bugün
B
berarkblog8 yıl önce
sözlük kızlarına bir görsel bırak
sozluk kizlarina dair guzellik yapmaktir.~gb~ (img:#978939) ~gb~
B
berarkblog8 yıl önce
türkiyenin en yakışıklı oyuncusu
Yakışıklı olmasamda, oyuncu olmasamda benim!
B
berarkblog8 yıl önce
tuğçe kazaz
aşık olup sevgiliye atfen `dövme` yaptıran manken kızlarımızdan. ayrılırsa kazaz'ın yapılacaklar listesi: 1-dövmeyi sildir 2-yurda dön 3-dinini değiştirdiğin için pişman ol 4-affedilmek için aileye yalvar yakar vs.. 1 sene sonra gelen not: hal… devamını gör
B
berarkblog8 yıl önce
klitoris geyiği
sen kim olduğunu sanıyorsun ey klitoris? seni son kez uyarıyorum bak ona göre! Ver mehteri ver! (img:#1485332)
B
berarkblog8 yıl önce
aybilegideroysa
kölemsin no 7.
B
berarkblog8 yıl önce
otobüs durağında bot bekleyen insanlar
(img:#1484090) Akebe döneminde beklemişlerdir. Işte güşlü türküye. Olm böyle fantastik bir ülke nerden bulucanız lan? Bak durakta 15 temmuz destanı yazıyor üstelik. 15 temmuz ruhuyla bot bekliyorlar.
B
berarkblog9 yıl önce
sözlük erkeklerinin beyinleri
Olmayandir. Kullanmaya gerek duymadiklari icin çöpe atmislar. Killi bacaklarini sergileyip sikleriyle entry girmekten baska bir boka yaramazlar.
B
berarkblog9 yıl önce
doggy style
kopekler gibi sevisiyoruzun ingilizce isim almis pozisyon hali. bayan one dogru egilir, erkek arkasina gecer. `olaylar gelisir`...
B
berarkblog9 yıl önce
efsane54 ün çizimlerinin internetten alınma olması
''efsane54'' nickli arkadaşın çizdim diye paylaştığı tüm resimlerin internetten alınma olmasıdır. itibar etmeyiniz, boşa artı oy vermeyiniz. sıkıyorsa aynı çizimlerin köşelerine nickini yazsın ve kağıtla birlikte masayı da hafiften çekip atsın sözlüğ… devamını gör
B
berarkblog9 yıl önce
adam fotoğrafı
(img:#1226934)
B
berarkblog9 yıl önce
fakirler evlenmesin kampanyası
güçlü ve istikrarlı bir yeni türkiye için mutlaka başlatılması gereken kampanyadır. evleniyorlar, bir iki hafta güllük gülistanlık yaşıyorlar. sonra hop eğer evi kredi ile aldılarsa evin taksitleri, beyaz eşyaların taksitleri bir biniyor. bir de üs… devamını gör
B
berarkblog9 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
B
berarkblog9 yıl önce
günün fotoğrafı
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400320/1/18#galeri
B
berarkblog9 yıl önce
sözlük yazarlarının istediği sevgili tipi
-çok konuşmayan -biraz zeki -anlayışlı -kitap okumayı seven sevgili istiyorum varsa tabi.
B
berarkblog9 yıl önce
hiç bir zaman hiç kimsenin
Kapadokya'da bir evin 1855 tarihli kitabesinde şöyle yazmakta; ''Ey insanoğlu, bu kapıdan iyi niyetliysen gir kötü niyetliysen girme! burası bugün benim, yarın senin, ve hiç bir zaman hiç kimsenin.1855'' (img:#1364174)
B
berarkblog9 yıl önce
sözlük yazarlarının profil resmi
kendim olduğu için mükoluğumun konuştuğu görseldir.
B
berarkblog9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
B
berarkblog9 yıl önce
sözlük yazarlarının film tavsiyeleri
(bkz:Karayip Korsanları) serisi .
B
berarkblog9 yıl önce
sözlük kızlarının yaprak sarmaları
fenerbahçe amblemi gibi olan sarmalardır.
B
berarkblog9 yıl önce
sözlük kızlarının yaprak sarmaları
fenerbahçe amblemi gibi olan sarmalardır.
B
berarkblog9 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
B
berarkblog9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
berarkblog9 yıl önce
eski türkiye
ülkemizin içinde bulunduğumuz dönemden önceki hallerini tanımlayan ifade. bizden sonrakiler için ise şimdisi. ~:)~ karşılaştırma anlamında ise yorum yapamayacak kadar yorulduğumu hissediyorum. bi bok olmaz efenim bizden. (bak gene dayanamadım gene) ~… devamını gör
B
berarkblog9 yıl önce
hep böyle açgözlülük
Hep böyle bir yerine sığamamalar, genişleme hevesleri, kazık çakmalar, denizden çalmalar, aç gözlülükler, daha fazlasına el kol tasallutları, var olanla yetinememeler, uzatmalar vs. (img:#1361136)
© copyright 2005 - 2026