bugün
- göğüs kıllarım çıkmıyor14
- abdullah öcalan orospu çocuğudur16
- sırrı süreyya önder26
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi12
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da4
- deccaliyet çağı5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- dün gece ne oldu12
- silver ile evlenecek erkek53
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması3
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- alman turistlere turist rehberliği2
- insan olmaya ceyrek kala4
- insan olmaya çeyrek kala8
- sarapci koala59
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- stt geçmiş kremle intihar etmek3
- arif kocabıyık9
- true'nun çaylak olması5
- sözlükteki linç kültürü8
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- atatürk den daha iyi cumhurbaşkanı yok2
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- gocu35
- popeyes6
- cezerye2
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- kurtlar vadisi ünsal2
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- sözlükteki bayan azlığı6
- öbür sözlük2
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- ellerim bos gonlum hos28
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- sedef hastalığı2
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- babysharkdodododododod o2
entry'ler (512)
12 ağustos 2012 tarihindeki Gs Fb maçının başında gösterdikleri bir adam Alparslan Türkeş'e çok benziyordu.ilginç bir durum.
Fahir Armaoğlu'nun Siyasi tarihi de oldukça dolu ve bir dünya tarihi niteliğindedir.
istanbul Üniversite Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü hocalarındandır. Doçent ünvanı taşımaktadır. Denizcilik tarihi çalışmalarıyla tanınır. Öğrenciye karşı çok babacan tavırlıdır. Çok da iyi bir insandır.
çok saçma bir karşılaştırma hiç gerek yok... Çünkü Napoleon bir askerdir(her ne kadar Fransız imparatoru da olduysa). Süleyman ise asker değil bir devlet adamı olarak yetişmiştir.
2012'de çıkacak yeni james bond filminde sultanahmet meydaninın kullanılması teklif edilmiş ve kültür ve turizm bakanlığından cevap beklemektedir.
türklerin lazlar üzerine yaptığı saat 12:00 'dan sonra kafası çalışmıyor esprisinin, ingilizlerce irlandalılara uyarlanmış halidir. Bu espri ile irlandalılarin beyinsiz olduğu ima edilerek kulaklarını kapayıp ayaklarıyla mayını araması şeklinde gözde canlandırılabilir. Herhangi bir ingilize sorulduğunda bu espriden haberi olduğu anlaşıbilir.
paranın olduğu medeniyet seviyesinin yüksek olduğu hiçbir taht kavgası olmadan tahta çıkıldığı dönemlerde büyük adam olmak kolaydır önemli olan zor zamanlarda parasızlıkta ve işgal altındaki bir ülkenin kurtarılması sırasında destek bulması yanına insanları almayı başarmasıdır.
muhtemelen facebooktan gelen kuru mesajlar yerine aranmayı istediği için kapatmış olabilir.
beşinci yılını kutlar ve nice beş yıllar görmesini temenni ederiz.
her defasında küfür yiyen kulaklıktır. *
Türklük yunanlılıkla el sıkıştığında parmaklarını saymaktır.
her şey korsan taksi talebinde bulunduktan sonra başlar.beklersin beklersin her gelen sivil arabaya acaba bu mu diye bakarsın hatta birkaç tanesine el hareketi yapip küfür de yersin ve bekleme keşmekeşiyle tanışmış olursun.
her konuda en görmüş geçirmiş ve okumuş kişidir.
dikkat edilirse bir tane bile kız yoktur o tayfanın içerisinde hep erkektir.burdan şu sonuca varilir ki erkekler belki çıkışta görür de beni beğenir mantığıyla kendilerine göre en güzel elbileserini giyip saçlarını tiky kuaföründe diktirip okulun önündeki yerlerini almaktadirlar.
müslümanların şeytan işi demeyecekleri tek şeydir.
jason stathman'a hasta olunacak filmdir.fakat bu kadar büyük bir kadroyu bir araya toplamışşın da 97 dakikalık filmde çok az geldi.uzun olmalıydı.
kitaba başlanıldığında gözde büyür ve üşengeçlik yaratır fakat okunmaya başlanınca ve helede kitabın ortasına gelinip okunmamış bölüm azalmaya başladığında okuyucunun içini bir huzur kaplar ve işte ben okuyorum arkadaş tribine girer.
apaçilğin temellerini atan kişilerdir.
ok cevabi neyse bir de beklersin sanki uzun bir şey yollayacak diye geleni heyecanla açarsın ve sadece 2 harften ibaret bir mesaj görürsün.bunda bedava mesaj kampanyalarının da etkileri büyüktür.onlar kampanya yapmazsa ota boka mesaj atılmaz zaten.
yobazların atatürk'ü kötükemek için 1 numaralı dayanak noktasıdır.