bugün
- 30 ağustos zafer bayramı10
- mustafa kemal atatürk6
- cem yılmaz5
- tom holland5
- 0 0 76
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı26
- ingilizler5
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- türk hava yolları2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala73
- seri eksicimin iki entry atlaması2
- rafael leao31
- gebze fm3
- online yazar sayısında azalma2
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek2
- radyo fenerbahçe2
- güne bir atatürk sözü bırak2
- sözlük yazarlarının nahları9
- ben geldim naneler8
- arkadaşlar hesabı silicem14
- antipanik12
- salih mirzabeyoğlu5
- aleksey batrakov9
- tai lung36
- menzil cemaati ne üretiyor7
- günün sözü24
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- 30 ağustos kurtuluş savaşı'nın sonu2
- velvet23
- fenerbahçe23
- para harcamayı sever misiniz6
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- türkiye18
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- bir şey soracağım5
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- kıza aşık oldum ne yapacağım4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- ateistlerin yaşama amacı28
- melih gökçek6
- galatasaray8
- kapadokya27
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- hayatı dar eden aile4
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6

Gay hareketinin düşünsel lideri hiperaktif adam.Haberturk'te toplu iğne adında hoş bir program yapmaktaydı.gay olduğunu acıkca ifade edebilecek kadar da ozguven sahibi bir adamdır.

45 saniye'de hayatlarımızın,hayata bakışlarımızın sonsuza dek değiştiği,çok büyük yaralar açmış,kollektif bir acı dalgası yaratmış izleri yeni yeni silinmeye başlanan,ama acısı asla unutulmayacak olan korkunç deprem.

Sevgili hayvan sever yazarın kaçı bu konuya vakıf bilmiyorum ama ben yeni öğrendiğim bir durumdan dolayı çok üzgün, kızgın ve hatta evet çok öfkeliyim.
Kulakları sarılı bir köpeğin sahibine geçmiş olsun, hayırdır şeklinde içim üzülerek, ama sahibi n… devamını gör

Bu tarz olayların ve bu lafları söyleyen kişilerin din ile vicdan ile şeref ve haysiyet ile uzaktan yakından alakası yoktur. Zaten konuşmayı yapan siyasi kişiliğin tamamen siyasi amaçlar güttüğü ve bu vakıftan elde ettiği çıkarları ekarte etmek istem… devamını gör

beni dumura uğratmış haberin başlığıdır efendim.
çok az ne desem bilemedim durumu yaşarım ki bu da onlardan biri...
mesleğine profesyonelce yaklaşmasını takdir etmedim de değil gerçi...
(img:#1011598)
edit: şimdi edindiğim bilgiye göre habere yal… devamını gör

KiŞiSEL MANiFESTO
insan haklarının sözde tavan yaptığı bir çağda yıl olmuş 2016'da kendi toprağının evladına sahip çıkmayan, ölüye bile saygı duymayan, topluma da her şekilde tüm insani değerlerini kaybettirircesine ayrışmışlık duygusunu aşılayan bu… devamını gör

KiŞiSEL MANiFESTO
insan haklarının sözde tavan yaptığı bir çağda yıl olmuş 2016'da kendi toprağının evladına sahip çıkmayan, ölüye bile saygı duymayan, topluma da her şekilde tüm insani değerlerini kaybettirircesine ayrışmışlık duygusunu aşılayan bu… devamını gör

KiŞiSEL MANiFESTO

yeni eş açısından kabullenilmesi zor gibi görünen bir durum ama örnekleri de yok değil.
(bkz: lale manço ahıskalı)
merak edenler için link
https://www.facebook.com/profile.php?id=585927856&ref=search

bir amiga klasiği.amerikadaki kuzey -güney savasını konu alırdı bu oyun.zamanının cok ötesinde bir vakaydı harbiden..

tanım: dövmenin beyaz renklisi.
yorum: kendileri yeni bir akım olup, bence dövmeden ziyade ciltteki bir yara gibi durmakta...
ben sevmedim. sevene mani olmak istemem. merak eden için resim eklidir.

lan bu başlığa ne oldu? nereye kayboldu? harfleri mi yanlış yazıyorum! taşındı mı ne etti? biri bi' el atsın.

psikiyatrist (bkz:cemal dindar)'ın yazdığı, içinde akıl hastanesinde bulunan hastaların şiirlerinin yer aldığı kitap.

psikiyatrist (bkz:cemal dindar)'ın yazdığı, içinde akıl hastanesinde bulunan hastaların şiirlerinin yer aldığı kitap.

twitter da müzik severler için hazırlanan ve çok yakında başlayacak olan bir oyundur.
tt müzik oyunun sonuda oyunu kazanan adına imzalı bir albüm (albümün kime ait olduğu oyun öncesi açıklanacak ve oyun zaten adı geçen sanatçı ve albümle bağlantılı … devamını gör