bugün
C
camp nou14 yıl önce
bir kadına aşkla sarılıp uyumak
"sevdiğin" bir kadına ve hatta sadece sevdiğin kadına aşkla sarılıp uyumak olmalı en doğrusu. katmerli romantizmlerin de habercisidir aynı zamanda..
C
camp nou14 yıl önce
ibretlik kemalist sözleri
insanı hayattan soğutan cümlelerdir. maalesef ailemde de kemalist bolluğu var... siz internette okuyorsunuz, ben her gün duyuyorum.
C
camp nou14 yıl önce
evde dokuzuncu nesil yazar beslemek
`anaokulu terk fakir dokuzuncu nesil yazarlar`a biraz olsun acımak, evinin kapılarını onlara açmak demektir. mesela ben besliyorum üç tane. yemek yerken sofranın yanına çömelip şirinlik falan yapıyorlar bize de yemek verin diye. biz de kıyamıyoruz ta… devamını gör
C
camp nou14 yıl önce
allah
islam'ın olmazsa olmazı. hakkındaki kesin olan iki şeyden ilki arap mitolojisindeki ay tanrısı olması. iyimser ve spiritüalist bir bakış açısıyla bakarsak, dönemin arap önderlerinin "insanlığın evrensel bilinci"ne atıf yapmak için seçtiği bir isim … devamını gör
C
camp nou14 yıl önce
william wallace
(bkz)braveheart(/bkz) filmine konu olmustur.
C
camp nou14 yıl önce
william wallace
C
camp nou14 yıl önce
william wallace
C
camp nou14 yıl önce
william wallace
C
camp nou14 yıl önce
büyük iskender
saygıdeğer olmasının yanında eşcinsel şahsiyet...filmi kaliteli kadrosuna rağmen tiksinç getirmişti..
C
camp nou14 yıl önce
büyük iskender
saygıdeğer olmasının yanında eşcinsel şahsiyet...filmi kaliteli kadrosuna rağmen tiksinç getirmişti..
C
camp nou14 yıl önce
kedi memduh
nickini sevdiğim yazar.
C
camp nou14 yıl önce
santa monica pier
`Road 66` son ve ilk durağıdır... Deniz üstüne çakılan kazıklarla oluşturulan muhteşem bir iskele. Deniz üstüne mi dedim... Pardon alışkanlık... Pasifik okyanusun üstüne demeliydim ~swh~ Barından, restorantına, luna parkından, modern soytarılara h… devamını gör
C
camp nou14 yıl önce
santa monica pier
`Road 66` son ve ilk durağıdır... Deniz üstüne çakılan kazıklarla oluşturulan muhteşem bir iskele. Deniz üstüne mi dedim... Pardon alışkanlık... Pasifik okyanusun üstüne demeliydim ~swh~ Barından, restorantına, luna parkından, modern soytarılara h… devamını gör
C
camp nou14 yıl önce
road 66
Amerika Birleşik devletlerinin en ünlü yoludur... chicago dan başlar illinois, missouri, kansas, oklahoma, texas, new mexico, arizona yı geçerek California eyaletinin los angeles şehrinin `santa monica pier` inde son bulur... ABD nin en uzun ana… devamını gör
C
camp nou14 yıl önce
road 66
Amerika Birleşik devletlerinin en ünlü yoludur... chicago dan başlar illinois, missouri, kansas, oklahoma, texas, new mexico, arizona yı geçerek California eyaletinin los angeles şehrinin `santa monica pier` inde son bulur... ABD nin en uzun ana… devamını gör
C
camp nou14 yıl önce
abd doları ve üstünde resmi olan başkanlar
ABD dolarının üstünde yer alan başkanların fotolarıdır. Alım değerine göre küçükten büyüğe sırasıyla: 1 dolar: Washington 2 dolars: Jefferson 5 dolars: Lincoln 10 dolars: Hamilton 20 dolars: Jackson 50 dolars: Grant 100 dolars: Franklin
C
camp nou14 yıl önce
ABD dolarının üstünde yer alan başkanların fotolarıdır. Alım değerine göre küçükten büyüğe sırasıyla: 1 dolar: Washington 2 dolars: Jefferson 5 dolars: Lincoln 10 dolars: Hamilton 20 dolars: Jackson 50 dolars: Grant 100 dolars: Franklin
C
camp nou14 yıl önce
C
camp nou14 yıl önce
C
camp nou14 yıl önce
C
camp nou14 yıl önce
C
camp nou14 yıl önce
C
camp nou14 yıl önce
en iyi türk ölü türk
(bkz:kürtlere laf etmenin modası geçmiş kamil)(bkz:yunanlardan devam ediyoruz.)
C
camp nou14 yıl önce
hepimiz ermeniyiz
maşa olarak kullanılan küçük milletlerin en büyük örneklerindendir ermeniler. tehcir sonrası adeta türk halkına düşman olan ermeniler'in kuyruk acısı vardır gibi durmaktadır. güçlü bir türkiye oluşumunu engellemek için dış güçlerin gazı ile hareket… devamını gör
© copyright 2005 - 2026