bugün
B
bekter12 yıl önce
ebay den tuhaf derlemeler
Ebay sitesinde yaşanmış tuhaf durumların derlemesidir. - Satacağı elbiseyi fotoğraflamak isterken yanlışlıkla çıplak selfie çeken kız. - Denizden çıkardığı 2000 yıllık apollo heykelini ebay\'dan 500bin dolar'a satışa çıkaran adam. http://dunya.mi… devamını gör
B
bekter12 yıl önce
Ebay sitesinde yaşanmış tuhaf durumların derlemesidir. - Satacağı elbiseyi fotoğraflamak isterken yanlışlıkla çıplak selfie çeken kız. - Denizden çıkardığı 2000 yıllık apollo heykelini ebay\'dan 500bin dolar'a satışa çıkaran adam. http://dunya.mi… devamını gör
B
bekter12 yıl önce
B
bekter12 yıl önce
B
bekter12 yıl önce
can aksoy
evde beslediği kedi yatağa işedi diye iç organlarını çıkartıp hayvanın bir buçuk saat boyunca can çekişe çekişe ölmesini videoya çekip sosyal medyada paylaşan orospu çocuğudur. Resimler +18. (img:#582724) (img:#582725) bu da tipi; (img:#582726) … devamını gör
B
bekter12 yıl önce
can aksoy
evde beslediği kedi yatağa işedi diye iç organlarını çıkartıp hayvanın bir buçuk saat boyunca can çekişe çekişe ölmesini videoya çekip sosyal medyada paylaşan orospu çocuğudur. Resimler +18. (img:#582724) (img:#582725) bu da tipi; (img:#582726) … devamını gör
B
bekter12 yıl önce
can aksoy
B
bekter12 yıl önce
can aksoy
B
bekter12 yıl önce
chiara nasti
B
bekter12 yıl önce
chiara nasti
B
bekter12 yıl önce
chiara nasti
B
bekter12 yıl önce
chiara nasti
B
bekter12 yıl önce
chiara nasti
B
bekter12 yıl önce
a harfi neden alfabenin başında z sonunda
cevabını bi türlü veremediğim saçma soru.
B
bekter12 yıl önce
bir telefon markası olarak armut
Zaten olan markadır. Azıcık creativ olun amk.
B
bekter12 yıl önce
gizli bakınız kullanmayı bilmeden yazar olmak
yazarlığı bilmeden yazar olmak kadar ayıp değildir.
B
bekter12 yıl önce
dünya lideri
nato' nun isteği doğrultusunda müslüman ülkelere asker gönderen kişi dünya değil nato' nun sadık lideri olur.
B
bekter12 yıl önce
ümit özat ın rasim ozan kütahyalı ya çektiği nah
Beyaz tv'de canlı yayınca çekmiştir. Hayatımda ilk defa ümit özat beni gülümsetmiştir. (img:#580101)
B
bekter12 yıl önce
lenovo ideapad z510
Yeni bilgisayarımı yazın alacağım. Z500 modelinin raflardan kalkmaya başladığını görünce hayal kırıklığına uğradım. Artan dolar kurunun da etkisiyle bu fiyata böyle bir bilgisayarı bir daha bulamayacağımı düşündüm. (8GB - GT740M - i5 2.6 GHZ 3MB) … devamını gör
B
bekter12 yıl önce
lenovo ideapad z510
Yeni bilgisayarımı yazın alacağım. Z500 modelinin raflardan kalkmaya başladığını görünce hayal kırıklığına uğradım. Artan dolar kurunun da etkisiyle bu fiyata böyle bir bilgisayarı bir daha bulamayacağımı düşündüm. (8GB - GT740M - i5 2.6 GHZ 3MB) … devamını gör
B
bekter12 yıl önce
milliyet com tr
tıklamak istediğim haber yerine beni başka kuytu köşelere çekmek isteyerek sinirlerimi hoplatan internet sitesidir. hayır milliyet com tr, ünlülerin makyajsız hallerini görmek istemiyorum milliyet com tr. kodların bozulsun domain'in elinden alınsın … devamını gör
B
bekter12 yıl önce
zamanlaması manidar
artık milletin yediği her boka kılıf uydurmak üzere kuracağı cümlelerin başlangıç fenomenidir. örnek: kadın adamı tam iş sütündeyken bir hatunla yatağın göbeğinde basar: -receppp bastım seni sonunda, adi herif +doğru ama zamanlaması manidar Nerim… devamını gör
B
bekter12 yıl önce
mayo ile sokağa çıkan bayan
bu kadar da olmaz diye kızdıran bayandır. insan biraz ahlak sahibi olur. başı da açık tabi ki. kapalı olacak hali yoktu ya! (img:#569517)
B
bekter12 yıl önce
oy puan vermeyi becerememek
-Türkiyede genel sıkıntıdır. Google play'de uygulama 4.5 yıldız ortalamasındadır. Son 20 yerli oy 1 yıldızdır. -Siyasi partiler içinde geçerlidir. Sikene oy vermek esas husustur. -Film beğenilmiştir. Kötü oy verilmiştir. Film beğenilmemiştir iyi o… devamını gör
© copyright 2005 - 2026