bugün

entry'ler (20)

zayıf erkek

Büyük ihtimalle ektomorf vücut yapısına sahiptir.

40 kişi ile çin e saldırıp telef olan türk

2.Göktürk devletinin kurulmasına vesile olmuş kıvılcımlardan birini çakmıştır. Hiç bir halt bilmeyenler için telef olmuştur.

allah a inanan ateist

Ateist değildir, deistte değildir. Bence bir bok değildir.

gencehan

Kürtçüdür veya kürt fetişizmine sahiptir.

seve seve olmazsa sike sike kürdistan

Sikimsonik faşist kürtlerin kullanması muhtemel sözcük.

yazarlarda para olsa alacakları şeyler

g27+ps4+3d tv

birini severken başkasına aşık olmak

Sevdiğin kişi kalbinin hoşlandığı kişidir. Aşık olduğun kişi ise üreme organınızın hoşlandığı kişidir. Tabi tersi de olabilir.

yabanci bir evin banyosunda masturbasyon yapmak

Her ne kadar kimsenin banyoya girmeyeceğini bilsen de içini nedensiz bir korku sarabilir. Banyo hariç diğer odalarda ise değişik aksiyonlar oluşabilir.

moonlight sonata

Yazarlığımı onaylayarak beni çok sevindirmiş olan yazar-mod karışımı insandır.

redhack in akp ordu il başkanlığını hacklemesi

RedLamer çetesinin yine saçmaladığı olaylar silsilesinin devamı. Ama şimdi böyle demeyeyim bizim milletimiz sever lamerleri yüceltmeyi falan değil mi ?

her cümlesinde mk amk olan yazar

Hafif inci hafif ekşi ortaya karışık itü olunca böyle olması normaldir efendim.

juventus fc

Beşiktaşla aynı renkleri paylaştığından dolayı sempati ile yaklaştığım italyan takımı.

fethullah gülen

ilişkili olduğu tüm kurumlarda kendinden bir subliminali bulabilirsiniz. (bkz: Fethullah eğitim merkezi)

cemaat yurtları

Günde 16 saat ders çalışmayla geçen günlerde, 2 saat arasında olan tek mola vakitlerimizi de sohbet, muhabbet adı altında sıçan rehber öğretmenimizi de buradan saygıyla anıyorum.

saoirse ronan

irlanda asıllı ABD'li oyuncudur. 1994 doğumludur. Çok severim hanımefendiyi öyle böyle değil platonik aşkımdır.

the host

Baş rolünde Saoirse Ronan'ın oynadığı güzel bir bilim-kurgu filmi. Zaten benim için Saoirse Ronan'ın oynaması yeterli ama filminde gerçekten izlemeye değer olduğunu söyleyebilirim.

sedat kapanoğlu

Sözlüklerin entryci tanrısı gibi birşey.

iyi erkeklerin kapılmış olması

Kim demiş arkadaş ! Bu tezin en büyük anti tezi şahsım olur efendim.

14 şubat yaklaşıyor

(bkz: Forever alone) Yine içim hüzün dolar...

atatürk ün türk olmaması

Sıçıp sıvadıktan sonra üstüne işemek bu olsa gerek.
© copyright 2005 - 2026