bugün
- abberline ın yeni hesabı13
- hepinizi yazdım bir kenara7
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi23
- s'i l v'e r m'i s t17
- gocu'nun 2 günde unutulması6
- nasıl faydalı olunur4
- yilan hikayesindeki kursat7
- ismet dur allasen zaten ortalık karışık5
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis14
- silvermistin nefes kesen fotoğrafı4
- 28 eylül dünya kuduz günü5
- 2003 model seymbol alınır mı9
- bana onu sormayin6
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- from gold from dust5
- yağmur adına yapılmış şarkılar5
- lahmacun diyeti2
- kurban bayramının kokeni2
- akp'li birine laf anlatmak4
- almanya saati2
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması5
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı7
- cem yılmaz vs deniz göktaş5
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- tematik mod eski özellikleri gelsin2
- albea var mı abi düşük kilometreli10
- sözlükte olgun insan var mı4
- 0 0 79
- kavga alevlensin diye her iki tarafı açık oylamak2
- romanya53
- nörüyon nörüyüm2
- fatır suresi 37 ayet2
- bir şey söyle14
- sözlükte yükselen akp fobisi2
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- 45 gün çaylaklık cezası2
- hasım olan mafya liderlerini kim barıştırır5
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi16
- silvermist'in bininci entrysini kutluyoruz4
- husiler2
- kedi2
- stoacılığın kişisel gelişim endüstrisine satılması4
- ismet biraderin koşturmaya başlaması4
- kolesterol6
- yağmurdan nefret etmek9
- akp nin arzu ettiği muhalif tipi6
- koca aramiyorum ki3
- erdoğan'ın wüst'ü kabulü3
entry'ler (40)
Kaset. Kaseti kalemle başa sarmak
Çok bir şey değişmezdi. Çünkü bir telegram değil.
Birçok insanın yaptığıdır. Ön sevişmenin bir basamağı olarak görülebilir. Bununla birlikte hatun kişinin erkeği kendinden soğutmamak için sekse giden yolda üzerinden geçtiği bir basamaktır. Öpüşmek, elleşmek, yarı çıplak sevişmek, çıplak sevişmek, sürtünmek, anal seks, vajinal seks bahsettiğim basamaklardır.
Samimiyetine inanmadığımdır. Yanı başında kıyamet koparken hayatında bir kez Fransa'ya gitmekle Fransız yalakalığında çığır açmıştır. Tarih bilgisinden de şüphe edilebilir pek tabi.
Eşcinsellerden nefret etmek diye bir şey yoktur. Gaylerden nefret etmek diye bir şey vardır. Siz hiç lezbiyenlerin ön planda olduğunu gördünüz mü? Biz lezbiyeniz istediğimizi yaparız dediğini? lgbt olayına her ne kadar saygı duymasam da, organizasyonu adım adım geriye götüren gaylerdir.
Eşcinsellerden nefret etmek diye bir şey yoktur. Gaylerden nefret etmek diye bir şey vardır. Siz hiç lezbiyenlerin ön planda olduğunu gördünüz mü? Biz lezbiyeniz istediğimizi yaparız dediğini? lgbt olayına her ne kadar saygı duymasam da, organizasyonu adım adım geriye götüren gaylerdir.
Çoğu tıp fakültesinde öyle bir hafta bulunmamaktadır. Tek bir sınav olur ve biter. Sınav aralığı yaklaşık 1.5 ay civarıdır.
Dimetil keton aracılığıyla çıkarılabilen, tırnaklara sürülen boya. Siyah çorabın içindeki kırmızı oje insanı başka dünyalara alıp götürür.
Semt çocuklarının yapmayı sevdiği eylem. Genellikle uyuşturucu madde etkisinde yapılır. Vücutta kalan izlerin biz delinkanlıyız izlenimi verdiği sanılıyor.
Sapyoseksüel olduğunu düşündüğüm yazar.
Yaptığı işlere mantık çerçevesinde bakıldığı zaman saygı duyulan fakat işin insani yönü devreye girdiğinde itin götüne sokulan lider.
Temel bir kriteri yoktur. Bazı çevrelerce insanlarla muhatap olmak yavşamak sayılırken, bazı çevrelerce ortam var ya konuşuyoruz işte olabilir. Yere ve zamana göre değişken bir fiil.
Biri de çıkıp demiyor ki "Vurdurmak ne la değişik?" Vurduran erkekten farksızdır.
Bazı kesimlerce mantıklı bulunan ve Temel savunmaları "Ağaç yaşken eğilir" olan güruhun sıklıkla yaptığı eylemdir. Yapılmaması gerekip yapanlara ceza reva görülebilir.
Birkaç beden büyük gelir sanki. Altında ezilir, taşıyamaz. Yazık olur bademe.
Yetiştirilme tarzları farklıdır. Babaları kahkaha atmalarına müdahale etmez, aksine onlara eşlik eder. Özgür büyürler, çekemeyen çevrelerce de Rum tohumu denerek aşağılanmaya çalışırlar.
Geçmişten gelen bir başlık olduğunu sandığımdır.
Vivaldi'den 4 mevsim. Her mevsim ayrı bir tat. Zamanında çok tattım mevsimlerin tadını, benden sonra gelecek olanlar da tatsınlar demenin bir başka yolu olabilir diye düşünüyorum.
Çoğunlukla sevdiceğinin arkasından intihar ederler. Başıma 2 defa gelmiş durum. Acınası, hüzünlü ve bir o kadar da imrendiren.