bugün
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler16
- messi vs maradona7
- yoldaş benjamin franklin4
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı3
- macaristan başbakanın macar tvsine ayarı3
- kiraz cicegi kolonyasi45
- eyalet sistemi için evet diyen türk2
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız20
- izlenilen ilk yabancı dizi13
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat11
- chp de 7 il başkanının görevden alınması2
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- allah4
- 2026 dünya kupası30
- kaan için kritik eşiğin aşılması2
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması2
- gs renklerini birleştirince altın mı çıkar5
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat6
- misojini3
- arjantin7
- inanmıyorsanız bari saygı duyun6
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- upuzun saçlarını kısacık kestiren kız5
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler7
- sersem herif14
- fusya semsiyeli yabanci19
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu3
- mehmet okuyan12
- kim kimin fakesi10
- ateist3
- yaprak yiyen kadın4
- aynı anda üç kızla gezmek5
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri9
- avrupa birliği4
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- çirkin kadını güzel gösteren şeyler4
- gavurun kızı6
- sevgiliyle film izlemek için sinema kapatan erkek3
- türkiye4
- zall'a yazdığım mesaj7
- magnum4
- alttaki yazarın gerçek adını tahmin etme4
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması10
- meyveli soda içen erkek2
- fas13
- fransa10

başa dert musibet gelince allah'a yöneltilen sorudur ki acaba birilerinin ahı mı çıkıyor benden düşüncesine dayanır.
http://www.google.com.tr/imgres?hl=tr&sa=X&biw=1366&bih=673&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=KKqv-R01jK0XyM:&imgrefurl=http://karikaturist… devamını gör

gün itibarıyla gelen 42532523535. benzin zammıdır.
muhalefet gezi parkı diye ağlayacağına böyle şeylerle muhalefet yapsın. dünyanın en pahalı benzinini açık ara kullanıyoruz. hala da zam gelmeye devam ediyor.

''Bir ârifin tabağında, üç tane zeytin vardı.
Birincisi:
- Ne de çirkinim, dedi. Beni kim yer ki! Kapkara bir yüzüm var. Üstelik acıyım. Hem, çekirdeğim de kocaman.
ikinci zeytin:
- Âh, seninki de dert mi, dedi. Doğru dürüst ne etim var ne çekird… devamını gör

söylediği şarkılarda çok net bir şekilde anlaşılan olaydır.
her şarkısında trip, her şarkısında gider, gel gör ki kim ne yapsın demet ablayı?

uludağ sözlükte yazar olan abilerin, kızlarla büyük mü büyük sorunları olduğunu bügün anladım, abi seviyorsan git konuş.

yabancı ülkede diyorsa hırıstıyan arkadalarına ince bir harekette bulunuyordur. fakat türkiye de de bunu yapan çok var. batılı olmayı götünden anlamanın kesif örneği. hadi hep beraber modernleşelim.
''haaaaappy christmasaaaaas''

Hakan Akkaya ismini Nene Hatun'a laf söyleyince duyan çoğunluktayım.
Nene Hatun adına kendisinden özür dileriz. Kadın ülkeyi kurtarmak için uğraşırken, süslenmek aklına gelmemiş olabilir. Nene Hatun'a "ucube" yakıştırması yapan kravatlı öküze selam,… devamını gör

yakarıştır!
şarkı arabesktir ama sözler çığlıktır; bazen çok alımlı çok imrenieln biriş kadınının, bazen harika mesleği sayesinde kendi de harika sanılan bir iç mimarın ya da helikopter pilotunun, bazen küçük kızına ekmek götürme derdindeki bir kon… devamını gör

insana da derman bırakmayan olay.
sene geçen sene, arkadaşlarım arasında düzenlenen doğum günü partim de, bana hazırlanmış bir sürpriz sonrasında gerçekleşmiştir.
yaklaşık 60 kişilik kızlı erkekli toplanmış olduğumuz evde, arkadaşlarım bana 30 tane… devamını gör

böyle bir para basılsa şüphesiz en yakışan zübeyde hanım olacaktır.
ancak atatürk ve atatürk ile ilintili her hangi bir görsel göremeyeceğimize emin olabilirsiniz.
edit: aha buyur, saniyesinde eksi yedik, dedim ya, tayyibin resmini koyun o zaman am… devamını gör

hani hep ağlıyorsunuz ya! neden efendi erkek yerine piç tercihi diye?! alın size cevabı!
efendi erkeği kardeş belliyoruz! kardeş gibi görüyoruz! efendi erkek dünyalar yakışıklısı olsun ben sevgili gözüyle bakamam arkadaş! bakamam o gözle!
bi şey b… devamını gör