bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- evlenecek kız kalmaması11
- anya4
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması18
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- sarapci koala75
- türk kızı9
- kocasını seven külotsuz yatar4
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- seri eksici ezik11
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması4
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı5
- gocu31
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- koşun koşun havadis var7
- seri eksici ibne4
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- müzik eşliğinde sevişmek2
- geceye bir kadın yalanı bırak4
- sevgili varken sarışın bir rus kızıyla karşılaşmak2
- açık oy5
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- türk seküler devrimi11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- simko38
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- sırrı süreyya önder7
- renault 9 broadway6
- zorunlu eğitim19
- s'i l v'e r m'i s t13
- bu koyden olsam ne olacak20
- tarık akan4
- cin görmüş yazarlar8
- anın görüntüsü19
- erkekler için mutlu evliliğin sırları7
- kürtler8
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- kürt faşisti5
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- yılmaz güney11
- dinlerin yalan olması17
- akciğer kanseri3
entry'ler (8)
instagramda çok bulunan bir grup insan. instagramın mantığını çok yanlış anlamış olmalarından ve o koca kafalarını çok çok çok güzel bulduklarından her gün o koca kafalarını başka bir yana eğip çektikleri o fotoğrafları illa ki paylaşırlar. hatta ve hatta paylaşmazlarsa ölecek hastalığından da muzdariptirler.
birlikte yapabileceğin biri varsa güzel eylem. zevkine saçmalar saçmalar gülmekten ölürsün.
birlikte yapabileceğin kişi dedim ya hani; heh işte onu bulduktan sonra hiç bırakma. belki bir daha öyle birini hiç bir zaman bulamayabilirsin çünkü.
birlikte yapabileceğin kişi dedim ya hani; heh işte onu bulduktan sonra hiç bırakma. belki bir daha öyle birini hiç bir zaman bulamayabilirsin çünkü.
bir dönemin efsane otobüs firmasıdır pamukkale turizm. çocukluğumuzda oluşan bir bağ var aramızda. sen de mi gittin yani?
tarhana çorbası pişirmek. sürekli karıştırmazsan topak topak olur; pişirdiğin çorbayı kendin bile içmek istemezsin.
kendisi de huzur isteyen kadındır. huzur veren erkekle karşılaştıklarında mutlu mesut yaşayacaklardır.
bir soru. yalnızlıkta canı yanmıyordur. daha mutlu ve kafası da çok daha rahattır. hayatına girmek isteyen her insana iyi niyetini fazla fazla kullandırmış ve bunu farkettiğinde artık bir daha iyiniyetini kullandırmaması gerektiğinin farkına varmıştır. daha uzar gider bu böyle...
"tanıştığımıza çok memnun oldum." oysa henüz beni tanıştığımıza pişman etmemiş olman, gerçekten hiç bir zaman pişman etmeyeceğin anlamına gelmiyor. hem çok memnun olmak zorunda da değilim aslında ama sen bunu zannedersen sen de daha mutlu olursun falan filan...
"Hiç bir zaman. Unutacak olsaydınız neden dört yılınızı harcayasınız öyle değil mi?" önceleri böyle söyler ve gerçekten içten inanırken sonra bir de bakmışsınız ki gerçekten tek hatırladığınız şey "böyle biri vardı" olur.
umarım o ana en kestirmeden ulaşabilirsiniz.
Tanım: bir soru cümlesi.
umarım o ana en kestirmeden ulaşabilirsiniz.
Tanım: bir soru cümlesi.