bugün

sevdiği entry'ler

27 eylül 2015 beşiktaş fenerbahçe maçı

Beşiktaşın kazanıp liderliği alığı mac. Hakem genel olarak kötü yönetti ama taraf tuttu diyemeyiz. Ersanı atmaması ve sacma pozisyonlara ofsayt vermesi beşiktaş lehineydi. Auta cıkan topu görmemeside fenere gol getirdi.

kendini yakışıklı sanan erkek

öncelikle hala başlık açmayı bilmediğim için buraya yazmak zorunda kaldım. 1 haftadır buradayım ve gerçekten güzel vakit geçirdim. bazı konular gözüme farklı gözüktü buradaki çoğu erkek yazar kendini yakışıklı sanıyor ve birde üstüne fotoğrafını atıyorlar. allah'ım bu nasıl bir özgüven. tamam daha öncede gördüm ama uludağ sözlük biraz farklı bu durumda. bazı gördüklerimi size göstereceğim ve yorumumu yapacağım.

---------------------------------------------------------

listenin en başında devecialpay var.

görsel

şimdi bu yazarımız kendisini yakışıklı olduğunu düşünüyor. tabi bakın ben kötülemek amaçlı yazmıyorum ama lütfen ya bu nedir? filtre bile etki etmemiş fotoğrafa. yani filtre üzerine filtre eklesen bile etki edeceğini sanmıyorum. belki sadece gözün ve ağzın kalır. saçın azıcık belirgin olursa o zaman bir şey olabilir.

----------------------------------------------------------

ikinci sırada mrmarlboro var.

(img:#844693)

şimdi bu yazarımızda kendisinin yakışıklı olduğunu düşünüyor. bu yüzden yaz ayında evde atkı ile dolaşıyor. çünkü kafayı üşütmüş. ya lütfen bakın yakışıklılık kavramı başka bir şey hani göreceli bir kavramdan çıktı artık. yakışıklı olanlar ve olmayanlar vardır. ortası yoktur.

-----------------------------------------------------

üçüncü sırada 19923105 var.

görsel

şimdi bu yazarımızda büyük cesaretle paylaştığı fotoğraflarda sözlüğün yakışıklı yazarlarından olduğunu düşünüyor. ben burada 1 haftadır varım çoğu zaman yazmam ama çok okurum bakarım kimler var diye. mesela birine yakışıklı diyorsam buna bakıp diyemiyorum o halde kusura bakma.

----------------------------------------------------

dördüncü sırada autumn fall var.

görsel

ya buna diyecek kelime bulamıyorum. tövbe bismillah senin yüzüne ne olmuş diyebiliyorum sadece.

-------------------------------------------------

beşinci sırada zahiri hayat var.

görsel

önce şu fotoğrafa bakın sonra şu entrye.

http://www.uludagsozluk.com/e/28669171/

bir gülme geliyor bana. size de oluyor mu ?

-----------------------------------------------------------------

altıncı sırada yersiz yere yellenen yazar var.

görsel

şimdi bu fotoğrafa bakıyorum ve ardından şu entryi okuyorum.

http://www.uludagsozluk.com/e/27219184/

yani yakışıklılık kavramı ne zaman bu kadar düştü anlamıyorum.

daha çok var ama ben yoruldum araştırmaktan hemde sıkıldım. tek diyeceğim buraya fotoğraf attıysanız eleştiriye açık olacaksınız size bir düşmanlık beslemiyorum söylediklerim gerçekler. umarım çok düşmanım olmaz.
© copyright 2005 - 2026