bugün
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak13
- uludede'nin cenaze eventi6
- uludede'yi karıya götürmek7
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- 3 kere üst üste 31 çekmek10
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları6
- sürekli özür dileyen insan5
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu6
- yaygın olmayan bir isme sahip olmak5
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- bana ayrılan sürenin sonuna geldik4
- queen ravenna olarak aranızdan kopuyorum3
- ekmeğe çikolata sürmek7
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı5
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması3
- arkadaşlar3
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek6
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi4
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- aniden gelen titreme3
- ağzı mantarlı ayak fetişisti3
- kızlar başlığa gelin bi sorum olacak5
- robotların insanlara baş kaldırması5
- eyeliner çekme yöntemleri7
- nervio yu mancınıkla avrupaya fırlatmak3
- aniden ayağa kalkınca oluşan baş dönmesi2
- gece kapıya dayanan zombilere lahmacun ısmarlamak3
- 82 musul 83 kerkük4
- kömbe6
- kahverengi göz kalemi6
- yasin kol4
- makyajın ciltte pütür durması5
- yarragi olan adam4
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- inci sözlük8
- sivas kokan kolonya3
- fatma betül sayan kaya64
- ciğer yiyen midesizler10
- ters yönden gelen tuğralı doblo4
- ciğer vs kokoreç8
- kürtjütsu3
- gece sindirella ve 7 cücelerce takip edilmek2
- amazon2
- çiçekli mükremin donu giyen sözlük erkeği2
- game of thrones taki kerhaneci4
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- yunan adalarına gitmek20
- dinci ahlaksızlığı19

(img:#1555573)
Hayırlı geceler efendim. Malum işsizlik uykusuzlukla birleşince bünye abuk sabuk şeylere sarıyor. Bendenizde bakayım flightradar a ülkem sınırlarında kimler jettison yapıyor kimler radio failure çekiyor diyerek girdim. Hava trafiğini… devamını gör

tamamen sakin, ince bir keman ve gitar sesi olan, vokalin enstrumantal ile aynı seviyede seslendirdiği ve tercihen gothic bir müzik türü olursa tadından yenmez bir şarkı olabilir.

(img:#1306028)
Öğrenci arkadaşlarımıza hayırlı olsun.
Sondaki “i” çıkmamış yazıcı basmadı her hal modlara bir zahmet.

onu artık kimseye anlatmamak. ilk zamanlarda coşkuyla, heycanla çevrene bahsettiğin, fotoğraflarını gösterdiğin, eşe dosta selamını söylediğin bu insanla artık muhabbetin, samimiyetin eskisi gibi değildir. iletişimin hemen hemen hiç yoktur. sana sırt… devamını gör

bir iddia. kaynağını vermek istemiyorum. ama öyle bir duyum aldım. türk kahveside aslen kürt kahvesiymiş. evet.

kesinlikle çözemediğim sorunsal. bunu çok iyi bilen oyuncakçılar her sevgililer gününde koca koca ayıcıklar üretiyorlar. birisinin açıklaması gereken sorunsaldır.

ulan hangisi harun hangisi kadın bilmiyoruz ki. al şu yukarıdaki harun mu değil mi ben nerden bileceğim bi takla atsın da görelim?
not: sevgili sözlük yazarları başlık başıma kalmış.

Kardeşimin biraz sonra bana yapacağını öğrendiğim eylem. Uyuduğumu sanıyor. Olacaklardan haberi yok henüz.
Edit: şaka şaka hadi git ıslat.

forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör

genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.

yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.

bu konuyla ilgili binlerce ( abartmıyorum ) komplo teorisi vardır. En bilinenleri ise `Mason`luk, `illuminati`, `Opus Dei` vs. gibi örgütler, tartikatlar silsilesidir. Tabi köklü yahudi ailelerinide işin içine katarsak, `rockefeller` ailesi ve `roths… devamını gör