bugün

entry'ler (34)

gari de gari

gülünesi bir yöre oyunu müziği halindedir. izlerken utanmak böyle birşey olsa gerektir. nerede o harmandalı, zeybekler

sevgiliye yıllık yazmak

romantizmin hat safhada olduğu zamanların keyifli bir eğlencesidir. ama ayrılık söz konusu olduğunda o yıllık yazılan kişi tarafından rafa kaldırılıp bir daha indirilmeyecektir.

fethullahçı zihniyet

gazetelerini * , bünyesinde barınanlara üye yapıp sonrada sokak sokak dolaşıp park-bahçelere, banklara, kapı önlerine bırakan zihniyettir.

karı kız peşinde koşmayan erkek

inci sözlüğe takılmadığı kesindir.

bayrak üstünde namaz kılmak

zırvalamalara ses çıkarmak yerine saçma sapan tespitlerde bulunulabilecek bir kısırlığa dönüşmüştür. sözlük abileri de aptal saptal tespitçik yapanları sıcacık soba etrafında toplayıp öğütlerini de esirgememişler. sizin gibileri sadece buralarda görüyoruz gençler, sokaklarda, okullarda, parklarda, bahçelerde, askeriyede sizleri göremiyoruz. askerden önce ve sonraları antimilitanistsinizdir siz.

öğüt veren abiler ablalar sizler niye sadece burdasınız ya * yoksa bu iş için mi çalışıyorsunuz çok merak konusu inanın ki. inanmayanları görüyoruz ve insan olduklarından duyguları da var bazı inananlar kadar, ama hem inanmayıp hem duygusuz, nankör olunca abi abla olarak öğüt vermeye başlanıyor.

şu an insandan bahsediliyor ki, ilköğretim, ortaöğretim kısacası yaklaşık 12-13 sen o türk bayrağına bakarak göğüsleri gere gere istiklal marşı okudular. ben de onlar arasındayım. lakin küçükken göğsümü kabartan o bayrağı, şimdi bu ülkede yaşamayı kendime zorunluluk hissetsem bile saçma sapan hiç gereği yokken, yere koyup üzerinde faaliyetlerde bulunurken görmek, duymak, işitmek utanç verici. bu duygusuzluğa, vefasızlığa ses çıkarmamak pasif, asalak yaşantı geçirmeye delildir. öğüt verme yetenekleriniz kadar kafanız, biraz da duygunuz olsa zaten, vatandaş değil insan olurdu sizlerden.

(bkz: önüne gelen yazmış)
(bkz: birileri tespitlerini sıçmış)
(bkz: öğütlerini esirgemeyen abiler)

not: başlık, öncesinde aşırı saçmalanmış olup, sonradan nedendir bilinmez, artık tepkilere karşı utançlık duygusu mu diyelim yoksa format jetonunun akıldan geçmesi midir diyelim tanıma çevrilmiştir, eski halini görmeden atıp tutanlar ayakta alkışlanacak insanlarsınız vesselam.

cinsel organımıza verebileceğimiz isimler

ben feri diyorum, asıl ismi gülşen, arkadaşları münevver diyor, yalnız kaldığımızda da ben kuzu diyorum, o kadar güzel ki.

sevgilinin söylediği unutulmayan sözler

annem artık seni biliyor.* * *

dudakların nike şeklini alması

eğer ki şahsiyet takım elbiseliyse, sağ el cepte bulunur dudaklar nike reklamını yaparken.

çıtçıtlı body

insanın kişisel zevklerinin ağzına sıçmaktadır. karşılaştığınız anda ağzınızı yüzünüzü silip ortamdan uzaklaşılması gerekir. zira matematik olimpiyatı sorularından daha zordur çözmesi.

dedenin arayıp seni seviyorum demesi

iyidir iyidir. mirasın uygun adımlarla geldiğine işarettir.

yazarlar maaş alırsa olacaklar

entry başına prim verilecek olursa moderatörler ve zall buram buram entry silmeye başlayacakları katidir.

inci sözlük yazarina kiz vermeyen baba

+ allahın emri peygamberin kav...
- şimdi, benim kızım üniversiteyi şehir
+ özet geç
- .iktir git lan evimden.
+ @up boşaldım.

uludağ sözlük ü şahlandıracak yedinci nesillerdir

(bkz: dadani yedinci nesilse beni 9 yapın)
(bkz: kendi neslinden utanmak)

kızları güzel gösteren detaylar

beyaz t-shirt.
gri eşofman.
saça takılan bant.
vişne çürüğü oje.

scotch brite ın yeşil kısmı ile götünü silen insan

(bkz: zımparayla masturbasyon yapan erkek)

hayvanlara hakaret etmek

içinde emo sözcüğünün bol olarak geçtiği küfürlerdir.

50 kişilik otobüse 120 kişi binmek

1 hatunla 4 kişi grup yapmak gibidir. hayattan soğutucudur.

bir babanın yapabileceği en büyük şerefsizlik

arabayı satmasıdır. haberi alınca ilk aklıma gelen sözcük öbekleridir.

hayattan ve her şeyden bir anda soğutan şeyler

kesinlikle parasız kalıp sigara alamamaktır.

kot pantolon giyen sözde delikanlılar

tespitin bu kadarıdır.

(bkz: yok artık)*
© copyright 2005 - 2026