bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- almanya da yaşayan yazarlar6
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak8
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması17
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması7
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı10
- 195 kaslı pilot10
- padişahların aşk şiiri yazma samimiyetsizliği6
- 174 kaslı mühendis4
- crushtan hangi erkekle sevişirdin4
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- yazarların güncel flört listesi6
- ikiz doğurmak6
- doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim3
- mazot fiyatlarının suçlusu8
- islamda namaz yoktur36
- albenili sözlük yazarı2
- sevilen kıza cv yollamak7
- şeftali11
- şah sultan3
- gece evde şarap kalmaması4
- ülkü ocaklarının entelektüel alt yapısı5
- borsa8
- manifestten hangi kızla sevişirdin3
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- allah varsa afrika daki çocuklar neden aç3
- uzun saçlı dövmeli küpeli siyah tişörtlü erkek4
- sözlüğün reisi kim anketi19
- garajda ev yapımı mazot yapmak3
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması7
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- şeytanın bile israil'e karşı olması6
- sosis4
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor8
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- sözlük yazarlarının normal kombinleri17
- beşiktaş deplasmanı3
- ipkis2
- sözlük erkeğini annesine şikayet etmek4
- mazotun 100 lira olacağı tarih16
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları5
- pestil5
- çağla idi21
- nasuh mahruki10
- teomancalmasur8
- sözlükteki her kızı öven tipler11
entry'ler (26)
"Gençler" dedigine göre pkklı terörislerden bahsetmiyorsun.. Türk gencini indirmek istersen aç istiklal marşını dalgalandır bayragı..
Jonas Brothers- S.O.S
-Burnin' Up
-Keep it real
.
.
.
kısacası Jonas Brothers tüm şarkıları.
-Burnin' Up
-Keep it real
.
.
.
kısacası Jonas Brothers tüm şarkıları.
dönüş biletinizi önceden alın ki ucuza kapatın. kar ettigin parayada le-cola alınabilir.
spartak moskova taraftarı Türk bayragını ve Atatürk bayragını yakarlar. sonra aradan zaman geçer türkiyeye gelirler ve nedense klüp ve takım otobüslerine molotof atılır. rusyadan yetkili biri açıklama yapar "ne bekliyorduk ki suç bizde Türklerin can damarı Atatürkün resmini yaktık hak ettik"
"bi kola alda içelim" sözde böyle bi diyalog akla getirip çekici bi ad olması beklenir.
aslında dünyadaki en büyük gururlardan 1 tanesidir.. eger tek başınızaysanız biraz sor olabilir ama en az 2-3 kişilik bir milliyetçi arkadaşınız varsa o okulu onların başına yıkabilirsiniz.
canı çay çekmiş olabilir ... öyle özel şeyler aramaya gerek yoktur.
kırmızııı, beyaaazzz kırmızıııı, beyaaazz en büyük Türkiyee.
Türkiyeeee Şık şık şık
Türkiyeeee Şık şık şık
babama "askerlik anılarından anlatsana 1-2 tane" dedigimde sabaha kadar konusması.
tanıtımının ilk 10 saniyesini gördügümde "lan bu yetenek sizsiniz Stara gitmemişmiydi yahu" dedirten bi program.
fazla bi özelligi olmayan fakat dünya çapında gündemi belirleyebilen bi sitedir.. insanlar genelde sesini duyurmak için yada sır artistlik olsun diye girerler..
Rock
Arabesk Rap
Çarşı
kendi çapında resimler.
Arabesk Rap
Çarşı
kendi çapında resimler.
Satanistler genelde şeytana tapar kedi yerler falan. her siyah giyen satanist olmaz. ama kızın resmen satanistim demiş ne diyim.
pazar gününü pazartesi sanıp okula gidildiginde okulda kimse olmadıgını görüp eve şarkı söyleye söyleye gelmeyi çagrıştırdı bana.
Kendi kendini kandırmak. Büyümeden kastın issizlik, hırsızlık, dolandırıcılık vs. ise dogru söze ne denir..
yemegi yedikten sonra tabagı çöpe çöpüde tezgahın üzerine koymak.. ve 2-3 dk sonra annenin bagırması..
Sonuna kadar Emperyalizmle savasmıs, istese padişah ve halife olabilecegi halde ülkesinin iyiligi için cumhuriyete geçen, japonyada camii yaptırıp ezan seslerinin uzak dogulara kadar gitmesini saglayan, ülkeyi arkadaşlarıyla birlikte demir aglarla ören gazi ünvanlı bir liderdir..
kulagı agrıdıgı için zafer bayramına katılmayıp 1-2 gün sonra hastane odasında fotograf çekip twitter a koyan altına" dersime çalışıyorum" gibisinden bişey yazan resmi detaylı incelediginizde masada Bush'un hayatını anlatan kitabın elinde Suriye'nin haritası görülen Cumhurbaşkanı.
yemeyip bi kenara koydugumda annemin odaya ışınlanıp "oda nimet onu bulamayan ne kadar insan var" diyip yoluna devam etmesi.
+Hikmet, ya aşkım bu cüpitere geldik ama benim arkadaslarım akrabalarım hepsi marsta kaldı..
-ulan bana bak karı sana 100 yıldan beri şu ışınlanma zartını anlatıyom anlamıyon. bellek kartına su mu kaçtı yavrum..
-ulan bana bak karı sana 100 yıldan beri şu ışınlanma zartını anlatıyom anlamıyon. bellek kartına su mu kaçtı yavrum..