bugün

günde 1 paket içiyorsa günde 10 tl sigaraya verecek kadar kendi cebini ve sağlığını düşünmeyen kişidir.
tayyibin son umudu olan tutunduğu son dal olan vatandaştır. bu tiryakilerde olmasa tayyip kıçını nasıl kurtaracak merak edilesidir.
başlığı gördükten sonra iç çeken zavallı asorcu'nun, çözümü tütün sarmakta bularak rahatlamasıdır.
prestige içer, tütün içer. artık devletin demir yarağını çevirip götüne sokma vakti geldi tütün konusunda. ben her türlü içerim ancak sen beş tl kazanmak yerine on tl kazanmak istersen üçün birini alırsın amk.
para var huzur var kisisidir. sana ne be? param yoksa da baska yerden keser yine icerim amk. boyle mi engelleyeceksiniz insanlarin sigara icmesini? milletin bagimliligindan catir catir vergi almayi biliyosunuz ama. sagligimi cok dusunuyosaniz havayi beles komurlerinizle kirletmeyin. cebimi dusunuyosaniz da boyuna ota boka zam yapmayin. anca bosbeles konusuyosunuz.
allen carr yöntemiyle acilen sigarayı bırakması gereken kişidir. ben bu yöntemle bıraktıkm amk.

http://www.youtube.com/wa...ge&v=UyKkxGCTmYI#t=3s
ülke ekonomisine katkıda bulunurken kendini mahveden kişidir. devletin bekası için gereklidir.
bu zammın ardından devletin sigara ve alkol gelirlerinde düşüş yaşanacaktır. devlet sadece kendini akıllı sanıyor. kimse 10 liraya sigara alıpta içmez.
Sigara içtiğim halde içinde bulunmayacağım durumdur. Sarma içeceğim. Kilosu 75 tl. 2 ay gideri var. 150 tl varmış ama ileriye doğru bakarız.
her ay bir ev kirasını sigaraya yatıracak olan kişidir.
parası çok olan kişidir ki akıl isi de değildir .
böyle giderse sigara alamayacağından dolayı sinir krizine girip cinnet getiren vatandaştır.
bir dal versene panpa olmadı döneriz.
dandik sigara alacak adamdır.
sigaranın tanesini 50 kuruşa alan kişidir. zamlarla birlikte otlakçıların çoğalmasına istinaden otlananlardan uzak durması gerekir.
sinir katsayısı her geçen gün artacak fakat yine aynı hükümeti seçecek kişidir.
tayyiban'a oy vermeyi sürdürmesi gereken kişidir. birkaç yıl sonra bir paket sigara için domalmaya da başlayacaktır.

ağzınıza sıçayım, şu yaşamda üç zevkim var. biri sigara, biri bilgisayar ve internet, biri de sigaraya altlık olsun diye kahve ve kola benzeri içkiler. yılbaşından başlayarak internet erişimi 69 tl, sigaranın paketi 7,5 lira oluyor.

intihar edeceğim lan sonunda. bana utanmadan 800 lira maaş önerenlerdir sorumlular. bir de hayattaki zevklerimin içine sıçanlar. gerçi ikisi aynı grup.
amk. tütün işçisi kazandığı parayı bütün bir yaz gecenin yarısından öğle sıcağına kadar tütün toplamak için kırılan beline harcasın, götü yamalıklı donla dolaşsın. sen kalk 2-3 paket cigara parasına tütün işçiliği yaptır sonra da devleti yönetiyorum de. üstüne de, ilelebet başınıza çörekleneceğim deyip başkanlık sistemini dayat. ha bunların hepsini bak yaptığım reklamlar ve uygulamalardan da görüyorsunuz, sizin iyiliğiniz için yapıyorum diyorsanız da kota getirin kardeşim tütün ekimine, diğer ürünleri destekleyin. niye ucuza kaptırıyorsunuz emperyalist sigara tekellerine tütünümüzü. hem sonra yaptırın bir araştırma bakalım yapılan zamla sigara tüketimi arasında, sigara tüketiminin azaldığına dair bir ilişki var mı. varsa gösterin. öyle burda içmek yasak böyle ucuz içemezsin diyerek ona buna zam yapmakla olmuyor bu işler. samimi değilsiniz bence. bütçe açığının derdine düşmüş gibi bir haliniz var. öyle değil mi? aha bak yaktım bi cigara daha!
bu zamla artık "ben kaçak sigara içmem" diyen havalı kornaların gerçek yüzünü göreceğiz. kaçak sigaranın paketi 3 tl. arada 7 tl fark var. ahahaha. ohhhh. dahada zamlanır insallah. lafınızı yutarsınız.
sigarasına ihanet etmeyen kişidir. vefa örneği göstermiştir. oscar a aday gösterilmesi gereken şahsiyettir.
ekonomik anlamda yazılar çok zoruma gitti.. sanki hepinizi ben besliyormuşum, devleti ben ayakta tutuyormuşum hissi uyandı içimde, gerçek!! daha da tez zamanda tütüne dönüşümü gerçekleştirmeme vesile olacaktır, bu başlık ve içeriği.
zevk düşkünüdür. seviyordur içiyordur. sevdiği için de alıyordur.
allah kısmet eder de 2013 ü görürsem bu kişi ben olacağım. zira kırmızı malbuşumdan vazgeçecek gibi durmuyorum.*
artık sigara ceplerde değil çoraplarda falan taşınmaya başlar. bir de bazıları paketi yanına almayıp 3-4 tane içeceği kadar taşır. tam liseli talebe durumlarına dönüş.
dişlerine beyazlığı yeniden kavuşturmak için iyi bir fırsat yakalama şansını elde edecektir.
güncel Önemli Başlıklar