bugün
- chp bin hali ne olacak22
- tai lung11
- diamond bosphoruss denen yazar22
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- düşük göz kapaklı gözler4
- sedat pekmez25
- zall buraya bak aslanım5
- kürtçülük yapan komünist3
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste4
- latte içen erkeğin vurdurduğu gerçeği2
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle66
- kemal kılıçdaroğlu22
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı2
- gerilla taktiği4
- bir sözlük yazarını cami avlusuna bırakmak2
- ulu sözlük yazarlarının kıskanç olması4
- ismet bin dawkins el sapiens'i entomologevi3
- başarılı sigara bırakma teknikleri2
- oversize modası3
- karımı çalıştırmam diyen erkek kalmaması3
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- xiaomi2
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- kadınların aylık bakım maliyetinin 30 bine çıkması2
- katatespizartmasi14
- su içmek2
- hoşlanılan kızın aynı eski sevgilim gibisin demesi2
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- kalın bacaklı kadın çekiciliği2
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- sex asnasında beddua almak4
- evde uzun boylu adam gördüm diyen kız3
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- sessiz insanların çok gözlem yapması4
- heyt bea6
- uludağ sözlük discord grubu11
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- ağız ishali olan yazarlar4
- maç izlemenin çok saçma olması2
- yayaya çarpıp aracın hasarıyla ilgilenen sürücü2
- heyecanlıyım sözlük4
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- birine geç kalmak10
- insanlardan nefret etmek9
- ilk maaş4
entry'ler (84)
"Özgüven" kelimesini öz ve güven olarak ayrı ayrı yazması bence bir sorun.
Arkadaş çevresinde birine yakınlaşmak için başkasını ezmeye çalışan tipler vardır ya hani işte o çok itici bir hareket.
Sol framede bu başlığı okuduktan sonra gelen istektir efendim. Kınıyorum bu saatte böyle başlıkları..
Kendisi için Twitter'da bir tercüme hesabı açılmış. Kendisine buradan teşekkür ediyorum onun sayesinde daha iyi anlıyoruz Demet hanımın pek değerli tweetlerini.
görsel
görsel
Haşemalı kızıyla plaja giden babadan bir farkı yoktur.
Soyunu öğrenen çıksın arkadaşlar kasıyo.
Sınıf arkadaşımdı. 1.sınıfın ilk zamanları deli gibi kesişiyorduk, her an onu düşünüyordum vs. sonra ne olduysa arkadaş olduk, en yakın arkadaşımla çıktılar falan. Öyle geçti gitti işte. Tabi ki samimi bir arkadaş olamadık yani ben olamazdım.
Birçok kişi tarafından işlenmiş olan konuyu Fuzulî, mesnevî türünde kaleme almıştır. Eser hala çok kıymetlidir.
Mesnevî tarzına ve Türk diline yenilik getirmiştir.
Eserin iç örgüsü çok sağlamdır.
Leylâ ile Mecnun'un aşkları bir Arap efsanesine dayanmaktadır. Bu efsanede Mecnun mahlasıyla şiirler söyleyen Kays ibni Mülevvah adlı bir Arap şairiyle Leyli (Leylâ) adlı bir Arap kızın arasında geçen ve ayrılıkla sona eren bir aşk hikayesi anlatılmaktadır.
iskender Pala, Babil'de Ölüm istanbul'da Aşk adlı eserinde bu hikayeyi çok güzel ele almıştır.
Mesnevî tarzına ve Türk diline yenilik getirmiştir.
Eserin iç örgüsü çok sağlamdır.
Leylâ ile Mecnun'un aşkları bir Arap efsanesine dayanmaktadır. Bu efsanede Mecnun mahlasıyla şiirler söyleyen Kays ibni Mülevvah adlı bir Arap şairiyle Leyli (Leylâ) adlı bir Arap kızın arasında geçen ve ayrılıkla sona eren bir aşk hikayesi anlatılmaktadır.
iskender Pala, Babil'de Ölüm istanbul'da Aşk adlı eserinde bu hikayeyi çok güzel ele almıştır.
The dreamer.
görsel
görsel
Bir insanın hayatına son vermeyi de oyun sanıyorlar ne yazık ki. O kadar basit çünkü. Yaşanılan çevrenin ve sahip olunan ailenin yetiştirdiği bir çocuğun katil olması içler acısı..
Gece gece aklıma yıllar evvel kullandığım msn nickleri geldi bi utandım. Bu utancımı sizinle de paylaşayım mesela şöyle bir nickim vardı;" VUR HANÇERi KALBiME KALBiM KANA BULANSIN FAZLA DERiNE iNME ORADA SEN VARSIN" yazık ya hakikaten yazık. Ne yaşadım da bunu bu kadar çok beğenip nick yaptım anlamıyorum. Ağır ergenlik geçirdim kabul.
Hiç dinlememiş olsam bile zorla nakaratını ezberlemek zorunda bırakıldığım şarkı. Maziye gömülmüştü aslında ama geçenlerde ödev gereği gittiğimiz köyde röportaj yaptığımız dayının telefonunun zil sesi çıkmıştı, arkadaşlarımızla aramızda da kısa bir sessizlik olmuştu.
Az önce instastoryde karşılaştığım YouTube kanalıdır. 3 video yayınlamışlar henüz. Linkini buraya bırakayım belki izleyip yorum yapan arkadaşlarımız çıkar. Komikler mi karar veremedim çok farklı da gelmedi biraz kız kafası tadında iki yakın arkadaş erkekler, gıybet, alkol vs. hakkında konuşuyorlar. Ancak Beyza denen tatlı kızın saçları çilekli kakaolu pudinge benziyor.
https://m.youtube.com/watch?v=YK-36M6fYz4
https://m.youtube.com/watch?v=YK-36M6fYz4
Açık hava yürüyüşü. Çıplak ayakla toprağa basmak.
Elektrikbugi. Bakalım bilecek misiniz.
Harbiden adam olmuyorlar yaa kalas oluyorlar biraz. Evet.
(bkz: intouchables) izleyin !
Balık burcu kadınlarından daha duygusaldır.
Anlayışsızlık. Fazla sinir.
Turuncu renk concealer yardımcı olabilir.