bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü5
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- 4 haziran 20262
- uysaljakoben21
- 1 euro 53 50 tl2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gammaz olmuşum13
- reha muhtar25
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- aquila bicipite8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- tutku2
- kemal kılıçdaroğlu35
- minyon kadın siniri5
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kadınların zeka seviyesi3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- gocu26
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- babaya masaj yaptırmak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- geceye bir söz bırak3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- eski dizileri izlemek3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ona bir şey söyle16
- koca2
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- kel erkek3
- turkei kıymentini bilin19
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
entry'ler (76)
ördek dudaklı manken.
sabır taşının kırılmasıdır.
etrafındaki insanlardan kazık yemiş ve akıllanmış ama bu arada da farkında olmadan yalnızlaşmış insandır.
yeniden başlamak hayata ama bırakamıyorsunuz hiç bir şeyi geride. cesaretsizlikten değil , bir aileniz var ve çekip gittiğinizde yıkılmaya mahküm ettiğiniz insanlarınız. şu an öyle çok isterdimki tek başıma bilmediğim bir şehirde yeniden hayatımın düzenini kurmayı. gitmeyi istemek kalıp mücadele edememkten değildir hiç bir zaman , korkaklık asla değil , en büyük cesarettiktir sil baştan başlamak.
aşk insanın hayatındaki zebanidir siz kaçmaya çalıştıkça sizi ateşin en derinlerine çeker. hayatın bir gününde hem en mutlu hem de en mutsuz yapan tek olgudur.genelde deymeyecek insanlarla yaşarsınız.
kendilerini bir halt sanan sağlık personelidir.
amilyat yapan doktorlardır.
bir erkeğe burun çekmek , tirip atmak bu kadarmı yakışır. erkekler neyini çekemez anlamam ama bence gayet hoş bir adam. asmalı konaktan sonra ideal erkek modelini çizen adamdır.
bir şekilde birbirimizin hayatına dahil olduk artık ne sen beni hayatından çıkarabilirsin nede ben seni. karım olurmusun.
baston yutmuş gibi durmaktır.
saçmalayan sevgili modelidir. kimse ayrıldığının daha iyi olmasını istemez.
bir kaç yıkamadan sonra ben bunamı bu kadar para saydım derdirten marka. indirim günlarinde sizi gerçekten kazıkladıklarını hissediyorsunuz. ayrıca bayilik vermiyor.
sevgilisini sıkıca kollarından kavradığı andır.
evde hazır yemek ve yalvarmadan seks yapabilmek başlıca nedenleridir. galiba başka nedenleride yoktur.
erkek göldür kadın okyanus.
dünyayı daha başka görmektir. iştahtan keser , herşey göze daha hoş gelir , kalbinizi hissettiğiniz andır onu görünce çarpıntılar başlar , asla tövbe edilmemesi gereken yaşama nedenidir , karşılığı olsada olmasa yaşanması gerekir.her şekliyle güzeldir.
kominizmin günümüzde yalnış yorumlanarak ataizmle karıştırılmıştır.ülkemizde kominist inançsız olarak anlaşılır. kominizm komilden gelen ekonomik bir terimdir , tanrısızlık olarak yalnış şekilde yorumlanmmıştır. aslında metanın eşit şekilde dağıtılmasına dayanan siyasi bir anlayıştır. küba , venezuella bu şekilde idare edilen ülkelerdir.
bir yunan adasıdır.
nermin bezmenin sır kitabının devamı. sır kadar ii olmamıştır ama sırdan dolayıda okunması gerekir.hümanın incileri.
obsesif kompulsif bozukluk. kapıyı kitlitlemişsindir ama beynin bunu kabul etmez , tekrar kapının önünde bulursun kendini.