bugün
- gıdı liposuction10
- ekşi sözlüğün yazar alımına kapalı olması16
- 16 şubat 2025 fenerbahçe kasımpaşa maçı16
- evli erkeğin gözünün dışarıya kayma sebebi13
- bazı erkeklerin gerizekalı olması13
- bugün lahmacun yiyecek olmam19
- nervio'nun önceki hali vs sonraki hali9
- hatundan istemek11
- nervio'nun ameliyatları9
- kayıplara karışanlar listesi15
- mevcuttaki sözlük kızı sayısı33
- uludağ sözlük 2025 hataları34
- sözlüğe görsel ekleyememek8
- instagram kullanmayanlar mağarada yaşasın18
- sözlüğün en ünlü yazarının ses tonu9
- para için birlikte olan kadın11
- hayattaki amacınız ne23
- tarikatlara tapan cahil kitle12
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı8
- v a m p i r o v9
- evleniceğin kadını kaybetmek11
- 13 şubat 2025 az alkmaar galatasaray maçı31
- 14 şubat sevgililer günü19
- kahtalı mıçı10
- galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar13
- instagram da stalklayan görülüyor mu9
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları10
- amerikancılık10
- beybi leydiye 14 şubat hediyesi olarak true almak10
- merve taşkın'ın 14 şubat paylaşımı9
- tüsiad yik başkanına soruşturma açılması16
- yaşasın kbb den randevu aldım12
- şoförle tanışmak11
- nervio18
- gram altın 3410 lira oldu11

entry'ler (25)
akp'nin yerden yere vurulduğu entry eksileniyorsa söylenecek tek şey vardır; güneş balçıkla sıvanmaz.
bazen ve malesef olmak zorunda olandır. olduramamaktandır.
kesinlikle desteklemediğim çalışma.
memur değilim, ailemdede kimse memur değil ayrıca işini düzgün yapmayan memurlardan bende çekiyorum fakat bu yasa çıkarsa tüm memurlar işini düzgün yapacak diye birşey yok. çünkü, zaten yazıldığı gibi, torpille girip, örgü örerek şef, müdür olmuş insanlar söz konusu ve bu kişiler kpss ile girmiş çalışkan gençler sırf kendi koltuklarını sallamasın diye onların yolunu kesmeye çalışabilir. ayrıca kadrolaşmada çok büyük bir artış olur. doğru yerlere atanacak iktidar partili müdürler, kendi yandaşları veya akrabaları için çalışkan memurları işten çıkartıracaktır.
memur değilim, ailemdede kimse memur değil ayrıca işini düzgün yapmayan memurlardan bende çekiyorum fakat bu yasa çıkarsa tüm memurlar işini düzgün yapacak diye birşey yok. çünkü, zaten yazıldığı gibi, torpille girip, örgü örerek şef, müdür olmuş insanlar söz konusu ve bu kişiler kpss ile girmiş çalışkan gençler sırf kendi koltuklarını sallamasın diye onların yolunu kesmeye çalışabilir. ayrıca kadrolaşmada çok büyük bir artış olur. doğru yerlere atanacak iktidar partili müdürler, kendi yandaşları veya akrabaları için çalışkan memurları işten çıkartıracaktır.
okul bitip iş hayatına başlayınca 180 derece değişen duygu. keşke ders çalışsaydım dersiniz genellikle.
amaç öğrenmek değilse, ders sayısı 25000 de olsa farketmez. o yüzden kişinin kendisinden şüphe etmesine gerek yoktur. ayrıca dil öğrenmek birazda kabiliyet, yetenek meselesidir. bazısı 2500 derste öğrenir, bazısı 25000.
film klişesi olmasına rağmen aslen gerçek bir olaydır. anahtarı unutmak suretiyle 2-3 defa açmak zorunda kalmışımdır.
bu olayda kilit dilinin yerini tespit etmek önemlidir.
bu olayda kilit dilinin yerini tespit etmek önemlidir.
facebook gibi bir sosyal paylaşım sitesini çöpçatanlık sitesine çeviren ya da en azından o amaçla kullanan zihniyetlerin yapacağı eylem.
ne farkeder ki? ülkeye gelmiş bir cl kupası yok sonuçta.
kurulduktan sonra ati ekran kartının sürücüleri ile ilgili problem oldu. ati 10.5 sürücüleri kurularak rahatlıkla giderilebiliniyor bu problem.
başarısı bilinen taktiklerle değilde, takımı kendi istediğim şekilde oynatarak başarılı olduğum oyun. ha kendi taktiklerimde, tavsiye edilen 4-3-3'e benzemekte. ilk oynattığım taktik, dc dc wbl wbr dmc mc aml amc amr st şeklindeki 2-3-1-3-1'di. şimdi, dr dl dc dc mc mc amr amc aml st şeklinde 4-2-3-1 ile oynatıyorum. mc'lerden biri advanced playmaker, diğeri box to box midfielder. amr/l inside forvet, amc trequartista. st ise advanced forward. başarılı mı? evet bence başarılı ama en önemlisi takım benim istediğim gibi oynuyor.
yazık ya. insan kendi benliğinden, karakterinden bu kadar mı utanır.
87 yıl tam olarak alışmalarına yetmemiş gözükmektedir. umuyorum, 100 yıl yeterli olacaktır.
latince adının chalcalburnus tarichi olmasının sebebini, bu balığı ilk kez bilimsel sınıflandırmasını yapan bilim adamının* türkiyedeki yardımcısının isminin tarık olmasıymış diye duymuştum.
gereksiz davranışlar içinde bulunan insandır. derse gelmeyen öğrenciyi çağırmaya giden hoca olmadığına göre derse gelmeyen hocayı aramaya giden öğrenci de olmamalıdır.
bazende karşıdaki sevdiceğin olduğu için daha kibar, daha ince bir ses tonuna geçiş yapılır.
football manager 2010'da alınabilecek taş gibi defans oyuncularından biridir. hangi takıma alırsanız alın, aldığınıza pişman ettirmez.
mourinho'dan önce gelip fenerbahçe'ye türkiye kupasını aldırırsa, mourinho'nun ciddi nefretini kazanır bence.
"hangi konuda?" diye soracağım önermedir.