bugün
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- intihar düşüncesi6
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- cumartesi kahvaltısı5
- bara giden erkeğin asıl amacı9
- evliliği zorlaştırmak3
- sözlükte ne değişti5
- anneanne3
- at eti yiyen gay2
- insan olmaya ceyrek kala11
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- zalbert ramstein6
- uludağ itiraf17
- ölümden korkuyor musunuz12
- sevgiliyle kavga etmeyi özlemek2
- queen feristah15
- hafızayı sildirmek7
- seninleyken kendim olabiliyorum4
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- hava su ateş toprak2
- bir bela geliyor28
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez11
- türkşad kunthan uçuk2
- fusya semsiyeli yabanci20
- ayı dövmenin aslında zor olmaması10
- gocu42
- işiniz gücünüz yok mu11
- hoşlanılan kızın küçük erkek kardeşi2
- twitter hassasiyetçisi kadıköy feministi2
- erkeklerin her konuşmayı flörte bağlaması6
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- gecenin şarkısı18
- melatonin3
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- ayıyla güreşmek7
- bir kadın uğruna hayatını değiştirmek5
- sözlükte en çok sevdiğiniz olay7
- erkekler neden evlenmek ister15
- ghost rider2
- fahiş fiyat soruşturmasında 40 tutuklama2
- apo'nun villası11
- kürdü sevin21
- sözlükten korkmak5
- açık oylayan favlayan msj atan nickaltı giren kız6
- kendin hakkında bir entry bırak9
- 195 kaslı pilot14
- insanları imcitmeyi havalı bir şey sanan ibneler6
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- mazotun litresi 101 lira35
- arkadaşlar çabuk buraya bakın5
entry'ler (28)
Bizdendir.
ilk sevgilisine arkadaşlarından duyduğu, dinlediği bütün teknikleri uygulayacak erkektir.
akabinde yanına pilav alacak olan insandır.*
iç güdüsel şeyler bunlar. sultanahmet'te turistlere broşür dağıtan çocuğun bana gelince vermemesi gibi. Nasıl anladı türk olduğu mu? ona sormak lazım beyler.
ukte vermeyi bir hayat felsefesi edinmiş yazar.
o eli alıp onun götüne sokulası arkadaştır. Olum uyarıyorum sonu birdir ikidir, üçüncüde sikecem seni haberin olsun.
bu kalmış haliyse yapilebilecek birşey yoktur.
Ruslara 'Are you sex?' gibi abuk bi cümle kursan bile istediğini alabilirsin bence rusçaya ne hacet? Hem Ruslar için konuşursak 'ver parayı al karıyı' sistemi var genelde yani 'çirkin kız yoktuz az paran vardır' arkadaşım.
tutunmaksızın olanları bir başkadır. 30 a da çok sık rastlanan durumdur. zaten otobüs fren yapsa bile öne doğru savrulmanız için gerekli boşluk otobüste yoktur. konservedeki sardalya 30a daki insandan daha rahattır.
içinde dağdaki teröristten zerre farkı olamayan adamlar barındıran tarafta grubudur. polise taş atmak ne demektir yahu, ordaki polisin senden ne farkı var, görevini yapmaya çalışıyor adam. beşiktaşlı mı o? hadi beşiktaşlı olsun, ulan düşmanın mı bu adam senin nedir bu holiganlık? tamamen ikinci sınıf insan olmaktan başka bir şey değil.
marshall yada filli boya gibi boya markalarının sponsorluk yapabileceği kadar makyaj yapan kızlar.
babam "kravat tak" demişti. sanki akademik yılı ben aççam. onun için süleyman demirel var.
aynı anda sakız çiğnenirse ağlatmayan eylem oluverir. nedeni yok, öyle.
Mesela Türk milleti elektronik aletleri halaa ''çak bitane çalışsın'' felsefesine göre kullanıyor.
ata bindiği an. ne o öyle canım etekmiş pantalonmuş südyenmiş filan. herkesde var onlar. ebemi bulsam onda bile vardır. ata binen kadın seksidir ata. evet evet ata binen kadın seksidir.
Genelde suratları birşeye benzemez ama aşırı makyaj, fünlü saçlar, dar kot* ile seksi oluyorlar efenim. Bir dar kot insanı bu kadar mı değiştirir bende bunu çözemedim arkadaş.
Bazıları bu işi o kadar abartıyorki. Ulan bu adam sıçıyor galiba dediğim oluyor.
arkadaşlar arasında özel bir selamlaşma uydurmak. Amacı nedir niyedir sorgulanmaz.