bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur12
- koklayarak öpmek17
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması10
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri9
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- koklayarak insan tanımak7
- akp kazandı11
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- fatma betül sayan kaya12
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- siyahi peygamber olmaması8
- şuan dinlediğin şarkı8
- hamburgerciler bu kadar eti nereden buluyor3
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- usualsuspect'i tedavi ettirmek4
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- online listesinde 70 yazar olması2
- dünya52
- koklayarak öpen erkek3
- kendini doktor sanan tıbbi malzemeci3
- çingene mahallesinde mokar diye bağırıp kaçmak4
- otobüste hava atmak için açılacak kitaplar3
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- anın görüntüsü29
- morkstar yazdı bunu12
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- atatürk'ün çanakkale kumandanı olması4
- dolunay2
- gocu32
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti5
- s'i l v'e r m'i s t11
- beraber sözlüğün içine edeq mi tatlı kıs5
- bir ilişkinin olmazsa olmazı3
- libido artışı2
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi6
- morkstar11
- şampuanı ve sıvı sabunu sulandıran ebeveyn2
- koklayarak öperken burna kaçan minyon kız2
- üründül plaza4
- ali tarakcı'nın tutuklanması2
- ter kokan kızların daha samimi olması3
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- hem sırrı süreyyacı hem atatürkçü olmak4
- gocunun elleri9
- günün özeti3

(img:#1555573)
Hayırlı geceler efendim. Malum işsizlik uykusuzlukla birleşince bünye abuk sabuk şeylere sarıyor. Bendenizde bakayım flightradar a ülkem sınırlarında kimler jettison yapıyor kimler radio failure çekiyor diyerek girdim. Hava trafiğini… devamını gör

tamamen sakin, ince bir keman ve gitar sesi olan, vokalin enstrumantal ile aynı seviyede seslendirdiği ve tercihen gothic bir müzik türü olursa tadından yenmez bir şarkı olabilir.

(img:#1306028)
Öğrenci arkadaşlarımıza hayırlı olsun.
Sondaki “i” çıkmamış yazıcı basmadı her hal modlara bir zahmet.

onu artık kimseye anlatmamak. ilk zamanlarda coşkuyla, heycanla çevrene bahsettiğin, fotoğraflarını gösterdiğin, eşe dosta selamını söylediğin bu insanla artık muhabbetin, samimiyetin eskisi gibi değildir. iletişimin hemen hemen hiç yoktur. sana sırt… devamını gör

bir iddia. kaynağını vermek istemiyorum. ama öyle bir duyum aldım. türk kahveside aslen kürt kahvesiymiş. evet.

kesinlikle çözemediğim sorunsal. bunu çok iyi bilen oyuncakçılar her sevgililer gününde koca koca ayıcıklar üretiyorlar. birisinin açıklaması gereken sorunsaldır.

ulan hangisi harun hangisi kadın bilmiyoruz ki. al şu yukarıdaki harun mu değil mi ben nerden bileceğim bi takla atsın da görelim?
not: sevgili sözlük yazarları başlık başıma kalmış.

Kardeşimin biraz sonra bana yapacağını öğrendiğim eylem. Uyuduğumu sanıyor. Olacaklardan haberi yok henüz.
Edit: şaka şaka hadi git ıslat.

forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör

genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.

yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.

bu konuyla ilgili binlerce ( abartmıyorum ) komplo teorisi vardır. En bilinenleri ise `Mason`luk, `illuminati`, `Opus Dei` vs. gibi örgütler, tartikatlar silsilesidir. Tabi köklü yahudi ailelerinide işin içine katarsak, `rockefeller` ailesi ve `roths… devamını gör