bugün
- ben geldim naneler25
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- mokv'nin uysaljakoben olması6
- ümmetçilik5
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- 20 li yaşlar5
- kredi çekip ahbap'a bağış yapmak3
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- göbekli erkekler9
- atletle gezen erkek7
- ne zaman mutlu olacağız8
- tff bal ligi katılım ücreti3
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı12
- bik bik'in erkek olması6
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek4
- insan olmaya ceyrek kala14
- uzak mesafe ilişkisi3
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- yaşının adamı olmamak3
- velvet'in başı açık mı sorunsalı7
- haluk levent'e para emanet etmek23
- şaka maka türkiye'nin yükseliş dönemine geçmesi5
- kadınları çekici yapan detaylar8
- 13 temmuz 2026 haluk levent'in ahbap açıklaması3
- bazen ölmeyi o kadar çok istiyorum ki5
- üniversite diploması3
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- imam hatipli kızların verici olması6
- türk kızlarındaki yabancı penis merakı2
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- mason greenwood12
- kredi kartı2
- evlat ayrımcılığı9
- karı gibi ziv ziv ziv konuşan erkek2
- yağ somunu2
- birader avcısı3
- islamcı kürtçü ittifakı2
- ilkokul diploması2
- okyanusta yüzmemiş erkek gizli eşcinseldir5
- ahbap6
- sütlaç3
- erkek eşek gibi çalışacak hanımına bakacak3
- kahve kokusu8
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu2
- sözlük kızlarının birbirine yürümeye başlaması3
- horozun haremine girmek3
entry'ler (875)
Türkleri bu vatandan siktir edecek öyle mi? Sen de bunun kerkine kerkine hayalini kuracaksın. Adamı sikerler, önüne katıp sikerler. Öyle eğilip kalırsın söyleyeyim.
Sizin milletvekili aday adayı üçlü yapıyor aga. Sakso falan? Mini etek çektiğiniz saksolardan iyidir. Saksocular siziiii
Madem fetöcü burada ne yaygara yapıyorsun. Git savcılığa elindeki delilleri göster ihbar et. Burada ne sallıyorsun amıcık
Ne güzel iş be.. çal çırp ama domuz eti yeme. Elalemin karısını gözleriyle sik ama domuz eti yeme. Milletin arkasından gıybetin amına koy ama domuz eti yeme. Kuzeni tenha bir yerde sıkıştır.. sonra domuz eti yeme. Böyle ahlak bekçiliği yapan am bitlerine bakmayın. Her kuşu siktiler bi leylek kaldı.
Kim benzetti? Ezel’in annesi Meliha’mı ?
Sektör haline gelmemesi için mültecilere tapan arkadaşları göreve davet ediyorum. Hem de Pakistanlı kardeşlerinizde akrabalık bağınız kurulmuş olur. Hem de paki bir enişteniz. Sırtına vurursunuz.
Samimi olarak soruyorum, halen Bahçeli’ye güveniyor musunuz? Bu kadar mülteci ilk başta taciz olayları ile gündeme gelirken ülkücüler nerede?
görsel
Klavye başında entry girip belini kütleyen ülkücüler camdan Suriyelilerin çılgınca eğlenmelerini izliyor.
görsel
Klavye başında entry girip belini kütleyen ülkücüler camdan Suriyelilerin çılgınca eğlenmelerini izliyor.
Samimi olarak soruyorum, halen Bahçeli’ye güveniyor musunuz? Bu kadar mülteci ilk başta taciz olayları ile gündeme gelirken ülkücüler nerede?
Hayatında izmir’e adım atmayıp, istanbul sınırları dışına sadece seçim otobüsü ile mitinge giden dalyaprağın beyanı pek ciddiye alınmaz
Siyasal islamcılar sevmez. Biatçıların ve badecilerin karakterine ters böyle cesaret ve özgürlük isteyen şeyler.
Profil fotoğrafına bakınca bana biraz az geldi varlığın. En azından bir buçuk milyon euro garanti olmalıydı ki bu devran bittiğinde yüzünüze tükürülürken harcadığınız paraya değsin.
Aa yapmayın ama. Sözlükteki yabancı uyruklutapar dostlarımızın kalbini kıracaksınız. Belki bu iranlı arkadaş ileride sözlük yazarlarının birinin eniştesi olacak.
“Yabancı uyruklu vatandaşlarımızı” seven, bağrına basan yazar kardeşlerimiz için her zaman tavsiye ettiğim bir şey var. Ümmet olmak yetmez. Bacılarınızla, dul annenizle evlendirin Suriyeli, Afgan kardeşleri. Göğsünüzü gererek sırtlarına vurun ve gerdeğe sokun.
Hasssiktir ahahahah, CHP’ye oy vermiyorum ama Kadir Mısıroğlu’nun beyanatlarını ön alarak siyaset yapanlar hiç siyasetten bahsetmesin. Bu arada fonlanmaya da devam sanırım.
Tutup milletin parasını çalıp mı almış? Tutup fakir fukaranın rızkını mi yemiş? Kazanmış almış. Sikkoluğun alemi yok. Yap prodüksiyonunu, topla sazları, gir stüdyoya, doldur bi albüm sen de kazan.
Hiç şaşırıp kızmayın. Sözlükte bu herife laf söyleyen adamlar ileride en büyük Atatürkçü olacaklar. Bunların mayası böyle. En büyük dostları düşman olur, en büyük düşmanlarıyla da kol kola girerler.
Bi sik yapamazsın. 31’e devam et.