bugün
B
bananickbulunlan8 yıl önce
reyhanlı civarında uçan garip uçaklar
(img:#1555573) Hayırlı geceler efendim. Malum işsizlik uykusuzlukla birleşince bünye abuk sabuk şeylere sarıyor. Bendenizde bakayım flightradar a ülkem sınırlarında kimler jettison yapıyor kimler radio failure çekiyor diyerek girdim. Hava trafiğini… devamını gör
B
bananickbulunlan9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
fırıncının kolunu kırdım
(img:#1373853)
B
gecenin şarkısı
tamamen sakin, ince bir keman ve gitar sesi olan, vokalin enstrumantal ile aynı seviyede seslendirdiği ve tercihen gothic bir müzik türü olursa tadından yenmez bir şarkı olabilir.
B
sözlük yazarlarının telefon ana ekranları
(img:#937969) Hadi baylar bayanlar, başlıktan belli herşey.
B
13 ocak 2017 büt sınavlarının iptal
(img:#1306028) Öğrenci arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Sondaki “i” çıkmamış yazıcı basmadı her hal modlara bir zahmet.
B
aşık olduğun kızı artık içinde yaşatmak
onu artık kimseye anlatmamak. ilk zamanlarda coşkuyla, heycanla çevrene bahsettiğin, fotoğraflarını gösterdiğin, eşe dosta selamını söylediğin bu insanla artık muhabbetin, samimiyetin eskisi gibi değildir. iletişimin hemen hemen hiç yoktur. sana sırt… devamını gör
B
istiklal marşı kürtlerden alınmıştır
bir iddia. kaynağını vermek istemiyorum. ama öyle bir duyum aldım. türk kahveside aslen kürt kahvesiymiş. evet.
B
1 kasım 2016 beşiktaş ssc napoli maçı
(bkz: Sikmeseler bari)
B
B
B
B
29 ekim 2016 ekşi sözlük binasına saldırı
ekşi sözlük binası mı varmış vay amk söylemini doğurur.
B
kızlar neden oyuncak ayı sever sorunsalı
kesinlikle çözemediğim sorunsal. bunu çok iyi bilen oyuncakçılar her sevgililer gününde koca koca ayıcıklar üretiyorlar. birisinin açıklaması gereken sorunsaldır.
B
büyük beyaz boş duvar bulunsa yazılacak söz
benim adıma, 'hayat, yine de seni çok seviyorummmmmm'dur.
B
bananickbulunlan10 yıl önce
bir sözlük kızına iltifat et
ulan hangisi harun hangisi kadın bilmiyoruz ki. al şu yukarıdaki harun mu değil mi ben nerden bileceğim bi takla atsın da görelim? not: sevgili sözlük yazarları başlık başıma kalmış.
B
uyuyan abiye kovayla su dökmek
Kardeşimin biraz sonra bana yapacağını öğrendiğim eylem. Uyuduğumu sanıyor. Olacaklardan haberi yok henüz. Edit: şaka şaka hadi git ıslat.
B
ne zaman hayata tutunmaya çalıştıysak
hep mahrem yerleri geldi elimize.
B
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
B
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
B
yazarların hayatını özetleyen capsler
(img:#924556)
B
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
B
dünyayı yöneten gizli güçler
bu konuyla ilgili binlerce ( abartmıyorum ) komplo teorisi vardır. En bilinenleri ise `Mason`luk, `illuminati`, `Opus Dei` vs. gibi örgütler, tartikatlar silsilesidir. Tabi köklü yahudi ailelerinide işin içine katarsak, `rockefeller` ailesi ve `roths… devamını gör
B
aşkım 17 cm yetmez diyen kız
17 cm den zevk almayan kızdır. Üstünden bir harlem geçmiştir.
© copyright 2005 - 2026