bugün

entry'ler (65)

ayrıldıktan sonra alçaklaşan erkek

bir de bunların ayrılırken alçaklaşanları var ki sormayın. rica ederim erkek demeyin.

(bkz: erkeğin orospusu)

orijinalinden güzel olan cover lar

frou frou - holding for a hero

dipnot: şarkının orjinalı bonnie tyler' a aittir. fakat coverla uzaktan yakından alakası yok orjinali çok sikimsonik. aynı şarkının alt yapısı ile oluşturulmuş bir ajda pekkan şarkısı da vardır vesselam.

(bkz: o benim dünyam)

sigarayı yarıya kadar içip söndürmek

(bkz: evlat acısı)

susmak

kelimelerin artık hiç bir şey ifade etmediği anlarda, yapılabilecek tek şey.. eğer gidiyorsa da bırakın gitsin itoğluit.

sözlük yazarlarının hayat felsefeleri

(bkz: sikerler)

fukuşima nükleer santralinde kahraman 50 kişi

yaşamayı ciddiye alacaksın,
yani, o derece, öylesine ki,
mesela, kolların bağlı arkandan, sırtın duvarda,
yahut, kocaman gözlüklerin,
beyaz gömleğinle bir laboratuvarda
insanlar için ölebileceksin,
hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için,
hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken,
hem de en güzel, en gerçek şeyin
yaşamak olduğunu bildiğin halde..

(bkz: nazım hikmet ran)

justin bieber

kim kardashian(29) ile flört eden 16 yaşındaki çocuk. kahverengi gözleri çok seviyormuş. kardashian ona twitter da hayranlığını dile getirmiş ve ölüm tehditleri almış. baksen.

psikolog yerine rusa gitmek

(bkz: boşuna mı okuyorum lan ben)

yaran facebook iletileri

dedem öldü ...

yazmış sayın, sevgili bir arkadaşımız, altında da onlarca baş sağlığı iletisi, üzgün smiley ler falan. deden ölüyor ve sen facebook a giriyorsun ileti yazıyorsun.*

(bkz: derdime derman facebook)

regl sancısını merak eden hissetmek isteyen erkek

sancı dan ziyade, yazın 45 derece sıcaklıkta regl olmak ve bütün gün bacaklarının arasında taşıman gereken bir naylon parçasıyla bir haftanı geçirmek*, sıcaktan bacak aran pişik olmak ve bütün bu bedensel sıkıntıların yanında bir de psikolojik sıkıntılarla uğraşmak nedir, nasıldır.

önce bunları merak etsin erkeğimiz.

hayata dair iç burkan detaylar

ankara'da sıhhiye metrosuna doğru ağır ağır yol almaktaydım. önümde 12-13 yaşlarında bir tane erkek çocuğu yürüyordu. çantasının açık olduğunu gördüm ve çocuğun omzuna dokundum, 'canım çantan açık kalmış' dedim.
çocuk hiç bozuntuya vermedi 'saol' dedi ve temposunu artırarak metronun merdivenlerine yürüdü.

biraz sonra çocukla aynı metroya binecektim ve çocuğun çantasının aslında bozuk olmadığını, x belediyesi tarafından dağıtılan çantasının fermuarının patlamış olduğunu, utangaç tavırlarla oturduğu yerden fermuarı yapmaya çalıştığını, bunu yaparken de muhtemelen annesi tarafından yapılan ve öğle saatlerinde yenmesi planlanan ekmek arası bişelerin yere düştüğünü, çocuğun yere düşen ekmeğini alıp kafasını kaldırırken benimle göz göze geleceğini, yine utanarak başını çevireceğini görecektim.

sevişmenin ortasında partneri bırakıp gitmek

bu hadise iki kere başıma gelmiştir efem.
partner aniden çok sıkışır ve tuvalete gider. şaşkınlık, hiddet ve şiddetle yatakta onu bekleyen öteki partner ne yapacağını bilemez affalar önce bir, daha sonra usul usul yataktan süzülür ve karanlığa karışır.*

(bkz: bu çocuk böyle değil di ne oldu ki)

evden uzaktayken özlenen şeyler

pazar kahvaltısı ve aynı günün akşam yemeğinde yenen lahana sarması**

keşke bulunmasaydı denilen buluşlar

(bkz: kondansatör)

bir esprinin bokunu çıkarmak

(bkz: adam haklı beyler)
(bkz: beyler sakin)
(bkz: x siker)
(bkz: anan zaaa)
ve dahaa nice inci mottosu.

yeni başlayanlar için ankara

ankara' da iki tane metro hattı vardır. birincisi ankaray ikincisi metro. senin muhattabın ankaray. doğruu ilk ankaray çıkışını bulacaksın ordan inip aştiye gideceksin ve geldiğin yere geri döneceksin.

paranın satın alamayacağı şeyler

(bkz: yok öyle bir dünya)
(bkz: kandırmışlar seni)

seni aldattım diyen sevgiliye söylenecek ilk söz

-seni aldattım faik
-ben de seni aldattım nurgül
-ama önce ben söyledim.

kediler yazar olsa açacağı başlıklar

mart ayı onsekiz hafta olsun.*

(bkz: bir ay üç hafta olsun)

90 larda çocuk olmak

mahallendeki geniş yüzeyli taşları toplamak ve yedi kule oynamak idir.
© copyright 2005 - 2026