bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz8
- sinirlenince yaptığınız şeyler9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri23
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- kendin gibi biriyle olmak4
- yaşar dinleyen erkek8
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- avm gezme kültürü7
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- gocu29
- gocu kaç yaşında7
- moğol cb'nın 100 kg ağırlıkla 20 tekrar yapması3
- nakit para taşımamak4
- seyyid kutub2
- atatürk diyor ki3
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- yaprak sarması seven insan2
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- yeni parti tüzüğü5
- balık etli kızlar bakar mısınız3
- çirkin insanlara acımasızca davranmak2
- kahvaltı9
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- claude'un savaş ve casuslukta kullanılması5
- çocuğunu bir proje olarak gören ebeveyn2
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- nakit para akışı2
- muhafazakar eşcinsel4
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması6
- tissot la loche4
- pizzanın kenarlarını yemeyen erkek4
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek4
- akp'li şamil tayyar'ın mutlak butlan açıklaması2
- sanane demek yanlıştır4
- boyumun 2 cm kısalması22
- aykolik bugün acaba nereyi gezecek3
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- sıcak içeceği soğutarak içen insan3
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- başım belada2
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar2
- uyudun mu mesajı14
- lahmacuna ketçap sıkmak3
- dolma biberin kabuğunu yemeyen insan5

(img:#1555573)
Hayırlı geceler efendim. Malum işsizlik uykusuzlukla birleşince bünye abuk sabuk şeylere sarıyor. Bendenizde bakayım flightradar a ülkem sınırlarında kimler jettison yapıyor kimler radio failure çekiyor diyerek girdim. Hava trafiğini… devamını gör

tamamen sakin, ince bir keman ve gitar sesi olan, vokalin enstrumantal ile aynı seviyede seslendirdiği ve tercihen gothic bir müzik türü olursa tadından yenmez bir şarkı olabilir.

(img:#1306028)
Öğrenci arkadaşlarımıza hayırlı olsun.
Sondaki “i” çıkmamış yazıcı basmadı her hal modlara bir zahmet.

onu artık kimseye anlatmamak. ilk zamanlarda coşkuyla, heycanla çevrene bahsettiğin, fotoğraflarını gösterdiğin, eşe dosta selamını söylediğin bu insanla artık muhabbetin, samimiyetin eskisi gibi değildir. iletişimin hemen hemen hiç yoktur. sana sırt… devamını gör

bir iddia. kaynağını vermek istemiyorum. ama öyle bir duyum aldım. türk kahveside aslen kürt kahvesiymiş. evet.

kesinlikle çözemediğim sorunsal. bunu çok iyi bilen oyuncakçılar her sevgililer gününde koca koca ayıcıklar üretiyorlar. birisinin açıklaması gereken sorunsaldır.

ulan hangisi harun hangisi kadın bilmiyoruz ki. al şu yukarıdaki harun mu değil mi ben nerden bileceğim bi takla atsın da görelim?
not: sevgili sözlük yazarları başlık başıma kalmış.

Kardeşimin biraz sonra bana yapacağını öğrendiğim eylem. Uyuduğumu sanıyor. Olacaklardan haberi yok henüz.
Edit: şaka şaka hadi git ıslat.

forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör

genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.

yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.

bu konuyla ilgili binlerce ( abartmıyorum ) komplo teorisi vardır. En bilinenleri ise `Mason`luk, `illuminati`, `Opus Dei` vs. gibi örgütler, tartikatlar silsilesidir. Tabi köklü yahudi ailelerinide işin içine katarsak, `rockefeller` ailesi ve `roths… devamını gör