bugün
B
balyoz19603 yıl önce
dizilerin çekildiği mekanlar
okuduğum yerin coğrafi ve tarihsel etkileri sebepli bir çok dizi çekildi şimdiye kadar. sonuncusu kapadokya düşleri isimli bir trt dizisiydi. ne yapmuşlar bakalım diyerekten bir kaç bölüm izledim diziyi, benim günde 25 kez yürüdüğüm küçücük sokaklar,… devamını gör
B
balyoz19603 yıl önce
dizilerin çekildiği mekanlar
okuduğum yerin coğrafi ve tarihsel etkileri sebepli bir çok dizi çekildi şimdiye kadar. sonuncusu kapadokya düşleri isimli bir trt dizisiydi. ne yapmuşlar bakalım diyerekten bir kaç bölüm izledim diziyi, benim günde 25 kez yürüdüğüm küçücük sokaklar,… devamını gör
B
balyoz19603 yıl önce
bizim kuruntu ailesi dizisinin çekildiği yer
(img:#2311610) çekildiği yeri buldum. (bkz: kuruntu ailesi)
B
balyoz19603 yıl önce
bizim kuruntu ailesi dizisinin çekildiği yer
(img:#2311610) çekildiği yeri buldum. (bkz: kuruntu ailesi)
B
balyoz19603 yıl önce
trt trt 1 e telif atmış
resimde altta öneren trt yazıyor. (normal sözlük ' ten alıntıdır) (img:#2309100)
B
balyoz19603 yıl önce
trt trt 1 e telif atmış
resimde altta öneren trt yazıyor. (normal sözlük ' ten alıntıdır) (img:#2309100)
B
balyoz19603 yıl önce
yazarların hatırladıkları en eski tv dizisi
baskül ailesidir efenim.
B
balyoz19603 yıl önce
baskül ailesidir efenim.
B
balyoz19603 yıl önce
baskül ailesidir efenim.
B
balyoz19603 yıl önce
baskül ailesidir efenim.
B
balyoz19603 yıl önce
baskül ailesidir efenim.
B
balyoz19603 yıl önce
burnumu keser misiniz
1992 yılında gösterime giren, Gönül Ülkü, Gazanfer Özcan, Tolga Aşkıner'in oynadığı, dünyanın en ilginç ismine sahip filmlerinden biri.
B
balyoz19603 yıl önce
burnumu keser misiniz
1992 yılında gösterime giren, Gönül Ülkü, Gazanfer Özcan, Tolga Aşkıner'in oynadığı, dünyanın en ilginç ismine sahip filmlerinden biri.
B
balyoz19603 yıl önce
burnumu keser misiniz
B
balyoz19603 yıl önce
burnumu keser misiniz
B
balyoz19603 yıl önce
burnumu keser misiniz
B
balyoz19603 yıl önce
bizimkiler dizisinde sabri bey 5 kere
(img:#2303639) yöneticilik yapmış. sabri bey : 1989 - 1990 ( istifa eder ) baykuş cemil : 1990 - 1990 ( sabri bey istifa edince cemil yönetici olur ama karısı sevim' e devreder yöneticiliği ) ( not : vikipedide cemil in yönetici oluş tarihi 1991… devamını gör
B
balyoz19603 yıl önce
(img:#2303639) yöneticilik yapmış. sabri bey : 1989 - 1990 ( istifa eder ) baykuş cemil : 1990 - 1990 ( sabri bey istifa edince cemil yönetici olur ama karısı sevim' e devreder yöneticiliği ) ( not : vikipedide cemil in yönetici oluş tarihi 1991… devamını gör
B
balyoz19603 yıl önce
B
balyoz19603 yıl önce
temel dursun fıkraları
twitch'de bir canlı yayında bir kullanıcı bir fıkra anlatmış ben de bu fıkrayı duyup merak etmiştim. işte ben tam tamına 127 gün önce merak ettiğim bu fıkrayı internetten aradım taradım bulamadım maalesef böyle bir fıkra yokmuş. sonradan öğrendim meğ… devamını gör
B
balyoz19603 yıl önce
temel dursun fıkraları
twitch'de bir canlı yayında bir kullanıcı bir fıkra anlatmış ben de bu fıkrayı duyup merak etmiştim. işte ben tam tamına 127 gün önce merak ettiğim bu fıkrayı internetten aradım taradım bulamadım maalesef böyle bir fıkra yokmuş. sonradan öğrendim meğ… devamını gör
B
balyoz19603 yıl önce
baskül ailesidir efenim.
B
balyoz19603 yıl önce
bizim ağa
1992 yılında HBB kanalında yayınlanan komedi dizisidir. başrolde üstün asutay , doğu erkan , ayşegül ünsal , osman cavcı , selahattin taşdöğen ve ethem temizkan oynuyor. "yakup yabancı" adlı kayserili bir iş adamının hayatını anlatan dizide insanla… devamını gör
B
balyoz19603 yıl önce
baskül ailesidir efenim.
© copyright 2005 - 2026