bugün
A
asosyaldisi8 yıl önce
tecavüzün sebebi açık kadınlardır
Bir erkeğin kadına bakması, ondan etkilenip tecavüz yada taciz etmesi yada düşünmesi daha büyük sapkınlıktır. Iş beyinin nerede olduğuna bakıyor, batırılmış yobaz orospu çocukları.
A
asosyaldisi8 yıl önce
tecavüzün sebebi açık kadınlardır
Bir erkeğin kadına bakması, ondan etkilenip tecavüz yada taciz etmesi yada düşünmesi daha büyük sapkınlıktır. Iş beyinin nerede olduğuna bakıyor, batırılmış yobaz orospu çocukları.
A
asosyaldisi8 yıl önce
hakan sabancı
sabancıların torunudur bu zat,st.benoit'da okur.
A
asosyaldisi8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
asosyaldisi8 yıl önce
surbhi jiyoti
Ezgi baranın hindistan şubesi olan aktristir.
A
asosyaldisi8 yıl önce
lisa haydon
Ae dil hai mushkil ile dikkatimi çekmiş olan güzel oyuncu, model. (img:#1629006)
A
asosyaldisi8 yıl önce
pırıl çetindoğan
`demet sabancı çetindoğan`ın kızıdır kendisi. Tam olarak şöyle bir kızçedir. (img:#1627133)
A
asosyaldisi8 yıl önce
ebru
(bkz:ebru sanati)
A
asosyaldisi8 yıl önce
ömer koç
Koç Holding A.Ş. Enerji Grubu Başkanı Doğum 24 Mart 1962, Ankara Öğrenim 1987-1988 MBA, Columbia University, İşletme Fakültesi, New York, U.S.A. 1983-1985 BA- Ancient Greek, Columbia College, Columbia University, New York, U.S.A. 1981-1983 İl… devamını gör
A
asosyaldisi8 yıl önce
başkası adına utanmak
tv programlarında konuklardan birini alırlar sahneye ansızın. dumur olur adam konuşamaz, heyecanlanır. iyide adamı izlerken ben niye izlerken yerin dibine giriyorum. yastıkla kapatırım yüzümü utançtan. "sadece benim sığırlığımmıdır bu" diye düşünürke… devamını gör
A
asosyaldisi8 yıl önce
aref ghafouri
resmen büyü yapan çocuktur. edit: yetenek sizsiniz deki iranlı çocuk şeklinde olması gerekiyordu. yazılan onca entry de ayar vermeye kalkan olmadığına göre bu hatam mazur görülmüştür. kanım dondu amına koyim, format düşünecek hal mi kaldı... edit2:… devamını gör
A
asosyaldisi8 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
A
asosyaldisi8 yıl önce
ayesha takia
ilk entarisi benden olsun. Salman khan ile birlikte oynadığı wanted filmi ile tanıdığım aishwaryadan sonra gördüğüm en güzel hintli aktristtir. Farhan azmi ile evlidir ve mikail adında bir de oğlu vardır. Tam olarak da şöyle bir hanım ablamızdır. (i… devamını gör
© copyright 2005 - 2026