bugün
- hikayeyi devam ettir54
- geceleri uyutmayan dertler3
- kaos show4
- mezoterapi12
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak9
- yeni parti49
- sokakta kavga teknikleri16
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- çekirge7
- nickten isim tahmini yapmak72
- arkadaşlar bakar mısınız28
- sözlük yazarlarının saatleri10
- 31 yaş sendromu5
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- enteresan neden kavga yok6
- kavganın kazananı yoktur6
- üç harflilerden korkmak5
- arkadaşlar iyi geceler4
- tai lung26
- geceye bir şarkı bırak14
- 32 yaş sendromu3
- büyük filmlerden büyük replikler2
- kürk giyen erkek6
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- pişi olsa da yesek3
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- tekne turu11
- uysaljakoben17
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- sedef adası4
- türklerin islama göre yaşamaması5
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- adalarda bisiklet sürmek4
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir3
- zetina dikiş makinası2
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- evreşe yollarını dar olmaması4
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- sevgilinin bir vuruşta soğanı ikiye yarması3
- ilk buluşma3
- vakıf üniversiteleri3
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
entry'ler (34)
iş hayatında ön plana çıknmaya çalışırken arkadaşlarını önemsemeyecek, bu uğurda yalnızlığı tercih edecek kişinin öğrencilik halidir.
Ne olduğunu, nasıl okuduğunu, onu önemseyen asıl insanların kimler olduğunu unutmuş ve birçok kişi gibi benliğini kaybedip algıları kapanarak çağımızın yaygın hastalığı olan "yüzeysellik" ten nasibini almış olan gençtir.
mesajlarınıza cevap alamadığınız, aramanıza yetişemediyse hiçbir şekilde geri dönmeyeck olan,ancan ödemeli arayıpta karşı tarafın sinirlerini zıplatan genç arkadaşlarımızdır.
aşka dair beklentilerini,olacak olan sevgiline dair isteklerini ve kendini anlatacağın mektup.
eskiden bana aşık olan biri, şimdi bana resmen yüz vermiyor ve ben ona bu ara aşık olabilirim.
müziği daha iyi hissetmek, sözlerden geçmişe dalmak yada geleceğini yönlendirmek; şayet sözleri yok ise söz yazmak,belkide mayışıp uyuya kalmak...
Malesef ki gittikçe samimiyetsiz, kılıktan kılığa girerek çeşitli kişiliklere bürünülen, arkadan binbir dolap çevirilerek güveni tamamen sarsan ilişkilerde ayakta kalabilenleri tanımlayan cümledir.
dikkatleri üzerine çekme eylemi, önemsenme isteği.
konuşurken gözlerime bakıyor, sizce o da bana aşık mıdır?
yaşarken insanı çökerten,sonrasında derin izler bırakan,bir süre geçtikten sonra ise deneyim oluşturarak hayata hazırlayan ve anı oluşturan anlardır.
Karşındakinin ne kadar samimi olabileceğine dair yorum yapılası cümle.Kimi zaman çileden çıkarırken,kimi zaman olgun bir davranış olarak karşılanabilir.
Evlilik,kendini bir bütün olarak kabul etmiş ,sevmiş, kendi ayakları üstünde durabilen bir kişinin yanında durabileceğine inandığı, anlaştığı ve sevdiği biriyle hayatını birleştirmesidir.iki soyadını yanyana kullanan kadınlar da bu tanımın somut ifadesini oluştururlar.
karşılıksız aşk, kişi için daha vahimdir ve ciddi pskilojik sorunlara yol açabilir, en acilinden bitirilmesi şarttır.Platonik aşk ise daha çok umut vaat eden ve kişinin yüreklendirilmesi gereken bir durumdur.
insanların ilk olarak birbirilerinin dışından etkilendiği yadsınamaz.Bu durumda bu sözler, dürüstlüğün göstergesidir.
Çoğu kız tarafından erkek delisi diye tabir edileceğinden kızımızın hemcinslerinin dedikodularından çekeceği vardır.Ondan hoşlanan bir erkek, yanındaki erkek yoğunluğundan yaklaşamayıp muhtemelen seyirci kalıcaktır.Ama genellikle söz konusu tipteki kızlar, eğlenceli ve hoş sohbet olurlar.
6 yaşındaki bir çocuğun öğrenebileceği çok daha çnemli şeyler varken, çok daha eğitici oyunlar mevcutken ps 3 oynaması, nereye gidiyoruz biz böyle diye düşündüdürken, internet cafede olması evladım senin ailen nerde diye düşündürüyor.
Roman olarak çok değerli bir eser olmasına karşın kanal d de yayınlanan dizi formatıyla oluşan aşk çemberi ve entrikalarla izleyenlerin başını döndüresi bir yapıt.
dizinin en heyecanlı yerinde karşınıza çıkan ve ardı arkası kesilmeyen reklamların bütünü.
Sigara içen birçok kişinin,içmeyenlere göre maddi durumu daha kötü ve zeka seviyesi daha yüksektir.Tek fark bu keyfi diğerlerinin farketmeyerek karşı tarafa saldırısıdır.
ilk defa bir kızla birlikte olan erkektir, bu safhalar bir gün geriye dönp baktığında mazi olacaktır.