bugün
- ciğer yiyen midesizler7
- nervio için ciğer yemekten vazgeçmek5
- yüz görünümlüğü6
- nervio benimle evlenir misin6
- yarın yataktan kalkamayacak yazar4
- nervio yu ciğer tavasına atmak3
- ciğer sevmemek cahillik mi3
- truesuz sözlük11
- gönlü götü geniş sözlük yazarı8
- linç yiyeceğin bir şey söyle7
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- rüyada nervio yu görmek9
- korkulan ölüm şekli6
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması5
- dinci ahlaksızlığı20
- yunan adalarına gitmek20
- insanlar size bakınca ilk ne ilgilerini çeker5
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi8
- yunan aşığı tip15
- ismet gürbüz'ü denize atmak2
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak16
- sexting4
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- en lezzetli balık6
- allahın yabancı kadınlara torpilli davranması3
- ölmeyecek gibi yaşıyor millet5
- turşu suyu içen bayan4
- arjantinli erkekler6
- yakınım nasıl ama2
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- antipanik5
- takıntılı olduğunuz hareketler4
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- rujlu erkekle öpüşmek14
- elisa3
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler14
- ucu nereye giderse gitsin5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- zengin kadın bulup evinin erkeği olmak5
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması17
- pakistan6
- sözlük erkeklerini cimere şikayet etmek3
- fon vurgunu sonrası akepeye desteği sürdürmek7
- simli ped kullanan sözlük erkeği2
- günün recep tayyip erdoğan repliği8
- kaliteli entryler girip eksi oy almak6
- ruj sürmüş kadının dudaklarını yiyip bitirmek3
- filozofların yunanların delileri olması3
- fiziği güzel sözlük kızları47
- kalbin cız ettiği anlar3

(img:#1555573)
Hayırlı geceler efendim. Malum işsizlik uykusuzlukla birleşince bünye abuk sabuk şeylere sarıyor. Bendenizde bakayım flightradar a ülkem sınırlarında kimler jettison yapıyor kimler radio failure çekiyor diyerek girdim. Hava trafiğini… devamını gör

tamamen sakin, ince bir keman ve gitar sesi olan, vokalin enstrumantal ile aynı seviyede seslendirdiği ve tercihen gothic bir müzik türü olursa tadından yenmez bir şarkı olabilir.

(img:#1306028)
Öğrenci arkadaşlarımıza hayırlı olsun.
Sondaki “i” çıkmamış yazıcı basmadı her hal modlara bir zahmet.

onu artık kimseye anlatmamak. ilk zamanlarda coşkuyla, heycanla çevrene bahsettiğin, fotoğraflarını gösterdiğin, eşe dosta selamını söylediğin bu insanla artık muhabbetin, samimiyetin eskisi gibi değildir. iletişimin hemen hemen hiç yoktur. sana sırt… devamını gör

bir iddia. kaynağını vermek istemiyorum. ama öyle bir duyum aldım. türk kahveside aslen kürt kahvesiymiş. evet.

kesinlikle çözemediğim sorunsal. bunu çok iyi bilen oyuncakçılar her sevgililer gününde koca koca ayıcıklar üretiyorlar. birisinin açıklaması gereken sorunsaldır.

ulan hangisi harun hangisi kadın bilmiyoruz ki. al şu yukarıdaki harun mu değil mi ben nerden bileceğim bi takla atsın da görelim?
not: sevgili sözlük yazarları başlık başıma kalmış.

Kardeşimin biraz sonra bana yapacağını öğrendiğim eylem. Uyuduğumu sanıyor. Olacaklardan haberi yok henüz.
Edit: şaka şaka hadi git ıslat.

forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör

genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.

yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.

bu konuyla ilgili binlerce ( abartmıyorum ) komplo teorisi vardır. En bilinenleri ise `Mason`luk, `illuminati`, `Opus Dei` vs. gibi örgütler, tartikatlar silsilesidir. Tabi köklü yahudi ailelerinide işin içine katarsak, `rockefeller` ailesi ve `roths… devamını gör