bugün
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı9
- ellerim bos gonlum hos31
- bir bela geliyor6
- trakyalı yazarlar6
- boşnak olmak ister miydiniz5
- seri eksiciyi tenhada yakalamak5
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar11
- lahmacun9
- habire1219
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- kaan sezyum7
- hayatında hiç deri ceket giymemiş kız3
- ay diyen erkek9
- basmane tren garı7
- arif kocabıyık14
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- mladiç piçtir piç kalacaktır3
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek4
- tekerlek toplayan cocuk4
- 11 aydır ortalıkta olmayan flörte yazılmalı mıdır2
- silvermist9
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak3
- biraderin koşturması3
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- sobadan kurtulmak5
- köylü kızın size aşık olması2
- ateist ve deist arkadaşları olan müslüman2
- sarapci koala63
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- gocu37
- sırta zincir vurarak zikir etmek3
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- vexillarius the slayer8
- raikagetokatlayan4
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- renkli rüyalar oteli5
- ben geldim naneler15
- ben evlendiğimde 51 kiloydum3
- ben sizin anonim11
- habire12nin çaylak olması5
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri2
- dororo2
- aşk3
- mantı8
- sersem herif5
- dinler tarihi5
- gocu bey bay reyiz2
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi2
- gammaz çetesi9
entry'ler (79)
galatasaray'da köpek gibi koşup oynayan, gol atan, kendini parçalayan biri iken milli takımda kedi olan futbolcudur.
türbanı moda ikonu gibi yansıtmaları. iğrenç duruyorlar bu arada.
sen de karını aldat kardeşim. onu da mı ben söyleyeyim.
milf sevdasından gözü dönmüş erkek tipidir.
rüyada boşalan bir arkadaşım vardı. artık ne gördüyse rüyasında.
erkeklerin çoğunluğunun yaptığı bir eylemdir. kızlar da bu kadar saf olmasın ama her seviyor gibi yapana da verilmez ki!
çok şeyin daha güzel olmasını isterdim. başımı yastığa koyduğumda rahatça uyumak, birinin beni sevdiğini hissetmek, güçsüz olduğum anlarda ise beni güçlü kılacak insanlara sahip olmak isterdim. bu istediklerim hiçbir zaman olmadı, olmayacak gibi.
hoş buldum kardeşim. dibine kadar erkeğim.
her zaman söylüyoruz türk borsalarında işlem yapmayın diye. bizim insanımız kolay yoldan zengin olmayı çok sever bu yüzden de sürekli dolandırılmaya meyillidir. ben şahsen yolunacak bu kadar kaz varken thodex kurucusunu tebrik ederim. az bile yapmış.
aklı olan bir kadın zaten giymez bunu. özgürlük adı altında daha neler giyecekler, neler yapacaklar merakla bekliyorum açıkçası.
evet arkadaşlar dış politika iç politika her şeyden bahsedelim fakat şu bir gerçek ki alım gücümüz hem devlet olarak hem de millet olarak yerlerde geziyor. akp türkiye'si ekonomi olarak ilk başta tatmin etse de şu anki vaziyetimiz içler acısı ve milyonlarca işsiz, depresyona giren gencimizin halini söylemeye dilim varmıyor.
sen gözlerine en temiz duygularla, en içten masumiyetinle bakarsın ama onun gözü dışardadır. seven hep kaybeder zaten. sevilmeden sevmeyin ve sizi seven biri varsa onu asla bırakmayın.
her zaman ceza'nın gerisinden gelen, onun başarılarını yakalamak isteyen mc.
ülke çok garip bir hâl almaya başladı. evli bir kadına aşık olan, sevgilisi olup başkasına yürüyen tipler yüzünden çivisi çıktı artık. yeni nesil çok felaket geliyor.
suratsız olmalarını geçtim sosyal medyada gördükleri lüks yaşama aşırı ilgi duyuyorlar bir de. hayır kızda meymanat yok range rover, lamborghini falan istiyor. tofaş neyine yetmiyor suratsız.
bir zahmet hadise kendini seksi sansın yani. seksi birini örnek verin de ona göre karşılaştıralım en azından.
izmirli kızların namus anlayışı ile konyalı kızların namus anlaşıyı elbette ki aynı değildir. izmirli kız açık açık veriyorum der ve dobradır. lakin konyalı olan türbanına hürmet göstersinler diye vermiyorum diyecektir. ama sonuçta ikisi de veriyordur. verin kızlar hepiniz sözde namuslusunuz.
güzel kızların şehridir.
kızların çoğunun yalancı olması. araba sevmiyorum diyip yanından lüks bir araç geçince içinin erimesi, kaslı erkek sevmiyorum diyip fitness salonlarından çıkan erkeklere yiyecekmiş gibi bakmaları. ve seni seviyorum diyip aynı anda 10 erkeğe birden mavi boncuk dağıtmaları.
düşman değil de pişman olduk.