bugün

entry'ler (55)

arkadaşlar yeni çamaşır kurutma makinem nasıl

Sözlük formatına bak şuanki forumlar bile daha sözlük formatındalar cevaplara bak.

sırt kılları tıraş etme yöntemleri

traş makinası.
Eğer sıfır olacaksa önce kısaltılıp ardından traş köpüğü ve 5 bıçaklı jilet.

uludağ sözlük üyelik doğrulaması

Saçma bulduğum girişim, ne diye kişisel bilgilerimi düşüncelerimi özgürce ifade etmek istediğim platformda paylaşayım ki. Ha istenildiğinde bulunuyor o ayrı ama yine de daha kolay elde edilmesi kötü bir şey.

ışığı yanmayan oda

Maalesef ki bu benim evimin odası. 4 aydır duy patlak ve değiştirmek elimden gelmeyeceğini düşünüyorum ama yaparım da biliyorum. Bu şekilde bakalım ne kadar daha kalacak.

creatine

Eskiden marka farketmeksizin monohidrat formda olsun 200 mesh olsun saçmalığını benimsemiş olarak kullanırdım fakat. Bilimin geliştiği gibi kendimizi de geliştirdiğimiz için.
Aslında içerisinde saflık ve creatinin zararlı maddesinin de bulunabileceğini daha temiz kreatin için analiz sonucu (maalesef ülkemizde analiz sonucu paylaşan yok)

Şuan türkiye'de satılan yerli markaların bir çoğu hatta hepsi diyebilirim çinden tonla satın alıyorlar haliyle ucuz ve kalitesiz.

Alman markayı araştırıp almanızı öneririm.

öpüşürken göz açık mı kapalı mı

sürekli gizliden bakmak daha güzel geliyor.

hanımının saçını boyayan erkek

Vurduruyordur da veya üçüncü birini de arıyor olabilir.

aseksüel

Hem östrojeni hem testosteron hormonu yüksek olan şahıstır.

orkide

Orkideler ters büyür. tozlaşmayı kolaylaştırmak için evrimsel bir adaptasyondur.

sevişirken dinlenecek şarkılar

bu işi bilen bir yazarın tavsiyesi.

bombacı

izmir'de bomba tatlısı satan işletmelere denir.

opencart

Wordpress'in getir götürünü yapacak script.

yazarların meyve tabakları

Yukarıdaki gibi bir şeydir.

ambulans çağırmak

Anksiyetesi olanlar için bir kaç defa düşündüren tereddüt ettiren olaydır.

internetten para kazanmak

internetten ve bilgisayardan anlamıyorsanız uzak durun hiç size göre değildir.

Aynı zamanda beynini kullanamayanlardır.

menajer olmak

Bana göre basit bir iştir. Önemli olan menajerliğini yapacağınız kişidir.

kasko

Türkiye sigorta önerisine önerim şu ki kasko'da uygun fiyat görünce uzaklaşın tabi ortalama fiyatlar neyse o fiyatlardan kasko yapmanızı öneririm. Anlaşma şartlarını detaylı olarak isteyin ve OKUYUN.

saat ve saat

zamanında bir çalışanına yaptıkları haksızlık yüzünden başlık sanırım ekşi sözlükte yer alıyordu veya burada tam hatırlamıyorum ama. Tam bir mobbing şirketi olduğundan hiçbir arkadaşa da önermem.

diyojen

MÖ 412 - MÖ 323 yılları arasında yaşamış Kinik felsefesinin öncüsü ünlü filozoftur. Sinopludur kendisi.

havuçlu tarçınlı kek

Bazı kafe gibi işletmelerde ücretsiz olarak içeceğinizin yanında gelir ve tadı aşırı iyidir. Bayat bile yenir.
© copyright 2005 - 2026