bugün
- true'yi eskorta emanet etmek7
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- sarhoş olunan gecenin sabahında hissedilenler6
- yeni parti30
- pompacı kıza nasıl açılınır8
- kasiyer kıza nasıl açılırım20
- rakı tokuşturan tipler5
- benzetildiğiniz ünlü10
- tarihin en başarılı sporcusu3
- insan olmaya ceyrek kala18
- chp nin camileri ahır yapması4
- bik bik sözlüğün kraliçesidir4
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- barış yarkadaş8
- adnan oktar8
- enayimiknatisii4
- duş öncesi makyaj yapmak2
- güne bir soru bırak5
- tai lung3
- cimer şikayetine sayın cbaşkanım diye başlamak3
- dem parti'nin chp den daha büyük olması3
- nasıl gidiyor hayat5
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- hırt9
- true ahlaksızlığı6
- hayatın öğrettiği şeyler5
- cumhuriyet halk partisi15
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz4
- özlü söz2
- irmik helvası5
- hastane randevusu3
- yeni parti'nin logosu2
- kabak yemeği vs hamburger14
- kollektif uçan sinekler2
- çok seviyorum sözlük anlıyor musun4
- nervio28
- ben burada ne yapıyorum hissi6
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili4
- büyük sözü dinlememek4
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- put7
- doktor bey vizitte7
- seri gizli artı oy veren melek13
- film önerisi2
- özgür özel chp den istifa etti4
- anne hathaway3
- 186 boyundaki erkek19
- aile hekimini överek istediğini yazdırmak4
- en büyük korkunuz8
- dünya kuzenler günü5
entry'ler (50)
internette çok fazla pegasustan şikayetçi olan yolcu yorumu okumama rağmen, tüm uçuşlarımı pegasusla yapıyorum ve bir sorun yaşamadım.
Gayet iyi bir hava yoludur ancak uçakta ki su, sandviç bile para ile satılır. Yemeği hak getire.
Çipli kredi kartınız varsa uçağın içinde alışverişi onunla sağlayabilirsiniz.
Birde bagaj hakkını gerçekten az verir, eğer aşacaksanız önceden bagaj hakkı alarak çok ucuza getirin.
Malum son uçuşumda yüküm ağır gelerek fazladan kilogram parası ödedim.
Bagaj hakkı satın alsaydım aynı fiyata daha çok bagaj hakkım olacaktı.
Gayet iyi bir hava yoludur ancak uçakta ki su, sandviç bile para ile satılır. Yemeği hak getire.
Çipli kredi kartınız varsa uçağın içinde alışverişi onunla sağlayabilirsiniz.
Birde bagaj hakkını gerçekten az verir, eğer aşacaksanız önceden bagaj hakkı alarak çok ucuza getirin.
Malum son uçuşumda yüküm ağır gelerek fazladan kilogram parası ödedim.
Bagaj hakkı satın alsaydım aynı fiyata daha çok bagaj hakkım olacaktı.
izmirden Gaziantep'e uzun süre yapmış olduğum, ve gece herkes fosur fosur uyurken tek uyuyamayan ben miyim diye kendime sık sık sorduğum bir sorudur.
Son yıllarda uçak biletlerinin 1-2 ay önce alınması ile birlikte otobüsle aynı fiyata alarak, ortalama 16 saatlik otobüs yolculuğunu, 1,5 saate düşürmüş bulunmaktayım.
(bkz: uçur beni pegasus)
Son yıllarda uçak biletlerinin 1-2 ay önce alınması ile birlikte otobüsle aynı fiyata alarak, ortalama 16 saatlik otobüs yolculuğunu, 1,5 saate düşürmüş bulunmaktayım.
(bkz: uçur beni pegasus)
Biz zenginler; öyle herşeye para harcamaz, gereksiz alışverişten sakınırız. Göktaşı gibi havadan gelmiyor o para. Ha siz diyeceksiniz elinizde iPhone altınızda lüks arabalar diye, bu zenginlerin sırrı söyleyemem.
Ayvayı yersin, arabada ehliyetsiz yakalandığın zaman üç bin türk liracık.
Ehliyet almaya bak.
Ehliyet almaya bak.
Cahit sıtkı tarancı'dan bir kesit.
30 Yaş genç, 40 Yaş yaşlı olduğuna göre gözümde En aktif olunması gereken hasta olduğum bir yaştır.
30 Yaş genç, 40 Yaş yaşlı olduğuna göre gözümde En aktif olunması gereken hasta olduğum bir yaştır.
Açsam mı diye düşündüğüm ardından mahrem diyerek vazgeçmiş olduğum.
Yapanlar için büyük ihtimal ya yatakta yada karakolda bitecek bir eylemdir. Zaten kapıyı çırılçıplak açıyorsa;
(bkz: savaşmayın sevişin)
Yapanlar için büyük ihtimal ya yatakta yada karakolda bitecek bir eylemdir. Zaten kapıyı çırılçıplak açıyorsa;
(bkz: savaşmayın sevişin)
ich komme aus Deutschland diyerek türkçeye çevirebileceğim bir isimdir. Ancak Almanyalıyım oldu sanırım burada?
ikinci şansın verilmemesi gereken bir durumdur.
Versen dahi tekrarlayacaktır büyük ihtimal, hadi tekrarlamadı ama senin için de her zaman beni hâlâ aldatıyor olabilir mi diye bir kuşku olacaktır.
Versen dahi tekrarlayacaktır büyük ihtimal, hadi tekrarlamadı ama senin için de her zaman beni hâlâ aldatıyor olabilir mi diye bir kuşku olacaktır.
Benim yapmış olduğum şeydir.
ilk başta iyi hissettirir, ancak onun gerçek yüzünü çok iyi görürsün. Şahsen bana pek yaradığı söylenemez.
ilk başta iyi hissettirir, ancak onun gerçek yüzünü çok iyi görürsün. Şahsen bana pek yaradığı söylenemez.
Muhteşem bir dizidir, başlayıp başlamama konusunda kararsız olanlar, daha başlamamış olan herkesin izlemesi gereken bir dizi!
Bilgisayar başında mal gibi oturmaktan nefret ettiğim bir durumdur, bu nedenle elimde ki cihazla herşeyi yapabilirim.
Parkta, Balkonda, Yatakta , Okulda ve aynı anda birden fazla uygulama kullanmak, unutmadan elimde ki 2,5 bin tl'lik cihaz küçümsenecek birşey değil.
Parkta, Balkonda, Yatakta , Okulda ve aynı anda birden fazla uygulama kullanmak, unutmadan elimde ki 2,5 bin tl'lik cihaz küçümsenecek birşey değil.
Erkeğin dibidir.
Laf atarak, konuyu cinselliğe vurmaya çalışmaz.
Centilmendir, nerede ne yapılması gerektiğini bilir.
Laf atarak, konuyu cinselliğe vurmaya çalışmaz.
Centilmendir, nerede ne yapılması gerektiğini bilir.
Olabilecek bir durumdur.
Bizim ülkemizde ki "Sapına kadar erkeğim" diyen erkeklerin hemen akıllarının başka taraflara gitmesi sonucu yadırganan durumdur.
Aşk nedir? Fiziksel veya Karşı tarafın duygu ve düşünceleri sonucu ona karşı koyamayayıp aşık olmasıdır.
Yurtdışında evlilik izinleri vardır.
Farkında mısınız bilmiyorum ancak "Aşık olması" olarak açılmış bir konu başlığıdır, "Seks" ile alakası yoktur.
Eşcinsel değilim ancak saygıyla karşılıyorum!
Bizim ülkemizde ki "Sapına kadar erkeğim" diyen erkeklerin hemen akıllarının başka taraflara gitmesi sonucu yadırganan durumdur.
Aşk nedir? Fiziksel veya Karşı tarafın duygu ve düşünceleri sonucu ona karşı koyamayayıp aşık olmasıdır.
Yurtdışında evlilik izinleri vardır.
Farkında mısınız bilmiyorum ancak "Aşık olması" olarak açılmış bir konu başlığıdır, "Seks" ile alakası yoktur.
Eşcinsel değilim ancak saygıyla karşılıyorum!
Ben her gün yatıyorum, yok yanlış anlaşılmasın kendimi kast ettim. Bıyık altından gülüyor muyuz?
Niye ölelim yahu?
Bırak o ölsün. Ama ben çok seviyorum onu ya.
Şuraya iki iskemle, iki bardak rakı koyunda ben direk mevzuya gireyim.
Bırak o ölsün. Ama ben çok seviyorum onu ya.
Şuraya iki iskemle, iki bardak rakı koyunda ben direk mevzuya gireyim.
Anne ve baba tarafından olduğum durumdur.
Öğretmenler mi avukatlar mı bir türlü anlayamadığım, hiçbir zaman faydalarının olmadığı ancak sürekli. "öğretmen çocuğu" damgası yediğim nickname'mimdır.
Öğretmenler mi avukatlar mı bir türlü anlayamadığım, hiçbir zaman faydalarının olmadığı ancak sürekli. "öğretmen çocuğu" damgası yediğim nickname'mimdır.
Türkçesi "Edepsiz" olan daha izlemeye fırsat bulamadığım bir "e2" dizisidir.
Sigara ve içki içiyorsan tam ergen olduğunun göstergesidir. Sigara veya içki içmek faydalı veya büyüklere özgü birşey sanıyorsun büyük ihtimal.
Bu özentilikten kaynaklanıyor.
Önemli olan sigara ve içkisiz ergenlikten çıkmak.
Kendin ol.
Bu özentilikten kaynaklanıyor.
Önemli olan sigara ve içkisiz ergenlikten çıkmak.
Kendin ol.
"Çak bi selam, canım baksana" şarkısıyla sürekli dinlediğim, ve dinlerken eski sevgilimi aklıma getiren bir sanatçıdır, dinlenmesi gerekir.
Yakın arkadaşa sahip olma bakımından iyi olup, aslında acınası durumdur.
O arkadaşla küstüğünüz zaman afedersiniz ama g*t gibi ortada kalırsınız. Ben kaldım ondan biliyorum.
O arkadaşla küstüğünüz zaman afedersiniz ama g*t gibi ortada kalırsınız. Ben kaldım ondan biliyorum.