bugün
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- sözlük kavgalarındaki avamlık4
- en son alınan hediye4
- çırçıplak yatmak9
- deri ceketli serseri5
- türklerin ileri olduğu konular20
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun6
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- kültürün bireyi boğması4
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler3
- 1018 karma olmuş evvvet3
- bir kadının en güzel bölgesi8
- gocu pandela barışı4
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- seninle şurada olabilirdik5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- vantilatörü kendine çevirmek6
- bir insanda en sevilen özellik3
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- ioçke'nin elleri4
- strange academy2
- abd vizesi4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- yazarların sevgilerini gösterme şekli2
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- dinsize inanır mısın17
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- geceye bir şiir bırak2
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- kim artıladı lan beni2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- salak yazarlar7
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
entry'ler (20)
universitesi yeni illerde ogrencilerin yogun oldugu yerlerde ufak kirtasiye malzemeleri, fotokopi ve fast food tarzi yiyecek satilan yer acilabilir...
bayern munih'in cok isteyipte alamadigi, lewandowski ile birlikte takimin sampiyonlar liginde parlayan yildizlari...
sahin k ve onun zihniyetindeki kisiler cogalmasin arkadas millete hatun kalmiyor...
dunyanin en sanssiz insani olarak medyaya cikmasidir...
kozalaktan yumurtaya kadar her cesidinin cubuk'ta yapildigi ama en lezzetlisinin 1 numara salatalik tursusu olan tursulardir...
erkek arkadaslarin evde yemek yaparken digerini salca almaya gonderipte, arkadasiyla donen kizlardir, hatta son sene bir kro tarafindan eve kapatilip gecmisi arastirilan ve o kroyla evlenen kizlardir... not: o kronun muhtemelen genelevden sonraki ilk veya ikinci cinsel birlesesi bu kizcagizla olup, kor kutuk asik olmustur...
en basta birbirlerine baglanan gencler gibi olsalar da sonralari cokca cikarilip atilan yuzuktur. ama esas evlenen ciftler her ciktiginda kizi ailesinden isteyene kadar tekrar tekrar takabilen cifttir...
yasi ne olursa olsun ailesinden veya cevresinden evde kalmis kizlarca bol nasihat almis kizdir...
ya sabir ve iltifati beraber yapabilen insanogludur...
ar damarinin patladigi, insanlari cigirdan cikarmak icin hat safhada tahrigi oldugu son nokta...
deride dermatide sebep olan, bir cok alerjik madde barindiran sabun turu...
sadece mesaj degil goruntu ve fotograf gondermekteki hizi da kullanisini vazgecilmez kilan program...
turk kizlari bumerang gibi donmesi zaman zaman oluyorda bir vazgectimi bir yerlerinizide yirtsaniz asla donmez...
dovus etmekten tek korkma sebebi vardir : karsinizdakinin tek vurusta nakavt olmasi sonucu hastane, polis vb. durumlarla ugrasmaktir...
besiktas'a sadece ufak bir isik goruldugu icin alinip, isik hiziyla gonderilecek bir genc... (bakiniz sezon basi berat cetinkaya)
kemiklerim bile sizladi. ben ne dedim, siz ulkeyi ne hale getirdiniz?
otobuste muavin ayakkabilarinizi cikarmayin demesine ragmen, yolculuk bittiginde siz ayakkabilarinizi ararken en onden bu ayakkabilar kimoi diye bagirmasidir...
Gecen hafta maglup olundu Aziz Baskan galatasaray bizi 6-0 yenmeden psikolojik ustunluk elde edemez dedi. Bu hafta karabuk maglubiyeti ce omce Aykut Hoca'nin istifasi sonra kararindan donmesi... Kamuoyunun alistigi ve bekledigi hareketler...
millet 30-40 milyon euri harcayip, hocasi istifa ederken 1,5 milyon euro harcayarak ilk yariyi ikinci bitiren ve hocasinin bile atak yapmasini durduramadigi takimdir...
essekle yanlislikla degis dokus yaptirilmis...