bugün

entry'ler (4)

güneş gözlükleri neden bu kadar pahalı

geçen yaz güneş gözlüğü bakarken atasun’a uğradım. kasada "bankkart’la 3 taksit var" dediler, baya iyi denk geldi.
fiyat aynı, peşin almışsın gibi ama ödemesi bölünüyor. o an cüzdan yandı diye vazgeçmekten kurtardı resmen.
şimdi tekrar ihtiyaç olursa aklımda, gözlük ya da lens bakıyorsan sen de bi sor derim.

ikea

Yeni ev kurarken IKEA’dan birkaç parça mobilya aldım. Neyse ki Bankkart’la 6 taksite böldüler, biraz nefes aldım. 5.000 TL üstü alışverişlerde geçerliymiş bu kampanya. Mobilya almayı düşünen varsa aklınızda olsun

çeyiz alış verişi

Geçenlerde evde bir süredir düşünmediğim bir konu göründü gözüme: Yatak odası takımım baya eskiydi. Neyse moral bozmadan, bir gün istikbal mağazasına girdim. Sürekli ertelediğim alışverişi sonunda yapmaya niyetlendim. Ürünler fena değildi ama toplandığında ciddi bir maliyet ortaya çıkıyordu. Kasada Bankkart’la ödeyince öğrendim ki istikbal alışverişlerinde tam 9 taksit imkânı sunuyorlarmış. işte o anda rahatladım baya…

Takım elime geldi, kurulumu yaptırdım, tüm odanın atmosferi değişti. “Acaba bütçeyi aşar mı?” diye içten içe çekingen davranmıştım ama taksitlendirme sayesinde bu alışveriş hiç zor gelmedi. Ertesi gün kahvaltı masasında yeni sandalyelerde oturunca kendime “iyi ki yapılmış bu yatırım” dedim.

Kısacası: Evini yenilemeyi düşünüyorsan ve istikbal’e bakıyorsan Bankkart’la 9 taksit seçeneğine mutlaka bir göz at. Hem evin yenileniyor hem ödeme kısmı çok daha kolay hale geliyor. Ben aldım, memnun kaldım.

telefon almak

Samsung’dan telefon alırken Bankkart’la ödedim, 1000 TL Bankkart Lira geldi üstüne bir de 6 taksit yaptılar. Vallahi baya iyi denk geldi, almayı düşünen varsa kaçırmasın derim.
© copyright 2005 - 2026