bugün
B
birvatanesever8 yıl önce
akp yi özetleyen en iyi resim
(img:#1589446)
B
birvatanesever8 yıl önce
kusursuz olduğu düşünülen erkek yüz hatları
(img:#1391394) Danny trejodur.
B
birvatanesever8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
birvatanesever8 yıl önce
herkesin güzel dediği sizin ise sevemediğiniz ünlü
güzel kadın denildiği zaman mutlaka ismi geçen fakat asla güzel bulunamayan ve dahi antipatik gelen ünlü isimlerdir. hazır gündemdeykene kesinlikle (img:#1554335) hülya avşar.
B
birvatanesever8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
birvatanesever9 yıl önce
sevgiliye söylenebilcek en orijnal sözler
aşk tatlım.~patenti bana ait~~swh~
B
birvatanesever9 yıl önce
her şeyden şikayet eden insan
Nankör insandir o. Evlat olsa sevilmez.
B
birvatanesever9 yıl önce
etkilenilen film replikleri
forres gump filminden, - neden ölüyorsun anne ? + vaktim doldu, sıram geldi aaa sakın üzülme evlat ölümde hayatın bir parçası. ölü ozanlar derneği filminden, vakit varken tomurcukları topla zaman hala uçup gidiyor ve bugün gülümseyen bu çicek yar… devamını gör
B
birvatanesever9 yıl önce
forres gump filminden, - neden ölüyorsun anne ? + vaktim doldu, sıram geldi aaa sakın üzülme evlat ölümde hayatın bir parçası. ölü ozanlar derneği filminden, vakit varken tomurcukları topla zaman hala uçup gidiyor ve bugün gülümseyen bu çicek yar… devamını gör
B
birvatanesever9 yıl önce
B
birvatanesever9 yıl önce
B
birvatanesever9 yıl önce
enes batur
Yahu neden bu youtubera da başlık açılmamış? Belki ndng enes batur olarak açmışsınızdır bakmadım. Neyse efendim, 18 yaşında oyun videoları çeken bir youtuberdır kendisi. Çok samimi ve eğlencelidir bana göre. Happy Wheels serisi çok tutulmuştur. Bazıl… devamını gör
B
birvatanesever9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
B
birvatanesever9 yıl önce
spartacus serilerindeki en fantastik karakter
B
birvatanesever9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
B
birvatanesever9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
B
birvatanesever9 yıl önce
misvak dergisinin referandum karikatürü
Biri şunlara mizah yapmayı öğretsin dedirten karikatürdür.
B
birvatanesever9 yıl önce
whatsapp durumu müsait olan kız
tdk nun müsait'e yüklediği anlamdan haberdar olmayan kızdır. Uygun bir dille uyarılmalı. Tabi bilinçli yapmış olma ihtimali de vardır.
B
birvatanesever9 yıl önce
imam hatipler kapatılsın
Arapperest kişilik bozukluğuna karşı tavır almış, akla ve bilime gönül vermiş vatansever türklerin kalbinden geçen üç kelimelik tümcedir.
B
birvatanesever9 yıl önce
günaydın sözlük
sözlüğe uyanıp girenlerin sozluge saygısızlık olmasın diye soyledıklerı laf.
B
birvatanesever9 yıl önce
yüzüklerin efendisindeki yüzükte yazan şey
hiç dikkat etmemiştim odaklanınca okunuyor. (img:#1325789)
B
birvatanesever9 yıl önce
yüzüklerin efendisinde ki unutulmaz replikler
"beşinci günün şafağında beni bekleyin. şafakta doğuya bakın." -gandalf
B
birvatanesever9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
birvatanesever9 yıl önce
zall
tüyü bitmemiş yetimin hakkını arayan, gözü pek anlı açık , delikanlı ve site tanrısı sayılabilecek kişi.
© copyright 2005 - 2026