bugün
- yazarların dünya kupasında desteklediği takım10
- 6 köşeli yıldız4
- pandela'nın otizm olması4
- tai lung'un şkodası4
- avrupalıların götlerini yıkamadığı gerçeği5
- herkesln direksiyonda telefonla oynaması3
- vize vermiyorlar ühü ühü3
- buddy dude ile ip atlamak4
- türklerin gerzek olma nedenleri2
- bu saatten sonra dolar alınır mı sorunsalı2
- arkadaşlar bakar mısınız9
- herkeste otizm olması2
- hoslanilan kizin neden cekiniyorsun ki demesi6
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- küpe takan erkek erkek midir sorunsalı4
- babam hiç dövmezdi insanı11
- dünyanın sekizinci harikası2
- olası israil türkiye savaşı6
- fren lukasın siyasetten anlamadığı gerçeği2
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi13
- gocu'nun kendini alen delon sanması8
- ipini koparan sözlüğe geliyor3
- pandela27
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste5
- borsa2
- sözlük yaşlıların fotoğrafları6
- evlen baskısı4
- işe yeni başlayan kıza sineklenen erkekler4
- fusya semsiyeli yabanci2
- evli kadına bin lira verip ilişkiye girmek2
- azgın bir boğa gibi çiftleşmek istiyorum4
- gerizekalı yazarlar zirvesi13
- sıkıldım ulan sıkıldım anlıyor musun sıkıldım2
- şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış6
- nasılsınız6
- kezoya varis çorabı giydirmek2
- yaş pasta alınan evdeki mutluluk3
- spor yapmayan erkek9
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası14
- evagreenin sürekli haklı olması4
- ilk otuzbir2
- ajvar2
- türklerin soykırımdaki ustalığı19
- yarak yemenin nesi kötü anlamadım diyen kız3
- mustafa destici3
- sizi enflasyona ezdirmedik3
- true namussuzdur5
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- domuz gibi olan yazarlar3
- 2026 dünya kupası37
entry'ler (46)
R. R Martin kendisi açıkladı zaten en büyük ilham kaynağım tolkiendir diye Tolkien duysa orta dünya ya kadar kovalar haberiniz olsun.
adamdır.
Attila'da kürttür kuzey'de faşişt türkolarla çarpışan attila hem faşo türkoları hem de klisede ki gavurları dize getirmiştir biji serok attila foşo türkolara karşı birleşin kürt halkı
Son zamanlarda pkk sempatizanlığı yapan aslını unutmuş mankurt sözüdür, Türk değildir.
ensest ilişki olmasaydı apo ortaya çıkar mıydı.
ortaya çıkacak karışımdan endişe edilmesi gereken bir durumdur derdiniz ne kardeşim rus ırkıyla karıştırmayın ortalığı.
Bekaret takıntılı erkeğim aklı sadece belinde dolaşan aptallardan bıkan birisiyim ayrıca, sizler ise ilkel hazlarınızı her şeyin üstünde tutan seks kafalılarsınız ve hiç seks sohbetlerinde boşalmadım çünkü hayat felsefem beni saçma bulduğum ortamlara sürüklemedi.
bir avuç aptal gomünüst yoldaş.
Namus kavramının ne olduğunu bilmeden Namus meselesi olmadığını iddia eden üstüne üstün bunun bir sapkınlık ifadesi olduğunu belirten yozluk canın istediği gibi birileriyle yatabilirsin üstelik bununla sektöre dahil olup para bile kazanabilirsin ama Türk milletinin ilke ve inançları gereği sana gereken şekilde yaklaşılır hak ettiğin değeri görürsün değerler değişkendir mesela hollanda da sana daha farklı yaklaşılır doğu milletlerinin genetiğine uygun yaşamamak isyan etmek de hürsün ya deveyi güdersin ya diyardan gidersin tamam mı canım hadi şimdi işine dön *
umudunu s*kiyim dhkp-c sizi romantik teröristler sizi köpek sürüleri kıbleniz moskova yıkılınca göt gibi kaldınız demi hani devrim yapacaktınız şaftını s*ktimin komünist teröristleri anarşist piç kuruları.
kürtçe öğreneceğime afrika'da bir balıkçı köyüne yerleşir yerel diller öğrenir hayatımı sürdürürüm, kürtçe ne lan hayvan adı gibi amk
uzunca bir zaman oynadığım şimdi ise zamanımı boş yere harcadığım için üzüldüğüm o iğrenç grafiklere, olmayan çözünürlüğe nasıl katlandığımı düşündüğüm oyun.
emma watson açık ara önde kristen'ın daha çok fırın ekmek yemesi lazım.
Türk ordusunun başında Gazi mustafa kemal yoktur tarih dersi hiç almadın mı arkadaş kitap da mı okumazsın sen ordusun başında baş komutan vekili harbiye nazırı enver paşa vardır. Gazi mustafa kemal anafartalar grubu komutanıdır rütbesi ise albaydır. Padişah ise osmanlının son zamanlarında tamamen sembolik yetkisinin kaldığı da açıkttır devleti enver, talat, cemal paşa önderliğinde ittihat terakki yönetir.
Gençliğimi yeyip bitiren ankara'nın bir ilçesidir, tebessüm şehri olduğu iddia edilse de sokakta soğuk insanlarla karşılaşılır siyasal islamın ve melih başganın ankara'da ki en büyük kalesidir cehaletin sokaklarda cirit attığı esrarkeşlerin sokakları işgal ettiği coğrafi olarak ise rakımından dolayı ankaranın ayazının en kral yaşandığı klasik 3.dünya ülkesi ilçelerindendir, son zamanlarda esenboğa havalimanına yakınlığı gibi sebeplerden mütevellit üç beş kuruş parası olan ilk okul mezunlarının bile müteahhitlik yaptığı sadece yapı anlamında gelişen güzel apartmanların bulunduğu bir ilçedir ancak sosyal yoksunluk, eğitimsizlik ve geleneksel tabuların egemen olduğu memlekettir burası, çok dertliyim ulan halen kurtulamadım buradan.
ittihat ve Terakki partisinin önde gelenlerindendir 1. Dünya Savaşı Yıllarında iaşe Nazırlığı yapmıştır Milli Mücadele yıllarında silah ve cephane temin eden Karakol Teşkilatının kurucusudur. Küçük efendi diye tanınır gerçek ismi Kara Kemal'dir büyük efendi ise Talat Paşa'dır. Cumhuriyetin ilk yıllarında iittihatçıların lideri pozisyonuna gelmiş vatansever bir devlet adamıdır. 1926 yılında Mustafa Kemal'e suikast girişimi tertip etmek iddiasıyla Kazım Karabekir, Refet Bele, Rauf Orbay, Ali Fuat Cebesoy, Mithat Şükrü Bleda gibi isimlerinde yargılandığı istiklal Makemesinde gıyabında yargılanmış ve idama mahkum edilmiş aranırken hayatına bir ittihatçıya yakışır şekilde son vererek intihar etmiştir. Cumhuriyet yıllarında yapılan ittihatçıların tasfiyesine bir örnektir suikastın ittihatçılarla ilişkilendirilerek hain yaftası vurulduğu ittihatçıların muhalefet haklarının elinden alındığı takrir-i sükun kanunuyla sabittir.
Şöyle mi deseydi "sik*rim gününü aydınını siktir git p*ç" bu nasıl olurdu.
kıyaslamada ıq seviyen 30 larda görünüyor istersen bir klinik tavsiye edebilirim, düzelmezsin ama temel yaşam gereksinimlerini karşılayabilecek duruma gelirsin.
canım önce kuralları öğrenmelisin.
Kuran kursuna gidiyoruz diye kaçıp parklarda eylenen gençleriz biz.