bugün
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi21
- sarapci diye nick alan akpli11
- kavga eden iki yazarı ayırmak5
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- şampiyonlar liginde bir tarafınızdan kan çekerler6
- rafael leao8
- savunduğu her fikrin doğru olduğuna inanan insan9
- arkadaşlar grup açıyorum gelmek ister misiniz8
- hasidik yahudilik5
- manifest6
- iş yerinde sözlükte takılmak8
- benim ak partili arkadaşlarım da var3
- fener balı8
- özür dilemeyi bilmek9
- yaşadığı hayatı başkasının gözüne sokan insanlar8
- sözlüğün embesillerle dolu olması5
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması8
- ebrar karakurt4
- hepimiz dünyada kiracıyız3
- bir sözlük yazarıyla evlenir misiniz2
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz2
- fenerbahçe vs galatasaray26
- arkadaşlar öğlen ne yesem4
- 0 0 7 ile samiyende maç izlemek5
- uludağ sözlük kışlası2
- nickini görünce eksiyi yapıştırdığınız üyeler4
- ioçk5
- psg'nin galatasaray'a atacağı gol sayısı2
- olay yerinde çay bardağının hala sıcak olması2
- meloş çay koyar mısın4
- nervio vs imamoğlu2
- fenerbahçe yarım düzine gol atıyor2
- bir gecede cahil kalabilen mal2
- sürekli silik atıp utanmadan dönen yazarlar5
- akın gürlek alparslan kuytul açıklaması4
- koala görünce eksiyi basmak6
- nutella dondurması3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- sözlük'ün erkek tipsizleri ve çirkinleri11
- saatte 100 km hızla gidip 100 km yol alamamak5
- seri eksicilerin uyuması4
- v harald2
- kaç yaşındasın sorusuna 10 m dolar diye cevaplamak2
- zorunlu eğitim13
- normal mario3
- ateistlerin yaşama amacı24
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- teröriste sövmek artık yasak23
- fatih tekke5
entry'ler (284)
kessen acımaz diyordum ya, çok acıyor aslında.
daha içten, daha samimi olanı için;
(bkz: sevgililer gününde gelen sikme teklifi)
(bkz: sevgililer gününde gelen sikme teklifi)
canımı yakmaya mı çalıştın? siktir. gerek yoktu hiç, bıraksaydın bir yerlerde seni sevseydim hala. gerek yoktu.
ben sanderson slx.
çok fazla ezel izlemiştir.
nasılım lan? deli gibiyim değil mi?. hiç bilemedim hayatımda ne istediğimi, hiç bilemedim ne yaptığımı. neden sen soruyorsun ki? neye cevap vereyim. yaşıyorum ben sadece, seninle de, sensiz de. ayaktayım ama. tek becerebildiğim bu benim. bunu öğretti hayat, iyi de etti. ağlamıyorum 17'lik kızlar gibi, ağlayamıyorum belki. sadece yaşıyorum bir akvaryumu izler gibi, mümkün olduğunca ölmüyorum. merak ediyorsan, iyiyim ben.
benim bıraktığım zamanlar hafif meşrepti, orospunun tillahı olmuştur şu zaman gördüğüm kadarıyla.
hayatı tanıyın, bir gün, bir sabah aniden aydınlanın. ne aşka, ne sevgiye ne hayata inancınız kalmasın. kısaca; öğrenin. her şeyin sebebini öğrenin, her şeyin sebebini bilebilin. sonra izleyin etrafınızda yaşamak denen komediyi. bakın bakalım tekrar başarmak denilen saçmalık kalıyor mu içinizde.
acizliğin aslında kendi içinde olduğunu fark ettiğin andır. ne ağlıyorsun, neye ağlıyorsun diye sorarlar adama. üzülmek, ağlamak bireyin kendini ilgilendiren bir şeydir, ağlamak zaten yalnız yapılan, yapılacak bir şeydir. aynalara ağlayın, şarkılara ağlayın, omuz olun ama omuz arayan baş olmayın. yaşamak böyle bir şeydir, sen dimdik ayakta olacaksın ki omuzlar sen eğrildikçe seni düzeltecek. sen adam olacaksın ki ağladığını senden başka kimse bilemeyecek.
(bkz: ekşi sözlük) uludağ sözlüğün rahatlığına, moderasyonuna bok atabilen kişi ekşide hiç yazmamış demektir. ha bu iyi midir kötü müdür bilinmez, o ayrı. bir de adamlar sürekli uğraşıp didiniyorlar ya daha iyi bir şeyler için.
insan için değer hesabı yaparken kullanılan ölçü birimi.
öyle bir solisti vardı ki bu grubun, o güzelim sesin o çirkin kadından çıkabileceğine inanamıyorum hala.
(bkz: skin)
(bkz: skin)
istemekle yada tercihle olan bir şey değildir bu, karakteriniz, yapınız, ve yaşadıklarınıza gösterdiğiniz tepkileriniz getirir piçliği de efendiliği de.
bunu yaparken boyun bükmek adettendir.
nice koçyiğitleri yere devirdiğini gördüğüm pirinç kadar taşcıktır.
şu saatlerde şunu düşünüyordur sanırım; "nerede yanlış yaptım acaba, hacet giderdikten sonra, götün kanaması mı yazsaydım ki? evet evet, yazılır ki bu"
atalay yazgan ve raziye kırağı çiftinden şahane bir atyarağı elde edilebilir bu birleşim sonrası. seviyeyi de dibe taşıdık bu entry ile, ona da helal olsun.
bana demesi ihtimaline karşı bir bidon benzin ve çakmağımla hazır bekliyorum. sıcacık ederim onun içini dışını.
"her kim ki bukowski'yi sığ, basit, bayağı yada kötü bir yazar olarak adlandırırsa, biliniz ki bu kişinin ya kendine yada gerçeklere tahammülü yoktur"
şeyh sanderson
şeyh sanderson