bugün
- sırrı süreyya önder36
- 4 mayıs özgür özele saldırı27
- anın görüntüsü14
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- eski bir anı hatırlamak17
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye9
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- ölüm10
- mühendis erkekler16
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü8
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12

entry'ler (440)
yakışıklı olmayıp huri arıyan erkeğin kirvesidir.
şehriyle, havasıyla, kızlarıyla, erkekleriyle, insanlarıyla güzel olan memleketimdir.
eski sevgilinin memleketidir.
itici seksiliğin karşılığıdır bu kadın. bir çok erkeğe seksi gelmesinin sebebi de o baygın boş gözlerinin hapsinde , ağzıyla yapabileceği kondisyon hareketlerinin hayalidir. ama yine de aynı düşüncedeyim alabildiğine çirkindir. şahsen dar omuzları ve dar omuzlarına göre orantısız leğen gibi geniş kalçası, şekilsiz bacakları , 1.50 boyuyla hiç bir zaman kendini hayal ettirtmemiştir.
bir çoğu kadını ikinci sınıf gören feodal zihniyete sahiptir. fakat akılları hep batılı kadınlarla olmaktadır, batılı kadınlarla olup doğulu kadınlarla evlenmek bir çoğunun kaderinde vardır.
popüler kültüre kendini kaptırmış yüzlerce kızdan biridir. ama bu kadar acımasızca eleştirmekte de fayda görmüyorum , bu jenarasyonda böyle olabilir, çevrenize bakacak olursanız bahar gibi konuşan davranan en az bir kaç küçük kız olduğunu görüceksiniz , bu kişiler komşunuzun kızı , yakın arkadaşınızın kız kardeşi ve ya kuzeniniz de olabilir . bu tip genç kızları görünce insanların gözüne far tutulmuş tavşan gibi davranmasına da anlam veremiyorum.
Şimdi kendisiylekendisinin şuanki yarı ünlü olmayan haliyle, takılmış olan bir arkadaşımın dediğine göre , arkadaşımın gördüğü en zeki kızlardan biriymiş , şimdi arkadaşımın da ıq'su 15 olduğuna göre objektif bir yorum olmuş mudur ? bilemiyorum. * benim yorumuma gelicek olursak hazır cevap ,ortalama bir mizah anlayışı , ortalama güzellikte kafası çalışan bir kız olduğudur.
ballı lokma tatlısı.
Dün gece itibariyle yüksek lisans derslerini verirken , geçirdiği kalp kriziyle aramızdan ayrılan canım ton ton hocam, baba insan, karizmatik , genç ruhlu tatlı ve huysuz adamdır. Hep yanına gitmeyi ertelediğim acısını derinden yüreğimde hissettiğim adamdır. Kalbimdesin , gökyüzüne sevgilerle..
edit: Vefatı, sözlük kullanan eski ve yeni öğrencilerine duyrulur .Cenazesi öğle namazına mütakip bostancı camisinden kalkacak, çekmeköy mezarlığına defnedilecektir. Ruhu şaad olsun.
edit: Vefatı, sözlük kullanan eski ve yeni öğrencilerine duyrulur .Cenazesi öğle namazına mütakip bostancı camisinden kalkacak, çekmeköy mezarlığına defnedilecektir. Ruhu şaad olsun.
yarrağım götüme kaçıcak mı endişesiyle yarışabilir.
Olivia Munn.
caktı kactı.
ruhospik devinim.
alkışlarla yaşayan ablamız, esteteiklerine rağmen hoş, güzel sayılabilecek bir kız , lakin oyunculuk yerine sunuculuk denemesi gereken hatun kızımız.
yüksek egolarla yetiştirilmiş oğlan çocuklarının yetiştiği oluşumdur.
tiger tiger!
3.sınıf trollerin götlek olmasından daha ilgi çekici değildir. *
yalan profesörüdür kendisi.
şaşılacak bir durum yoktur zira bizimki gibi üçüncü dünya ülkelerinde yemek içmek kadar normaldir(!!!)
kuzenimdir kendisi. ankaradaki çocukluk yıllarına dayanır kendisine olan sevgim, sonrasında araya yıllar ,yollar girdi biz giresuna döndük.. herneyse on dokuz yıl önce nasıl bir insansa hala öyledir kendisi ,çatı katındaki odasında bilgisayarıyla ugrasır dururdu zira ilk bilgisayarı da kendisinde görmüştüm ,röportajlarını buldum internette karakteri hiç değişmemiş o yıllardaki mütavazilik , sempatiklik aynen devam etmektedir, tam bir aile babası olmuştur şimdilerde eşi ve çocuklarıyla ankarada yaşamaya devam etmektedir, başarılarının devamını diliyoruz.