bugün
B
buzz6 yıl önce
yesterday
ingilice "dün" demek olan kelime.
B
buzz7 yıl önce
barbaros şansal
Gay hareketinin düşünsel lideri hiperaktif adam.Haberturk'te toplu iğne adında hoş bir program yapmaktaydı.gay olduğunu acıkca ifade edebilecek kadar da ozguven sahibi bir adamdır.
B
buzz8 yıl önce
hayata karşı duruşunuz
(img:#889192)
B
buzz9 yıl önce
17 ağustos 1999 marmara depremi
45 saniye'de hayatlarımızın,hayata bakışlarımızın sonsuza dek değiştiği,çok büyük yaralar açmış,kollektif bir acı dalgası yaratmış izleri yeni yeni silinmeye başlanan,ama acısı asla unutulmayacak olan korkunç deprem.
B
buzz10 yıl önce
osman gazi köprüsü
B
buzz10 yıl önce
hayvanlara yapılan estetik operasyon
Sevgili hayvan sever yazarın kaçı bu konuya vakıf bilmiyorum ama ben yeni öğrendiğim bir durumdan dolayı çok üzgün, kızgın ve hatta evet çok öfkeliyim. Kulakları sarılı bir köpeğin sahibine geçmiş olsun, hayırdır şeklinde içim üzülerek, ama sahibi n… devamını gör
B
buzz10 yıl önce
sözlük yazarlarının hayata karşı duruşları
rüzgara karşı işiyorum. üstelik kovboy bile değilim.
B
buzz10 yıl önce
sözlük yazarlarının kilit ekranı ss leri
(img:#846705)
B
buzz10 yıl önce
ensar vakfı nı inadına destekleyeceğiz
Bu tarz olayların ve bu lafları söyleyen kişilerin din ile vicdan ile şeref ve haysiyet ile uzaktan yakından alakası yoktur. Zaten konuşmayı yapan siyasi kişiliğin tamamen siyasi amaçlar güttüğü ve bu vakıftan elde ettiği çıkarları ekarte etmek istem… devamını gör
B
buzz10 yıl önce
geceye bir tweet bırak
https://twitter.com/baggalgazi/status/649877671497871360
B
buzz10 yıl önce
arkadaşların sözlük nickini bilmesi
enayiliktir. rahat entry giremezsiniz. açık ve net.
B
buzz10 yıl önce
ateistim ama imamım
beni dumura uğratmış haberin başlığıdır efendim. çok az ne desem bilemedim durumu yaşarım ki bu da onlardan biri... mesleğine profesyonelce yaklaşmasını takdir etmedim de değil gerçi... (img:#1011598) edit: şimdi edindiğim bilgiye göre habere yal… devamını gör
B
buzz10 yıl önce
hayatınızda ilk gördüğünüz bilgisayar
Daha çok klavye sayılırdı.(bkz: Commodore 64)
B
buzz10 yıl önce
kişisel manifesto
KiŞiSEL MANiFESTO insan haklarının sözde tavan yaptığı bir çağda yıl olmuş 2016'da kendi toprağının evladına sahip çıkmayan, ölüye bile saygı duymayan, topluma da her şekilde tüm insani değerlerini kaybettirircesine ayrışmışlık duygusunu aşılayan bu… devamını gör
B
buzz10 yıl önce
kişisel manifesto
KiŞiSEL MANiFESTO insan haklarının sözde tavan yaptığı bir çağda yıl olmuş 2016'da kendi toprağının evladına sahip çıkmayan, ölüye bile saygı duymayan, topluma da her şekilde tüm insani değerlerini kaybettirircesine ayrışmışlık duygusunu aşılayan bu… devamını gör
B
buzz10 yıl önce
kişisel manifesto
B
buzz12 yıl önce
eski eşin ve yeni eşin soyadını birlikte taşımak
yeni eş açısından kabullenilmesi zor gibi görünen bir durum ama örnekleri de yok değil. (bkz: lale manço ahıskalı) merak edenler için link https://www.facebook.com/profile.php?id=585927856&ref=search
B
buzz13 yıl önce
north and south
bir amiga klasiği.amerikadaki kuzey -güney savasını konu alırdı bu oyun.zamanının cok ötesinde bir vakaydı harbiden..
B
buzz13 yıl önce
beyaz dövme
tanım: dövmenin beyaz renklisi. yorum: kendileri yeni bir akım olup, bence dövmeden ziyade ciltteki bir yara gibi durmakta... ben sevmedim. sevene mani olmak istemem. merak eden için resim eklidir.
B
buzz13 yıl önce
şair uuserlardan şiirler
lan bu başlığa ne oldu? nereye kayboldu? harfleri mi yanlış yazıyorum! taşındı mı ne etti? biri bi' el atsın.
B
buzz13 yıl önce
yazarların bilgisayarlarının özellikleri
yazarların bilgisayarlarının özellikleridir.i5 460 işlemci hd5650 1 gb ekran kartı 3 gb ram.
B
buzz13 yıl önce
bir akıl hastanesinin hatıra defteri nal
psikiyatrist (bkz:cemal dindar)'ın yazdığı, içinde akıl hastanesinde bulunan hastaların şiirlerinin yer aldığı kitap.
B
buzz13 yıl önce
bir akıl hastanesinin hatıra defteri nal
psikiyatrist (bkz:cemal dindar)'ın yazdığı, içinde akıl hastanesinde bulunan hastaların şiirlerinin yer aldığı kitap.
B
buzz14 yıl önce
twitter da tt müzik oyunu
twitter da müzik severler için hazırlanan ve çok yakında başlayacak olan bir oyundur. tt müzik oyunun sonuda oyunu kazanan adına imzalı bir albüm (albümün kime ait olduğu oyun öncesi açıklanacak ve oyun zaten adı geçen sanatçı ve albümle bağlantılı … devamını gör
© copyright 2005 - 2026