlendirildi. Türkler ile birlikte olan kavimler aziz oldu. Böyle kavimler, Türkler tarafından her arzularına eriştirildi. Türkler, himayelerine aldıkları milletleri, kötülerin şerrinden korudular. Cihan hâkimi olan Türklere herkes muhtaçtır, onlara derdini dinletmek, bu suretle her türlü arzuya nail olabilmek için Türkçe öğrenmek gerekir.."
buyurun Divânü Lügati't-Türk bu sözlerle başlar
"Allah'ın, devlet güneşini Türk burçlarından doğurmuş olduğunu ve Türklerin ülkesi üzerinde göklerin bütün dairelerini döndürmüş olduğunu gördüm. Allah onlara Türk adını verdi. Ve yeryüzüne hâkim kıldı. Cihan imparatorları Türk ırkından çıktı. Dünya milletlerinin yuları Türklerin eline verildi. Türkler Allah tarafından bütün kavimlere üstün kılındı. Haktan ayrılmayan Türkler, Allah tarafından hak üzerine kuvvetlendirildi. Türkler ile birlikte olan kavimler aziz oldu. Böyle kavimler, Türkler tarafından her arzularına eriştirildi. Türkler, himayelerine aldıkları milletleri, kötülerin şerrinden korudular. Cihan hâkimi olan Türklere herkes muhtaçtır, onlara derdini dinletmek, bu suretle her türlü arzuya nail olabilmek için Türkçe öğrenmek gerekir.."
buyurun Divânü Lügati't-Türk bu sözlerle başlar