bugün
B
blue army9 yıl önce
türk kızı götü
Hayır ilgili şahısların türk olduğunu nereden anladınız bu göte sahip avrupalı,arap,irani,hintli vs yok mu.
B
blue army9 yıl önce
filmlerdeki en güzel sigara içme sahnesi
Şüphesiz ki `bülent kayabaş`'ın `pardon` filminde sorgu sahnesinde sigara içişinin üzerine yoktur. Birde fonda duman - `manası yok` şarkısı cuk olmuş. Filmde sürekli sigara üzerine dönen sahneler var ama o sahne ömrü hayatında sigara kullanmayan ben… devamını gör
B
blue army9 yıl önce
Şüphesiz ki `bülent kayabaş`'ın `pardon` filminde sorgu sahnesinde sigara içişinin üzerine yoktur. Birde fonda duman - `manası yok` şarkısı cuk olmuş. Filmde sürekli sigara üzerine dönen sahneler var ama o sahne ömrü hayatında sigara kullanmayan ben… devamını gör
B
blue army9 yıl önce
B
blue army9 yıl önce
B
blue army9 yıl önce
sözlük yazarlarının işerken çekilmiş fotoğrafları
ortamdaki piç arkadaşlar tarafından çekilmiş fotoğraflardır. (img:#1148802)
B
blue army9 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
B
blue army9 yıl önce
başkomutan
içinde bulunduğumuz ülkede cumhurbaşkanının temsil ettiği makam..
B
blue army9 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
B
blue army9 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
B
blue army9 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
B
blue army9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
B
blue army9 yıl önce
dünyanın en tatlı hayvanları
kişiden kişiye değişir ancak bana göre penguenlerdir. böyle tatlı tatlı yürümeleri yeter. ~swh~
B
blue army9 yıl önce
kişiden kişiye değişir ancak bana göre penguenlerdir. böyle tatlı tatlı yürümeleri yeter. ~swh~
B
blue army9 yıl önce
B
blue army9 yıl önce
B
blue army9 yıl önce
B
blue army9 yıl önce
B
blue army9 yıl önce
eski trafik canavarı reklamı
trafik canavarı olmayın. o sizi durdurmadan siz onu durdurun. (img:#1142072) kardeşimi her sabah okula ben yollardım. kahvaltı masasında hep denk gelirdi. uyanmadığı zamanlar sesini sonuna kadar açar o çarpma efektiyle uyanırdı garibim.
B
blue army9 yıl önce
7 ağustos 2016 mennan konuşması
bilmeyenler için mennan. (img:#1141877)
B
blue army9 yıl önce
yazarların lise anıları
tuvalette sigara ictigi icin kinama alip kinama alinca canimiz sikildigi icin tuvalette sigara icmistik.
B
blue army9 yıl önce
sözlük kızlarının elleri
(img:#817625) abazalıktan bu hale gelen ellerdir.
B
blue army9 yıl önce
lost taki hamile kız
keşke tohum atılırkenki görüntüler elimizde olsaydı dedirtir.
B
blue army9 yıl önce
lost taki hamile kız
keşke tohum atılırkenki görüntüler elimizde olsaydı dedirtir.
© copyright 2005 - 2026