bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- paranın devrinin bitmesi9
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- yasak cinsel ilişkiler15
- fatma betül sayan kaya44
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- sarma saramayan kız10
- futbol13
- türkiye28
- çalmaşur4
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- kelimelik2
- italya12
- romanya53
- true'nun çaylak olması7
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- özgürlük vs eşitlik5
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- online listesinin yine gelmesi6
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- abberline ın yeni hesabı11
- beyza3
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- belçika10
- filmi beğenmeyip yönetmeni vurmak2
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- altay bayındır6
- yağmurlu gece6
- karlı havada ormanda tek başına kalmak3
- teomancalmasur3
- 2090 yılında hepimiz ölmüş olacağız4
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- hepinizi yazdım bir kenara8
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- selamın aleyküm arkadaşlar4
- teoman çamaşır2
- pazartesi4
- hala mehdiye deccale inanan insanların olması6
- 2003 model seymbol alınır mı9
- sevgilinin filmine rastlamak2
- amına koyduğumun orospusu4
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak5
entry'ler (26)
Yanlıştır. Doğru olan solcu güzel bayanların zamanla Kokoşlaşiyor olmasidir. O güzelim kizceler bir bir kokoş oluyor. Ona bari çare bulun lan.
Özgür iradedir. Gurur duyulacak yönlerini öğrenmeyi denemelisin. Zira o zeki ve çevik severdi.
Atlatılacak bir durumdur. Yaşitlarinin dersine giriyorum. Böyle bir ruh haline giren ilk kisi değilsin. Bol şans.
Ölçüt şaşmasıdir. Sen git iç,takıl pezevenk ne bok atıyosun millete demezler mi adama. Derler. Ha bu seni pezevenk yapmaz ayri. Efendi de yapmaz. Bu seni 17 yasinda ilk kez kendini ve ortamlari farketmis yeni yeni icmeye baslayan bir arkadas yapar. Ha yapmayadabilir.
Bu sabah yapamadığım şeydir. Gece çok içmişim.
Üniversite 2. Sınıf öğrencisiyken tanıştığım şirin mi şirin bir kızın adıdır. Dayak yedirecekti bana nerdeyse. sevgilisi varmış vicdansızın.
Yedek kalmayı göze almış adamın eseridir. Yahu bi adam artık on birde başlamak istiyorum, takımdan ayrılmak zorunda bırakma beni kadın, diyemiyorsa yedekte kalır. yapcak birşey yok.
huzura ermektir. namaz kılmak gibidir. bir genç kızın en önemli kararlarından biridir ki bu heyecanı yaşayan bir kızla tanışırsanız bunu hissedebilirsiniz.
piç adam çalışıyor, para kazanıyor. efendi adam öğretmenlik diplomasını alıyor ve bekliyor. sonra laylaylom işte
inşaat ve geliştirme süreleri oldukça uzun. oyunun bir sonu var mı bilmiyorum ama çoğu kişi emeğinin hatırına devam ediyor.
Şerefsizliğin önde gidenleridir. insanları huzursuz etmeyi alışkanlık haline getirmiş bunlar ve ne yazık ki sabretmemiz gerekiyor.
transferden anlamayan birinin söylemidir ya da ı hazımsız bir galatasaraylı kocunmasıdır. hazmedecektir elbet.
Geniş olmayan erkektir. Bikini giymek soyunmaktır. Geri kafalıyımdır. Kafa bazan geride olmalıdır.
Mobil durumdaysa yatmaya konsantre olamamıştır. Sağ dizi katlı sekilde disardadır. Yorgan göğsüne hiç ulaşmamıştır. Bunları farkettiğinde lavaboya gidiyor olacaktır.
"Lan orucun bozuldu ehe ehe" günüdür. Biraz da garip bir gülümseme vardır herkeste. Ne yani şimdi bu saatte su içebiliyor muyum.
insandır. Hata yapar özür diler. Neden zor geliyor insanlara bilmiyorum. Fevri davranışlarda bulunabiliyorsak özürde dileyebilmeliyiz.
Sahurda önceden yenmiş çekirdek üzerine,
-küçükken kendim kavurur satardım.
+neyde kavuruyordun?
-sacda, neyde kavurcam.
+vay be, bize de sattırcaktın bir ara hatırlıyor musun?
-ya ya, parkta bir tur attıktan sonra 'satamıyoruz baba' diye getirip yemiştiniz eşek sıpaları.
-küçükken kendim kavurur satardım.
+neyde kavuruyordun?
-sacda, neyde kavurcam.
+vay be, bize de sattırcaktın bir ara hatırlıyor musun?
-ya ya, parkta bir tur attıktan sonra 'satamıyoruz baba' diye getirip yemiştiniz eşek sıpaları.
Helal ilişki, zinaya bulaşmamak, tek eşlilik politikası. Para konusundaki yardımdan haberleride yoktur büyük ihtimalle.
Bol bol "hayır olsun" almaktır. Git suya falan anlat.
Başarılarımızı, yeteneklerimizi, sevgimizi dağıtmadan duramazken içimizde tuttuklarımız mı bizi yalnız yapıyor? Aslında sosyal bir varlık olan insan, içindekileri kendine sakladığı için yalnız değil.