bugün

sevdiği entry'ler

üzüldüğü halde trip atmayan kız

Ota boka trip atıp surat asan kızlar kadar değerli olamazlar. Yok işte öyle yaygaralar koparacaktık ki anca öyle değerlenecektik. Susmakla olmuyor.
Güçlü kız olcaz diye pehlivan olduk.

frida kahlo

Hiçbir zaman çok istediği anneliğe kavuşamadı. Geçirdiği kaza pelvis kemiğine kalıcı hasar vermişti. Bebeğin döllense bile büyümesine imkan yoktu, bebeğin büyümesi fridanın ölümüne yol açabilirdi. Bu nedenle 3 kez kürtaj oldu.
Hayat arkadaşım dediği diegosu bile yapayalnız bıraktı onu. Frida fiziksel acılarını bastırdığı ruhsal acılarıyla yapayalnız kıvranırken Hem diegosu yoktu yanında hem arzuladığı çocukları. Ah be fridam.

görsel

nescafe içip kahve içtiğini sanan insan

Keşke o 3ü 1aradalarda kahve olup olmadığını anlasa önce. Hiç olmazsa içine kahve zerrecikleri koysalardı bari.
Böyle yapay, böyle tiksindirici, böyle leş şeyleri nasıl kahve diye içiyorsunuz?
Bu kadar mı kahve cahilisiniz? Kafanıza French press fırlatmak istiyorum. Hiç olmadı cezvede türk kahvesi pişirip için ne artizlik peşindesiniz?

O nescafe sizi ayıltıyorsa placebo etkisinden çıkmanızı rica ediyorum.
Kanser olacaksınız en sonunda he. Basmışlar içine zararlı maddeleri.

gecenin fotoğrafı

görsel

yakışıklı erkekler nerede sorunsalı

Nerde ayol bu yakışıklı erkekler? Nereye saklanıyorlar, nerde gizleniyorlar? Lütfen gizlediğiniz yerden çıkar mısınız artık?!
Çıkın da gözümüz bayram etsin öf. Hep matem havasındayız genelde. Veya laboratuvar ortamında incelenmeye alınıp genleriniz koruma altına alınmalı.

Yetti yahu! Boyu +1.85 olan, zeki, kültürlü, sarışın, zengin, en az 4 dil bilen yakışıklı beyefendileri piste davet ediyorum.

şükran ovalı

Allah affetsin de neye benzemiş bu böyle ya. Bişiye benziyor ama söylemeye dilim varmıyor. Aynen ondan işte.

Subhanallah ibretlik cidden. Umarım kafa nakli çok tutmamıştır. Ortalıklarda doğalım diye gez he aynen.

görsel

tüm yakışıklı erkeklerin kapılmış olması

Zaten ülkemizde yakışıklı erkek kıtlığı var, olanı da hiç vakit kaybetmeden kapıyorlar ya rezalet.
Ortam hobittinden fakirinden şüşkosundan kelinden geçilmiyor ağlamak istiyorum!

Depresyona girme bahanesiyle göz sağlığımı korumak için odamdan 1 ay çıkmicam. Hükümet bu duruma el atmalı, yakışıklı erkekler ithal edilmeli.

yakışıklı erkekler ithal edilsin kampanyası

Ülkemiz böyle tipsiz, kısa, kel ve şüşko erkeklerle can çekişirken hükümet elini taşın altına koymalı ve norveç, ingiltere, rusya, fransa, italya gibi ülkelerden yakışıklı erkekler ithal etmeli.

Özellikle iskandinav ülkelerine yoğunlaşmalılar. Sonra işte tercihe göre ithalat sağlanmalı. Ülkemiz artık cennet vatan olmalı.

beyin ameliyatında açık kafaya esrar üflemek

Bence esrarı sen aldın ama çaktırmıyorum şu an. Abi kemali seviyorsan git konuş ya bizim beynimizi yiyosun şurda.

türk erkekleri ihraç edilsin kampanyası

Ekonomiyi canlandırmak, borçlarımızı kapatmak, ülkeyi daha yaşanılır kılmak için yapmamız elzem olandır.

Gerçi bunları da kim alır ki? O yüzden fiyatlarını düşük tutmalıyız. Afrika ülkelerine ihraç ederiz belki. iş gücünü böylelikle sağlamış olurlar. Orda kafalarında taş taşıyıp hergün çekirge yerler off muazzam.

yazarların en sevdiği 1 kitap 1 film 1 şarkı

Orhan pamuk- kara kitap
Fried Green Tomatoes
Radio Tarifa- Sin palabras.

her başarılı erkeğin ardındaki kadın

Bizler başarılı erkeklerin arkasındaki ezik kadınlar olmak istemiyoruz. Bizler başarılı olmak istiyoruz. Gölgede kalmadan, arkada sığınmadan, kendini ifade edebilen...

Bu sözden nefret ettiğim kadar nefret ettiğim çok az şey vardır.

atesintaptigikadin

Eski eşim.

anın görüntüsü

görsel

anın görüntüsüne kedi fotoğrafı atma yasağı

görsel
görsel
görsel
Peki.
© copyright 2005 - 2026