bugün
- sözlük yazarlarının aldığı iltifatlar9
- oruç tutmayanların artık dayak yememesi9
- sevilen yemekten saç çıkması9
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü21
- 28 mart 2023 türkiye hırvatistan maçı13
- anın görüntüsü24
- tayyibe merve çakar24
- sinan oğan46
- yeşil deyince akla ilk gelenler17
- yavuz ağıralioğlu14
- kemal kılıçdaroğlu22
- çişim geldi11
- 200 tl lik banknot13
- arkadaşlar bana şans diler misiniz11
- askıda simit alıp 7 arabam var diyen adam10
- akp'nin ypg liderini kırmızı halıyla karşılaması10
- akilli hans9
- sözlük kızlarının marifetleri9
- fetöcülerin kuduz köpek gibi ince'ye saldırması17
- yağmurda sırılsıklam olmak11
- chpkk lıların şeref yoksunu olması13
- israil'deki protestoların arkasında abd var17
- erdoğan'ın diploması yok29
- togg'un 177 bin ön sipariş alması19
- kredi çekmek13
- chp uzaya çıkmamıza engel oluyor30
- kalemi en güçlü yazarlar10
- zina yapanları en az 4 kişi görmeli36
- pkknın seçime kadar eylemsizlik kararı alması20
- bütün eski akplilerin muharrem inceci olması13
- allah çelişkili kitap gönderir mi8
- seçim öncesi bütün kurumların memur alması10
- tulumba tatlısı8
- recep tayyip erdoğan31
- israil de başlayan gezi olayları25
- evli çiftlerin birbirlerine geri zekalı deme eşiği14
- atanan öğretmenler neden bu kadar seviniyor18
- sabah çorba içmek13
- chp lilere büyük müjde demokratik özerklik geliyor23
- dinden çıkanların artması8
- camiler siyaset yapma yeri değildir21
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı20
- muharrem ince33
- ekrem imamoğlu10
- iftarda tıka basa yeyip fakirin halinden anlamak22
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- sahurdayız uludağ sözlük37
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası12
- sadettin tantan12
- boğazı düğümleyen film'ya da dizi sahnesi14

entry'ler (2469)
Bu lütfen gerçekleşmesin.
Apartman olduğunu düşündüğünüz yerin erkek öğrenci yurdu olma ihtimali hiç mi yok?
Ne diyor la bu değişik?
27 Ekim günü gece 4 sularında şişli de duyulmuş, vapur kornası benzeri tok bir sestir. Aynı ses bir kaç gün önce de duyulmuş ancak üzerinde pek durulmamıştır. Ses 20 30 sn duyulmakta, en az bir o kadar sessizlikten sonra tekrar duyulmaktadır. Gariptir...
Rab demek günah mı?
Araba alınacak bir fiyatta değildir.
Jim lahey asla kötü bir karakter değildir.
Aklıma takılan bir sorunsal. insan, canlıyken yani yaşamına devam ederken aynı zamanda çürüme belirtilerini de gösterebilir mi?
Şöyle ki, öncelikle bu bahsettiğimiz insanın normal yaşantısına devam ettiğini, beslenme ve sosyal hayatının bir şekilde normalde olduğu gibi düzenli sağlandığını düşünürsek ancak aynı kişinin bacağının toprakta gömülü kaldığı bir halde olduğunu da var sayarsak...
Bu kişinin bacağı çürüyecek midir?
Bahsettiğimiz topraktaki organizmaların yahut böceklerin varlığı bu durumu değiştirecek midir?
Eğer bu çürüme işlemi gerçekleşirse bu nasıl olacaktır?
Aklımda deli sorular...
Şöyle ki, öncelikle bu bahsettiğimiz insanın normal yaşantısına devam ettiğini, beslenme ve sosyal hayatının bir şekilde normalde olduğu gibi düzenli sağlandığını düşünürsek ancak aynı kişinin bacağının toprakta gömülü kaldığı bir halde olduğunu da var sayarsak...
Bu kişinin bacağı çürüyecek midir?
Bahsettiğimiz topraktaki organizmaların yahut böceklerin varlığı bu durumu değiştirecek midir?
Eğer bu çürüme işlemi gerçekleşirse bu nasıl olacaktır?
Aklımda deli sorular...
(bkz: nasyonalsosyalizm). Evet nazizm
Ve bu yazar kış uykusuna hazırlığa başlar. Yaz ve ilk bahar harici mevsimler beni mahvediyor. Deliriyorum sıkıntıdan bunaltıdan. Gereksiz depresif bir havaya giriyorum, her şey aşırı büyük bir dertmiş gibi geliyor ki hiç bir şeyi iplemeyen bir yapım vardır normalde... bu durum kendimi bildim bileli böyle ve hayatımdaki hiç bir değişim bunu değiştiremedi. Umalım da bir kaç değişiklik olsun. Belki yavaştan almaya başladığım kışlık kamp ve trekking ürünleri tamamlamanın vakti gelmiştir artık...
Çok. (Baya çok).
Milletvekili olmak. Elbet bir gün...
Tabi lan manyak mısın?
frig off ricky.
Ya taksim e metal barlara sararım ya da evde ortamı kurar karantina afterı yaparım. Şart, kesinlikle şart...
Ha geçmez de bir kıyamet devrine girersek doğada çıplak bir şekilde yaşamıma zevkle devam ederim.
Ha geçmez de bir kıyamet devrine girersek doğada çıplak bir şekilde yaşamıma zevkle devam ederim.
Az önce elimi klozete soktum...
Evet bunu yapmak zorundaydım çünkü en sevdiğim çakmağımı tam da sifonu çekerken klozete düşürdüm ve o çakmak aşağıdan sekerek hiçliğe doğru bir yola çıktı. işin garibi çakmak baya büyük bir çakmaktı. Biclerin büyük olanlarındandı ve nasıl bir anda hiçlikte kayboldu aklım almıyor. Şimdi, en sevdiğim çakmağın gidişine mi yanayım yoksa bir kaç gün sonra lağım tıkanınca apartmandaki tek öğrenci- bekar daire olduğumuz için çakmaktan sorumlu tutulacak ilk elemanlar oluşumuza mı? Her neyse sarı çakmağım, seni asla unutmayacağım. Senin için yaptıklarımın bilincindeysen eğer senin de unutmayacağına inanıyorum. iyi geceler...
Evet bunu yapmak zorundaydım çünkü en sevdiğim çakmağımı tam da sifonu çekerken klozete düşürdüm ve o çakmak aşağıdan sekerek hiçliğe doğru bir yola çıktı. işin garibi çakmak baya büyük bir çakmaktı. Biclerin büyük olanlarındandı ve nasıl bir anda hiçlikte kayboldu aklım almıyor. Şimdi, en sevdiğim çakmağın gidişine mi yanayım yoksa bir kaç gün sonra lağım tıkanınca apartmandaki tek öğrenci- bekar daire olduğumuz için çakmaktan sorumlu tutulacak ilk elemanlar oluşumuza mı? Her neyse sarı çakmağım, seni asla unutmayacağım. Senin için yaptıklarımın bilincindeysen eğer senin de unutmayacağına inanıyorum. iyi geceler...
Öğretmen.
Bir yere gittiğimiz yok, yeni gelen üye azaldı sadece. Kalanlar da vaktiyle abisinin kuzeninin etkisiyle bu müziğin şehvetine kapılmış kişilerle zaten yıllardır dinleyen, vaktiyle emek vermiş üstadlar. Yeni neslin (benim de içinde bulunduğum nesil maalesef) her işte olduğu gibi bunda da kolaya kaçmasının etkisidir bu. iki saatte tuvalette hazırlanmış, üç gün sonra kayıt alınıp sahnede ipadle çalınan veya vokalin şebeklikten başka bir şey yapmadığı 7/24 her an her yerde çalan, anlamaya ihtiyaç duyulmayan en babası 5 yıl dayanacak şarkılar daha cazip geliyor. Metal öyle mi? En az 3 4 kişi olacak, o kişiler ellerindeki enstrümana vakit ayırmış olacak, ortaya çıkan parça her birinin verdiği yılların emeği olacak. E böyle hazırlanmış bir eserin anlamı da olacak ki dinleyici anlamı için de çaba gösterecek falan filan bütün disko ve rep müzikleri sikim, pop zaten çükümü yesin, hapçılar da uzak dursun, metal var olsun!