bugün
- insanlardan nefret etmek8
- yazarların on üzerinden komiklikleri47
- bruce lee4
- yer sofrası5
- m r e r e c t o12
- birine geç kalmak4
- uludağ sözlük discord grubu7
- larisalisa9
- çocuğum olmuyor ne yapmalıyım4
- cayır cayır yanan kız12
- aylık 338 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- filmlerde dövülen adamın güçlenip geri dönmesi3
- güzel bir kadını terk etmek5
- aşkım daha önce hiç patlıcan yemedim diyen kız2
- yalnızlık güç değildir3
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- satranç haram yasaklansın17
- 1 milyar tl loto ikramiyesi çıkan şanslı vatandaş3
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak4
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- anayasa değişiklik paketi3
- afganistan islam emirliği3
- gir içime hünharca12
- timsah4
- beyazsemsiyeliyabanci48
- y d isimli vatandaş2
- abd'nin iran füzelerine müdahale etmemesi2
- arkadaşlar bakar mısınız9
- park sorunu6
- dul kalmak4
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- suca suruklenen cocuk6
- faşizme karşı birleşik direniş cephesi2
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- onlyfans4
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- müzik haramdır5
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- kürt mutfağı7
- anın görüntüsü21
- faik öztrak5
- bankamatiğin para beğenmemesi2
- true yazar mı sorunsalı5
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- gocu43
- dinlemeyi bilmek5
entry'ler (32)
bağzı şeyler.
Eric cantona.
çevremizdeki aysel gürel sayısında azalmaya ve kendilerini çirkin bulan hanım kızlarımızı sarsıp evlerine kapanmalarına sebep olacak durum. ben de şimdi bi üzüldüm biliyor musun? gratis'in indirim günlerini takip edicez artık, yapacak bişey yok.
sayın kadir arıkan'ın bahsettikleri dinde ve mitolojide de var. hazreti isa ve zeus-prometheus gibi vakalar da net bi örnek. dolayısıyla kadir arıkan'ın doğruları korkusuzca gün yüzüne çıkarması takdire şayan.
bir ölçü birimi.
sözlükçülerin sabahın köründe palavra atmalarına sebep olan başlık. hangi filmdi bu?
izlediğim onlarca yabancı ve yerli dizi arasında benim için farklı bi yeri olan, aşmış dizi. pek bilinmemesinin sebebi, esprileri anlayabilmek için zekanın devreye girebilmesinin aşırı gerekli oluşudur bence. ara ara başa sarar izlerim ve 1. sezonun 6. bölümünde hep kahkahalara boğulurum.
yolda gördüğüm afişleri dikkatli incelemediğimden olsa gerek; bende, herhangi bir kanalda demet evgar'ın editörlüğünü yapacağı bir yemek yarışması düşüncesini uyandıran ve az evvel internette film olduğunu yanlışlıkla öğrendiğim film.
(bkz: allah allah)
(bkz: allah allah)
hiçbir şey kalıcı değildir, iç güzellik bile.
kendi adına açmış olduğu, yazı ve konuşmalarını paylaştığı bir siteye sahip sanat dehası. çayın yanında püskevitten daha iyi gittiğini söyleyebilirim yazılarının.
Köprücük kemiği manyaklarının yanında daha bi masum olan fetiş türü. cinsellik sırasında o ayağın nasıl ve ne olarak kullanılacağı da kişiye göre değişir. herkes kadınının ayağını alıp mideye indirmiyor veya parmak aralarına malzemeyi sokmuyor. o halde ziya osman saba 'dan gelsin:
Ayaklar, odalarda, bir çift yavru güvercin.
Tutup avuca almak, okşayıp öpmek için.
Ayaklar, odalarda, bir çift yavru güvercin.
Tutup avuca almak, okşayıp öpmek için.
fransa'nın ünlü ve oldukça farklı tiyatro topluluğu. ferhan şensoy da katılmıştır bir dönem. jerome savary'nin asistanlığını yapmıştır hatta. net hatırlamadığım bir televizyon programında dile getirmişti.
bu da yeni mi çıktı ne? günümüz ergenlerinden, çok duyar olduğumuz bi kelime. yanında bi de ekürisi vardır bunun: kudur. y kuşağını anlamak için elimden geleni yapıyorum ama sanırım artık vazgeçmeliyim.
tarafımca ilk, kara köpekler havlarken adlı film için yaptığı müzikle tanınmış olup daha sonra mutlu ol yeter adlı diziye de farklı müzikler kazandırınca ''bu adam gerçekten iyi'' övgüsüne nail olmuş kaliteli müzisyen.
bana benzetilince götümün kalkmasına sebebiyet vermiş sağlam oyuncu.
''yok lan neresi benziyor amk. aslında şurası aynı ben lan, evet evet.''
''yok lan neresi benziyor amk. aslında şurası aynı ben lan, evet evet.''