bugün
B
bahtsizeskimo5 yıl önce
playstation 5
`2016` yılında çıkması beklenen playstation modelidir. `9999 in 1` cdler olması dileklerimizle. (bkz: başlık parsellemek)
B
bahtsizeskimo5 yıl önce
bahattin şimşek
Aydın bölgesi hakemi.
B
bahtsizeskimo6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
bahtsizeskimo6 yıl önce
yengenizim
--`spoiler`-- bizim çocuklar sana yenge demek istiyor. --`spoiler`--
B
bahtsizeskimo6 yıl önce
lara
`antalya` da bir `plaj` gitmeyin derim denizi pis. bakmayın bulmacalara!
B
bahtsizeskimo6 yıl önce
23 şubat 2020 antalya depremi
merkez üssünün antalya olduğunu düşünmüyorum ama fena salladı.
B
bahtsizeskimo6 yıl önce
lise tarih kitabına 15 temmuz konusu sokuşturmak
milli eğitim bakanlığı'nın yaptığı alakasız iş. okulların açılmasıyla birlikte 9. sınıf tarih kitabını inceleme fırsatı buldum. kitabın konusu ilk çağ uygarlıkları, islamiyetten önceki türk devletleri, islamiyetin doğuşu, ilk müslüman türk devletle… devamını gör
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
anın görüntüsü
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
halkbank
(bkz:halk bankası)
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
fenerbahçe nin küme düşmesi
bugünkü lig sıralaması sezon sonunda da gerçekleşirse ne yazık ki gerçek olacak olay bu. baksanıza: 1 Galatasaray 1 1 0 0 3 2 Kayserispor 1 1 0 0 3 3 Gaziantepspor 1 1 0 0 3 4 ist. Büyükşehir 1 1 0 0 3 5 Ankaragücü 1 1 0 0 3 6 G.Birliği … devamını gör
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
yıldırım demirören
beşiktaştaki başkanlığı boyunca ve şimdi dahi babasının gölgesinde kalmış ve onun sözünden çıkamamış demirören şirketler grubu başkanı.
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
yıldırım demirören
beşiktaştaki başkanlığı boyunca ve şimdi dahi babasının gölgesinde kalmış ve onun sözünden çıkamamış demirören şirketler grubu başkanı.
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
planet türk
nostalji kanalı. genelde hep eski filmler var. hiçbir şey bulmadığımız anlarda sığınacak güzel bir liman.
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
1 station insanının sözlüğe vedası
(img:#1750178)
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
erkeklerin reddedilince yaptıkları
Anlık yapılanlardir. Tükürüp kaçıyorum ben koşarak.
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
10 kasımda hükümet medyası
osman yüksel serdengeçti'yi saygıyla anıp, mustafa kemal atatürk'ü anmayan akit gibi paçavra bile olamayacak kağıt parçalarına sahip medyadır. (img:#1760638)
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
şampiyonlar ligi topu
2018-2019 sezonunda şampiyonlar liginde kullanılan futbol topu böyledir. (img:#1759812) bu topların bir diğer özelliği plastik toplar gibi balon oluşudur. dokunduğun an uçar gider. en sevdiğim futbol topudur.
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
fanatik
türkiye'nin en iyi spor gazetesi. en yaratıcı başlıklar her zaman fanatik'tedir.
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
anın görüntüsü
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
tabak düz kupadır
(img:#1756429) bir bakıma doğrudur.
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
2010 2011 ziraat türkiye kupası
çeyrek ve yarı final kuraları çekilmiştir: ÇEYREK FiNAL Beşiktaş-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Gaziantepspor-Galatasaray istanbul Büyükşehir Belediyespor-Kasımpaşa Gençlerbirliği-Bucaspor YARI FiNAL (Beşiktaş/Gaziantep BŞB maçının galibi -… devamını gör
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
tripofobi
veya tripofobia. toplu haldeki kucuk deliklerden korkma hali. henuz kanitlanmis bir fobi degil, ama arastirmalar suruyor. eger alttaki linkte gordugunuz resimler sizde mide bulantisi, kusma istegi gibi garip hisler yaratiyorsa bu korku sizde de va… devamını gör
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
anın görüntüsü
B
bahtsizeskimo7 yıl önce
hiç kasmadan telefon numarasını veren kız
Geçen otobüsteyim kızı teki arama yapabilirmiyim dedi. Bende verdim telefonu. Kız konuştuktan sonra verdi yani telefonu verdi. Görüşürüz dedi. Bir daha seni göreceğimi sanmıyorum dedim. Kızın lafı şu olurmu canım no mu yazdım telefona....
© copyright 2005 - 2026