bugün
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek10
- en çok kullandığınız ağrı kesici4
- kendi kendine konuşmak5
- ben bir hata yaptım4
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler10
- dinciler4
- en gey özelliğiniz14
- sarı yeleli aslan trump2
- zallın fake hesabı var mı9
- kahverengi bi renkse kahve ne renk3
- anın görüntüsü21
- siyah araba3
- yaz günü bira içmek3
- hababam sınıfı semra hoca3
- terör devleti3
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı4
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dönerci isim önerileri4
- açık kahverengi araba2
- gocu26
- ben geldim naneler6
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- mor semsiyeli yabanci21
- pit102
- hemcinslerle istihza veya şiddet yoluyle iletişim3
- clydeless bonnie6
- dünyanın en çileli coğrafyaları2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi8
- oralı olmayan yazarlar4
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- özşen madencilik işçilerinin direnişi7
- kuşkulu randevuevine girmek2
- kokuşmuş bilgeliğin okları2
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- kutsal suyla dolu ummanda yüzmek2
- zeus büstünün münhal gözleri2
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- seksten sonra pişman olmak2
- kürtçü şımarıklığı3
- yanılgı mimarisini kökünden sökmek2
- eski filozofların külyutmaz dölleri2
- uludağ sözlüğü 3 kelime ile anlat2
- chp'nin hali ne olacak49
- silivri belediyesi ne operasyon5
- allah nasıl hep var olmuştur3
- 90lara damga vuran türk dizileri3
entry'ler (31)
ekmeğe zam yapılsa daha az tepki gösterecek kişi.
başlık sahibine teşekkür ediyorum. bütün cahilleri topladın.
apo yu bu işe karıştıranlar, apo t.c vatandaşıdır ne olacak. ha söylesene.
bu kadar kan akmasına rağmen ülkenin bölünmemesi bunun en güzel örneğidir.
başlığı açan şerefsizden daha şerefli olduğu kesindir.
kısmetse bu sezonda 33. haftada gerçekleşecek olayın muadili. şaka maka çok pis koyduk ha.
niye ülkücü hareketi desteklemeyenler bu vatanın evlatları değillermidir. unutmadan bu vatanı sadece ülkücüler kurtarmadı.
ölümün saatini bile bile bekleyeceğime, o eziyeti çekeceğime, kafama sıkarım en azından stres olmam.
kardeşim yeter yahu. sizin amacınız milleti birbirine kırdırmak mı? lütfen artık yok türkler yok kürtler yok ermeniler diye başlık açmayın.
tutturmuşsunuz bir kaçakçılık. her kaçakçılım suçu işleyeni bombalayacaksak kilisteki adamı niye öldürmüyorsun. hadi onuda geçtim e be kardeşim sirkeci deki doğu bank hepsi kaçakçılık üzerine kurulan bir yer değilmidir. devletin burada yapması gereken , ortada bir suç varsa yakalar adalete teslim edersin, varsa cezaları çekerler. öldürmekte neyin nesi, neyi savunuyorsunuz Allah aşkına.
ey gerizekalılar insanların tercihleriyle dalga geçerek, hakaret ederek nereye varmak istiyorsunuz. aptallar.
tantuni bekle ben geliyorum.
sırf muhalefet olmak için oy verenlere hakaret eden denyolara inat oy veriyorum.
o fotoğraf aklıma geldikçe gözüm doluyor. bir ana öyle bir duyguya kapıldımki o çocuğu ben büyütmeliyim diye. hayat.
çantada taşınan molotoflarla hak arandığı nerede görülmüş. demokratik hak deyin de gülelim bari.
Anap genel başkanı Turgut Özal ile Halkçı parti genel başkanı Necdet Calp'in Kasım 1983 seçimleri öncesi TRT'de ki açıkoturumda yaptıkları tartışma. (köprünün özelleştirilmesi)
necdet calp=satamassınız turgut özal=satarız efendim necdet calp=kimse almaz efendim turgut özal=alanda olur bal gibide satarım.
necdet calp=satamassınız turgut özal=satarız efendim necdet calp=kimse almaz efendim turgut özal=alanda olur bal gibide satarım.
şimdi burada terörizmi demokratik hak olarak görmek de neyin nesi. molotof at, soda at, taş at. neymiş demokratik hakkımızı kullandık.
aynısını pkk sempatizanlarıda yapıyor.
aynısını pkk sempatizanlarıda yapıyor.
tabi liverpool yetkililerin işi yok size açıklama yapacaklar. beğenmeyenlere girdiği yeter, ceza sahasına girmesede olur.
tayyip erdoğan ve onun ekibine üzülmeyecek herkesin ölmesine üzelmeyeceğimi ifade etmek istiyorum.
kandırmayın kendinizi, eyvallah ordu bizim için kutsaldır, toz kondurmak istemiyoruz ama üst rütbedeki subayların er ve erbaşlara nasıl davrandıklarını nasıl hakaret ettiklerini bilmeyenimiz yoktur herhalde. asker intihar etmiş , rapordda şöyle boğazından ve anlından giren kurşunlar diye . kandırmayın bizi yeter.