bugün

entry'ler (38)

bağcığı ayakkabı yanına sıkıştırmak

evettt ben bunu yapıyorum .

hastası olunan sözler

sırf birisi iyi geceler demediği için iyi geçmeyen geceler vardır .

sevgiliyi abiyle tanıştırmak

ilişkinin ciddi olduğunu gösteren birşeydir. ama cidden korkuyla söylemek veya ne tepki vericeğini kestirmek zordur. ve mutlaka doğru insanla tanıştırmak gerekir.

facebook ta profile çizgi film karakterleri koymak

Hiçbir faydası yok aslında. ama genede bende katıldım bu eyleme. duyarsız kalmadım.

insan kötü görünürse özgürce hareket edebilir

insanlar diledikleri gibi davranabilecekleri özgür bir ortama kavuşunca,birbirlerini taklit ederler .

insanları anlamaktan vazgeçmek

boşuna kafanızı yorarsınız insanları anlamaktan vazgeçin onlar sizi anlasın *

aşkı aramak

aşk aranmaz .

facebook ta sadece erkek arkadaşları olan erkek

paso kız ekleyen abazalardan olmaması daha iyi.

yazarların keşke yapmasaydım dediği şeyler

keşke onu yazıcağıma bunu yazsaydım demesi .

neden

5 harfli bir hece ve insanların kendilerine yada başkalarına sürekli sorduğu bi soru sözcüğü .

askeriyede namaz kılmak yasak

öyle bir kanun yok. askeriyede isteyen namaz kılar ve kimse ona kılamazsın diyemez.

atatürk ün günde 3 paket sigara içmesi

günde 3 paket. çok fazla yaa gerçi zevk meselesii isterse 3 tane içer isterse 3 paket .

bir gün mutlaka döneceğim denen yerler

istanbula elbet birgün döneceğim.özellikle hiç çıkmadığım taksimdeki burger king'e *

bilmiyorum

bilemiyorum kelimesiyle aynı değildir mesela. bi gerçekten bilmemek var bide isteyipte bilememek var bazı şeyleri.

iyilik

Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini,Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini..

sev beni

sevmek isteyen sever . sev beni demek saçmalık.

rakı

aslan sütü dedikleri doğru. ben gerçekten severek içerim ama diğer içkilere benzemez. rakı bir türk içkisidir *

haydarpaşa yangınının altından akp nin çıkması

haydarpaşaya böyle bişey olması içler acısı. Güzelim gar ne hale geldi ben çok üzüldüm .

yabancı şarkılarda geçen mükemmel sözler

Spite of the days of silence ... Back
when I look back now and I have succeeded to a lot of people shy,
short, but effective, I Have a Life Story .. You're very young are more
people and be ashamed! Do not worry about are the list.! Just wait .

istanbul

Evin içnde bir oda, odada istanbul. Odanın içnde bir ayna, aynada istanbul. Adam sgarasını yaktı, bi istanbul dumanı Kadın çantasını açtı, çantada istanbul..Çocuk bir olta atmıştı denize, gördüm Çekmeğe başladı, oltada istanbul..Bu ne biçim su, bu nasıl şehir Şişede istanbul, masada istanbul Yürüsek yürüyor, dursak duruyor, şaşırdık Bir yanda o, bir yanda ben, ortada istanbul. insan bir kere sevmeye görsün, anladım Nereye gidersen git, orada istanbuL .
© copyright 2005 - 2026